ama diğer şeyler resmen kopyaMicrosft Bi ios kadar olamadı geliştirmiyor sistemi sonrada müşteri kaybediyor sonrada saçma sapan reklamlar,yapıyor
iyide o multi task ekranını ilk webos 2009 çıkarmış ozamn wp de kopyalamış oluyor. Apple ı bu yüzden suçlayamayız.

Sen de hızlı bir derecede MS ve WP8 düşmanlığı oluşmaya başlıyor gördüğüm kadarıylaMicrosft Bi ios kadar olamadı geliştirmiyor sistemi sonrada müşteri kaybediyor sonrada saçma sapan reklamlar,yapıyor
Aklı başında biri bu videoyu izlediğinde ahanda ios wp8 çakması olmuş der. Gözle görülene kılavuz gerekmez bence
Evet kullandığımız sistemin sorunları eksikleri olabilir ama ne ios ne de android ilk çıktıklarında wp8 kadar bile değillerdi. Ben de MS'e kızıyorum sövüyorum ama apaçık ortada olan bir araklamayı da ios daha iyisini yapmış olarak adlandırmak vahim bir hata olur bence. Bu kadar apple ve ios özentisi olmayın arkadaşlar
Apple her şeyin en iyisini en güzelini en yenisi yapmıyor, onlarda insan işte gördüğünüz gibi wp8 sisteminden bariz derecede esinlenerek kendi sistemlerini geliştirmişler. Bunun daha itiraz yapılacak bir yanı yok
Nokia cı ne bilsin
Windows Phone piyasada yokken ben jb yapıp card interface kullanıyordum multitasking de şimdi resmi olarak gelmiş![]()
lenneth senin bu bölümde ne işin var anlamış değilim tek derdin polemik çıkarmak hem sadece multitasking taklit edilmemiş takvim arama ekranı vs birçok şeyi wp den çalmışlar fanlık yapmanın alemi yok herşey ortadaOnlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan kolaydır.
Android 'in 1 sürümünü, iPhone 2 'nin ilk işletim sistemine bir bakın bakalım bir Windows Phone ediyormu? Eksiklikler var, yok demiyoruz. Ama Microsoft yıllardır Windows işletim sistemiyle gereken tecrübeyi kazanmış bir firma. İlk sürümlerde bile çoğu alanda rakiplerini geride bırakması çokta garip bir durum değil.
O zamanın teknolojisiyle şimdikini karşılaştıramazsın.