Whatsapp sorun

Sponsorlu Bağlantılar

brqhn

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp sorun
Düne kadar Whatsapp'a girebiliyordum. Fakat şu an bir sorun var.Herkeste bu sorun var mı yoksa telefondan mı kaynalı?

demircanuzer

Üye
Bendede gitti düne kadar bişi yoktu wifisiz çalışmıyor turkcell kullancısıyım acil bir bilgi verilirse..

bayon

Üye
bende gayet iyi çalışıyor güncel uygulama sürümü 2.10 bunu yükleyip deneyin birde wifi den kullananlar için ayarlardan bağlantı önceliğini wifi yaparsanız sorun düzelebilir :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
az önce bıldırcınla mesajlaştım hiçbir sorun yok :)

demircanuzer

Üye
bende gayet iyi çalışıyor güncel uygulama sürümü 2.10 bunu yükleyip deneyin birde wifi den kullananlar için ayarlardan bağlantı önceliğini wifi yaparsanız sorun düzelebilir :)
wifiyi kapatınca mesaj gönderip alamıyorum yani hiç bi işe yaramıyor son görülme falan arkadaşımda vodofone vardı vodofonelarda öyleydi bendede öyle oldu sen turkcellsin internet paketin yok wifi kapalı ve mesaj alış verişi yapabiliyormusun?
Edit: samsung gio kullanıyorum

bayon

Üye
wifiyi kapatınca mesaj gönderip alamıyorum yani hiç bi işe yaramıyor son görülme falan arkadaşımda vodofone vardı vodofonelarda öyleydi bendede öyle oldu sen turkcellsin internet paketin yok wifi kapalı ve mesaj alış verişi yapabiliyormusun?
Edit: samsung gio kullanıyorum

iyi de program internet üzerinden çalışıyo internet olmazsa tabiki de çalışmaz

demircanuzer

Üye

iyi de program internet üzerinden çalışıyo internet olmazsa tabiki de çalışmaz
Dostum işte problem orda :) 3g ile yani turkcell veri üzerinden paketimiz olmadan kullanabiliyorduk bu güne kadar ne olduysa dün geceden beri kullanamaıyoruz onu araştırıyoruz bide :)

bayon

Üye
Dostum işte problem orda :) 3g ile yani turkcell veri üzerinden paketimiz olmadan kullanabiliyorduk bu güne kadar ne olduysa dün geceden beri kullanamaıyoruz onu araştırıyoruz bide :)

turkcell ise hiç bilgim yok kusura bakmayın yanlış yönlendirme olmasın

brqhn

Üye
    Konu Sahibi
Sorun hala devam ediyor.Bir çözüm bulabilen oldu mu?

hakan.620

Üye
arkadaşlarlar Bende de sorun var dün Turkcelle gittim adam dedi whatsappda bi açık vardı herkes faydalanabiliyodu şimdi o açığı kapattılar . Whatsapp ücretsiz desteği kesti dedi . Ama arkadaşımda note2 var ve onda whatsapp çalışıyo

- - - Eklendi - - -

telefonum nokia 5oo . Çözüm bi an önce bulursak süper olacak whatsapp olmadan yapamıyorum . Smileyler lazım bana :D

Anil-D

Anil-D

Üye
bizi caydırmaya calısıyolar bunu anlayın artık

hakan.620

Üye
arkadaşlar öğrendim whatsapp Artık sadece android . Blackbery ve windows phone için bedavaymis

kralberk13

kralberk13

Üye
bende hiç bir sorun yok sorunsuz çalışıyo:yuru

achambo

achambo

Üye
bende de sorun yok

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nasıl yani? ücretsiz kullananların hesapları mı kapanıyor tek tek? ücret ödemeye mi zorlatılıyorlar?

brqhn

Üye
    Konu Sahibi
saçmalık ya

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​düzeldi mi whatsapp bağlantınız?

kLaks

Üye
Bağlantı ayarlarına bir bsk derim . Bazen telefon öyle yapıyor interneti sadece wifiden çekiyor onu kontrol et

kubra046

Üye
aynı sorun bende de var dedıgın tarıhten ıtıbaren normalde net olmadan calısıyordu sımdı wıfısız calısmıyor bı sey yapamaz mıyız yaa sureklı net olmuyor kı

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar öğrendim whatsapp Artık sadece android . Blackbery ve windows phone için bedavaymis
androıd ama net olmadan calısmıyor 3 4 gunden beri

Takipçi Satın Al

Üst Alt