HTC One mı iPhone 5 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

gunduz1970

Üye
HTC one mükemmel bir telefon iPhone 4 s de kullandım.

alperen kutuk

Üye
htc one

MrExpert

MrExpert

Üye
Sadece multimedya değil uygulama için de one

:kop2: Güldürme beni iostedeki uygulama kalitesini öğren önce bi kıyasla hangisi üstün one sense5 arayüzü gayet iyi ancak o uygulama sayılmaz uygulama ve oyun çok farklı ayrıca 1080p ekrana sahip olduğu için oyunlarda fps kayıpları oluyor ve 1080p ekran için gpu yetersiz gelebiliyor. işte bu yüzden oyun yönünden en iyi performansı alan cihaz bence iphone5 bu tarafsız ve bu işten anlayan herkez bunu bilir.

• Beğen
Tepkiler: SeniGördüm
enterneoll

enterneoll

Üye

:kop2: Güldürme beni iostedeki uygulama kalitesini öğren önce bi kıyasla hangisi üstün one sense5 arayüzü gayet iyi ancak o uygulama sayılmaz uygulama ve oyun çok farklı ayrıca 1080p ekrana sahip olduğu için oyunlarda fps kayıpları oluyor ve 1080p ekran için gpu yetersiz gelebiliyor. işte bu yüzden oyun yönünden en iyi performansı alan cihaz bence iphone5 bu tarafsız ve bu işten anlayan herkez bunu bilir.

evet bu doğru bunu inkar edemessiniz

KernelTeam

KernelTeam

Üye
bence iphone5

Artles

Artles

Üye

Bütün olarak bakınca uygulama kalitesi oyundaki üstünlüğü iPhone 5i kurtarmiyor ama ONE karşısında :)

KernelTeam

KernelTeam

Üye
iOS yeter...

MrExpert

MrExpert

Üye
Bütün olarak bakınca uygulama kalitesi oyundaki üstünlüğü iPhone 5i kurtarmiyor ama ONE karşısında :)

Ben ona birşey demiyorum zaten ama o kişinin dediğine cevap olarak yazdım ben.

Dampierre

Dampierre

Üye
Cihaz ısınıp overheat yapmadığı sürece kasmıyor hiçbir oyunu, ısındığı için bazen fps düşüşleri oluyor ama 1080p panel var cihazda hakkını vermek lazım.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Bu ne fanlıktır böyle

3 senedir android kullanıyordum çok sıktı ara sıra kasıyordu iOS çok stabil ve tam bir uygulama cenneti iOS 7 ipod 5e gelirse hemen güncelliyeceğim dört göz ile bekliyorum

blacktalon

blacktalon

Üye
Geçen gün one inceledim ışık sonda bile kısık geldi ve boomsoundda çok iyi değildi dedikleri kadar

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Stabilizasyonda iOS

MBrkA

MBrkA

Üye
    Konu Sahibi
Geçen gün one inceledim ışık sonda bile kısık geldi ve boomsoundda çok iyi değildi dedikleri kadar
İzlediğim bir incelemede S4'e göre ekran ışığının çok yüksek olduğunu ve hoparlörün de oldukça kaliteli olduğunu duydum.
Kamera yönüyle şuan S4 kadar iyi olmadığını söylediler. DonanımHaber HTC genel merkezinden 2 yeni kamera güncellemesinin geleceğini haber verdi bu güncellemelerle kamera özelliği de çok gelişecekmiş.
İsteyen arkadaşlar izleyebilirler:

nuhgemisi

Üye
İki gündür one kullanıyorum hiç düşünmeden gözünüz kapalı alabileceğiniz bir telefon ikinci tel olarak aldım diğeride 4s. İphone da çok güzel ama one yi çok beyendim eksi tarafları var elbette mesela ısınma sorunu çok yüklendiğiniz zaman ısınıyo mesela kamera eskiden htc hd2 kullanıyordum onun kamerası daha iyiydi bence ; bilmiyorum belki de ben daha çözemedim ama internet hızı olsun ekranı olsun kasası olsun özellikle sesi olsun tartışılmayacak kadar iyi hoparlörler inanılmaz güzel kullandığım telefonların içinde en temiz ve güçlü ses vereni one.

ozakin70

ozakin70

Üye
Oyun oynamak istiyorsan ve ses kalitesi ariyorsan Htc one ama stabillik ve surekli guncellik istiyorsan ip5

Türe

Türe

Üye
Oyun oynamak istiyorsan ve ses kalitesi ariyorsan Htc one ama stabillik ve surekli guncellik istiyorsan ip5

:nono: Oyun oynamak için 5 daha uygun. One hd ekrandan ötürü kasmalara maruz kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: Artles
Artles

Artles

Üye

:nono: Oyun oynamak için 5 daha uygun. One hd ekrandan ötürü kasmalara maruz kalıyor.

iPhone'da peki görüntü kalitesi nasil ? FPS olarak sormuyorum canlılık netlik falan yani.

5'te temple run 2 oynadim çünkü çok cansız sönük geldi renkler Note II'ye , S3'e göre incelemerde de gördüm yani yanlış anlama merakımdan soruyorum normal birşey mi bu ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt