MrExpert
Üye
Kesinlikle htc one çok daha kalitelidir
Kalite farklı üstünlük farklı...
Kesinlikle htc one çok daha kalitelidir

Oyun&uygulama ve destek için iphone 5, Multimedya için Htc One
Sadece multimedya değil uygulama için de one
Güldürme beni iostedeki uygulama kalitesini öğren önce bi kıyasla hangisi üstün one sense5 arayüzü gayet iyi ancak o uygulama sayılmaz uygulama ve oyun çok farklı ayrıca 1080p ekrana sahip olduğu için oyunlarda fps kayıpları oluyor ve 1080p ekran için gpu yetersiz gelebiliyor. işte bu yüzden oyun yönünden en iyi performansı alan cihaz bence iphone5 bu tarafsız ve bu işten anlayan herkez bunu bilir.
Güldürme beni iostedeki uygulama kalitesini öğren önce bi kıyasla hangisi üstün one sense5 arayüzü gayet iyi ancak o uygulama sayılmaz uygulama ve oyun çok farklı ayrıca 1080p ekrana sahip olduğu için oyunlarda fps kayıpları oluyor ve 1080p ekran için gpu yetersiz gelebiliyor. işte bu yüzden oyun yönünden en iyi performansı alan cihaz bence iphone5 bu tarafsız ve bu işten anlayan herkez bunu bilir.

Bütün olarak bakınca uygulama kalitesi oyundaki üstünlüğü iPhone 5i kurtarmiyor ama ONE karşısında![]()
iOS yeter...
Bu ne fanlıktır böyle
İzlediğim bir incelemede S4'e göre ekran ışığının çok yüksek olduğunu ve hoparlörün de oldukça kaliteli olduğunu duydum.Geçen gün one inceledim ışık sonda bile kısık geldi ve boomsoundda çok iyi değildi dedikleri kadar
Oyun oynamak istiyorsan ve ses kalitesi ariyorsan Htc one ama stabillik ve surekli guncellik istiyorsan ip5
Oyun oynamak için 5 daha uygun. One hd ekrandan ötürü kasmalara maruz kalıyor.
Oyun oynamak için 5 daha uygun. One hd ekrandan ötürü kasmalara maruz kalıyor.