Nokia Windows Phone telefonlar RDA'da

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia Windows Phone telefonlar RDA'da
Nokia'nın cihazları uzaktan erişimle test etme imkanı tanıyan Remote Device Access Windows Phone telefonlar için de kullanılabilir durumda

Mevcut tüm Windows Phone8 cihazlar Lumia928 de dahil sistemde mevcut. Çok yakında Lumia925'in de sisteme dahil edileceğini belirtelim. Bu sayede GDR2 veAmber güncellemelerini indirmeye sunulmadan önce inceleme şansını da bulabiliriz.

servise erişebilirsiniz.

nanotex

nanotex

Üye
Abi ben giriş yaptım filan ama nasıl kullanılıyor bu yapamadım :D

kaltintop

kaltintop

Üye
Abi ben giriş yaptım filan ama nasıl kullanılıyor bu yapamadım :D

kayıt yaptırıp girdikten sonra seçtiğiniz telefona bir rezervasyon süresi belirliyosunuz pcnize bi dosya iniyo ona çift tıkladığınızda bağlantı başlıyor

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Teşekküler. Giriş yaptım.Ama uygulama çok yavaş java yı kullanıyor..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Navifirm'i açsalardı yeterdi ama :kıskıs:

yeminli06

yeminli06

Üye
Ben hiç bişey anlamadım abi bir videosu falan var mı kayıt oldum ama içerden rezarvasyondan anlamadım ve hiç bişey inmedi

ademoz05

ademoz05

Üye
çok güzel teşekkürler
keşke biraz daha akıcı olsaydı :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
guncelleştirmelerin olup olmadığını anlayamıyoruz ki

csH

csH

Üye
niye bu kadar yavaş

bayon

Üye
bu zaten çoktandır vardı ama lumialarin hepsi kasiyo ona yapabilecek birşey yok şimdilik. Zaten beta yazıyo inşallah düzelir ilerde

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
bu zaten çoktandır vardı ama lumialarin hepsi kasiyo ona yapabilecek birşey yok şimdilik. Zaten beta yazıyo inşallah düzelir ilerde

aynı şeyden mi bahsediyoruz. Lumialar yeni eklendi sisteme.

bayon

Üye

aynı şeyden mi bahsediyoruz. Lumialar yeni eklendi sisteme.

evet aynı şeyden bahsediyoruz ben aylar öncede bakabiliyordum lumialara ama çok yavaş olduğu için hiç inceleme fırsatım bile olmamıştı :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

evet aynı şeyden bahsediyoruz ben aylar öncede bakabiliyordum lumialara ama çok yavaş olduğu için hiç inceleme fırsatım bile olmamıştı :)

wp7.x cihazlardan bahsetmiyoruz. Wp8 cihazlardan bahsediyoruz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt