Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Zindanda müebbet ceza almış bir tutsak bana sürekli wipe cache partition ve wipe dalvik cache partition gibi şeyler söylüyordu.Sanırım o artık ...

• Beğen
Tepkiler: Web Designer

M@cros

M@cros

Üye
bir android olmuştu.

Bahaxi

Bahaxi

Üye
ona yumruk atmaya başladım bez.bol sopasını kafasına indirdim.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben de yorulmuştum ancak o çevik bir hareketle yerden bir cam kırığı aldı ve

Web Designer

Web Designer

Üye
Kadının kocakafasına sapladı :zong:

• Beğen
Tepkiler: Dede
Bahaxi

Bahaxi

Üye
ve bende bütün gücümü toplayıp obamaya öldürücü vuruşumu y.aptım ve

ardacumhur

ardacumhur

Üye
yatağımdan sıçrayarak uyandım.Hepsi bir kabusmuş dedim kendime.O sırada

Web Designer

Web Designer

Üye
İçeri vasfiye teyze girdi ve : " ne çektin bee evladım, ama napcan mecburrr " diyerek ...

:kop:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ayağıyla beni dürtmeye başladı :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
Web Designer

Web Designer

Üye
:kop: :kop2: :kop: :kop2:

• Beğen
Tepkiler: Dede
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Kapı birden açıldı ve FBI geldi ve sonra FBI beni Detroit'de sürdürmeye geldi ama John ve Billy beni kurtardı ama Black Jack Atarlıoğlu Gerzomat'ı çalıştırdı ve Tv'de dans yarışması programı açıktı ve zaten dans programı parazitlenmişti ben Tv'ye bakmadım ama öbürleri baktı John ve Billy hariç ve FBI ve Teyzem gerizekalı olmuştu ve biz kaçtık ama Federaller peşimisdeydi ne yapacağımı bilemedim ve.S4'ümü alıp kaçtık ve Orman yoluna gittik

Bahaxi

Bahaxi

Üye
:kop2: ormanda ayılar karşımıza çıktı :d:

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Ama baktım sadece bir ayı vardı ve bizi kovalıyordu sonra kapana takıldı ve, ben ve Billy kaçalım dedik ama John şöyle dedi "Ayıda olsa can candır Billy can candır" sonra Ayıyı kapandan kurtardık ve Ayı kalktı ve bize sarıldı

Bahaxi

Bahaxi

Üye
bizim yanaklarımızı okşadı :ehe :D

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Sonra evine götürdü,
evinde bal, abajur, yemek takımı, gramafon, viski, ve kitaplık; bize viski ikram etti ben içmedim ama diğerleri içti ama aklımda takılan şeylerden biri telsizler kapalı, telefon çekmiyor, en yakın yerleşim yerine de 16 mil uzaktayız ve arabamız çamura saplanmıştı

Bahaxi

Bahaxi

Üye
ayı bizi sırtına aldı ve

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Yatağa yatırdı.
Ve John Billy'ye sordu "Senin dayının konfeksiyon atölyesi vardı dimi" dedi Billy de "Evet var" dedi John da dediki "Bu ayı da işsiz güçsüz kalmış işte dayının atölyesinde çalışsın onunda eli ekmek tutsun dedi" Billy de "Hay aklınla bin yaşa John" dedi.
Sonraki gün uyandığımızda arabamızı saplandığı yerden çıkardı ve ben dedimki "Kendine çok iyi bak ayı, şehre inince bize ziyarete gel" dedim ve arabayla yola devam ettik

plajterligi

plajterligi

Üye
Hafif gülümsedi ve mutfağa gitti.

plajterligi

plajterligi

Üye
(sen yukarıyı okudun mu ayı ile vedalaştılar)

Benim mesajı attığım zamanım : 113.06.2013, 23:24:01

Senin bir üstteki mesajı düzenleme zamanın :
13.06.2013, 23:34:27 (O mesajda sadece "yatağa yatırdı" bulunmaktaydı.")

Dalgamı geçiyorsun ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt