Hani 2016ya kadar destek vardı!!!

Sponsorlu Bağlantılar

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
    Konu Sahibi
Hani 2016ya kadar destek vardı!!!
Nokia 603 aldım bundan 1 yıl önce almadan önce çok araştırdım 2016ya kadar destek var dendi bunu Nokianın üst düzey yöneticileri bile söyledi şimdi ise en yakın zamanda destegi çekmeye çalışıyolar bu nasıl iştir bu kadar telefonda bug varken destek çekiliyor.Bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

kralberk13

kralberk13

Üye
yazık nokiaya sağ gösterip sol vuruyolar bendede n8 var telefon güzel ama içi bomboş
bundan sonra android sistem arkadaş

Akıncı

Akıncı

Üye
belli olmaz ileride android i geçen sistem olur o zaman da androidden desteği çekerler

dmatias

Üye
belli olmaz ileride android i geçen sistem olur o zaman da androidden desteği çekerler

şuan androidden destek çekilse ne değişir ki zaten milyonlarca uygulama var ki zaten android in arkasında çok sağlam bi şirket var nokia satış yapmadığı zaman bitecek bi şirket ama google öyle bi şirket değil internet var oldukça çökmeyecek şirket

Akıncı

Akıncı

Üye
bende şu an demedim ileride dedim teknoloji çok çabuk gelişiyo neyin ne olacağı bakmışsın çökmüş google

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
ya zaten öldüğü belliydi niye aldınız pazar payı şu anda %0.1 yani bunu almak çok yanlış elinizden çıkartmaya bakın bende zaten iki tane alternatifi var wp8 ve android...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben zaten 2016ya kadar süreceğini imkan ihtimal vermiyordum..birsürü eksik ile symbian'ı gömüyorlar..

erhanred

Üye
2016 Nokia wp8 e desteği çeker şimdi bile wp8 uygulama oyun lara bak androide ios bak bence wp8 göle maya çalmaktır

kralberk13

kralberk13

Üye
bana göre cok zor androidin çekilmesi bu şahsi görüşüm sizleri bilemem

asigsasi

asigsasi

Üye
bu konuda nokia nın resmi bir açıklaması yok :hmmm

messevim

messevim

Üye
destek çekilmiyor zaten. Sadece symbian telefon üretilmeyeck.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

ewacash

Üye
android uygulamaları tabikide çok çok daha güzel orjinal ve fazla çok fazla, fakat ben nokia n8 kullanıyorum bir çok android telefonla kapıştm gayette memnunum sonuçtan, ara sıra Nerden aldım bu Telefonu desemde kullanıyorum hala...sonuç olarak Feyse twittera ask.fm'e her siteye girebiliyorum foursquare'm var whatsapptan gayet memnunum androidten Farklı olarak 12mp kameram var android platformunda olan bi çok uygulama symbiandada var bi şekilde uyarlamislar arayüzü iyi yada kötü çalışıyor.gelelim asıl meseleye androidte uygulama var diye ios popüler diye gidip o Telefonu almam ben bu benim kişisel görüşüm ama hava atıcam zengin gözüksn diyosn bilmem bilemem. Android çok daha iyi olmasına karşın telefonumda şuana kadar ne bir Kasma ne bir donma yaşadım herşey güzel gidiyo yüzbinlerce uygulamanın hepsini kullanmıyo Android ve iostakiler herkes işine yarayani alıyo napcak o kadar uygulamayı götüne mi sokcak.bi symbian kullanıcısı olarak yeteri kadar gerektiği kadar uygulamam var ben memnunum destek çekilirse cekilsin symbian Bence 2016ya kadar yeter.BU BENIM KIŞISEL GÖRÜŞÜM.BANA YAPICAGINIZ KÜFÜRLÜ SÖYLEMLERI KENDINIZE SAKLAYIN iyi forumlar.

Lenneth

Üye
Yav Nokia cılar ne bekliyordunuz ?

2013 yaz sonunda sonlandıracak, demek ki en son 2013 sonunda alan en az 3 yıl iyi kötü servislerden faydalanacak demek.

2015 e kadar üretip 2016 da iptal etse 1 yıllık telefonlara yazık olurdu.

manolyam63

manolyam63

Üye
bakalım nokia ne yapacak artık...

MaxipmaN

Üye
Yav Nokia cılar ne bekliyordunuz ?

2013 yaz sonunda sonlandıracak, demek ki en son 2013 sonunda alan en az 3 yıl iyi kötü servislerden faydalanacak demek.

2015 e kadar üretip 2016 da iptal etse 1 yıllık telefonlara yazık olurdu.

zaten 5 sene piyasa da kalamazlar 1.nesiller 2010 çıkışlı takoz olcak ozamana
bencd başlıktan dolayı ben de dahil çogu kişi güncelleme kesilecek diye algıladı

Takipçi Satın Al

Üst Alt