wifiyi kapatınca mesaj gönderip alamıyorum yani hiç bi işe yaramıyor son görülme falan arkadaşımda vodofone vardı vodofonelarda öyleydi bendede öyle oldu sen turkcellsin internet paketin yok wifi kapalı ve mesaj alış verişi yapabiliyormusun?bende gayet iyi çalışıyor güncel uygulama sürümü 2.10 bunu yükleyip deneyin birde wifi den kullananlar için ayarlardan bağlantı önceliğini wifi yaparsanız sorun düzelebilir![]()
wifiyi kapatınca mesaj gönderip alamıyorum yani hiç bi işe yaramıyor son görülme falan arkadaşımda vodofone vardı vodofonelarda öyleydi bendede öyle oldu sen turkcellsin internet paketin yok wifi kapalı ve mesaj alış verişi yapabiliyormusun?
Edit: samsung gio kullanıyorum
Dostum işte problem orda
iyi de program internet üzerinden çalışıyo internet olmazsa tabiki de çalışmaz
3g ile yani turkcell veri üzerinden paketimiz olmadan kullanabiliyorduk bu güne kadar ne olduysa dün geceden beri kullanamaıyoruz onu araştırıyoruz bide 
Dostum işte problem orda3g ile yani turkcell veri üzerinden paketimiz olmadan kullanabiliyorduk bu güne kadar ne olduysa dün geceden beri kullanamaıyoruz onu araştırıyoruz bide
![]()

bizi caydırmaya calısıyolar bunu anlayın artık

androıd ama net olmadan calısmıyor 3 4 gunden beriarkadaşlar öğrendim whatsapp Artık sadece android . Blackbery ve windows phone için bedavaymis