android uygulamaları tabikide çok çok daha güzel orjinal ve fazla çok fazla, fakat ben nokia n8 kullanıyorum bir çok android telefonla kapıştm gayette memnunum sonuçtan, ara sıra Nerden aldım bu Telefonu desemde kullanıyorum hala...sonuç olarak Feyse twittera ask.fm'e her siteye girebiliyorum foursquare'm var whatsapptan gayet memnunum androidten Farklı olarak 12mp kameram var android platformunda olan bi çok uygulama symbiandada var bi şekilde uyarlamislar arayüzü iyi yada kötü çalışıyor.gelelim asıl meseleye androidte uygulama var diye ios popüler diye gidip o Telefonu almam ben bu benim kişisel görüşüm ama hava atıcam zengin gözüksn diyosn bilmem bilemem. Android çok daha iyi olmasına karşın telefonumda şuana kadar ne bir Kasma ne bir donma yaşadım herşey güzel gidiyo yüzbinlerce uygulamanın hepsini kullanmıyo Android ve iostakiler herkes işine yarayani alıyo napcak o kadar uygulamayı götüne mi sokcak.bi symbian kullanıcısı olarak yeteri kadar gerektiği kadar uygulamam var ben memnunum destek çekilirse cekilsin symbian Bence 2016ya kadar yeter.BU BENIM KIŞISEL GÖRÜŞÜM.BANA YAPICAGINIZ KÜFÜRLÜ SÖYLEMLERI KENDINIZE SAKLAYIN iyi forumlar.