iOS 7 vs. Windows Phone 8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
iOS 7 vs. Windows Phone 8
Youtube Paylaşım sitesinde 2 gün önce bu video paylaşıldı.Durum vahim gibi :) Bu video Sean'ın yaptığı bir karşılaştırmadır.Doğruluğu hakkında bir bilgim yok.

[video=youtube;DM8NSSzxNGM]http://www.youtube.com/watch?v=DM8NSSzxNGM[/video]

katil_197

katil_197

Üye
Microsft Bi ios kadar olamadı geliştirmiyor sistemi sonrada müşteri kaybediyor sonrada saçma sapan reklamlar,yapıyor

TheLostSantos

TheLostSantos

Üye
Kimin için vahim acaba arkadaşım :)

katil_197

katil_197

Üye
microsoft durumu vahim io7 ye baksana onlar daha iyisini yapmış örnek olarak
BURADA Bİ İNCE VAR İŞTE İOS KARISI VE MİCROSOFT :d

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN ve nanotex
alical33

alical33

Üye
tarayıcı müzik çalar ve haritada pek benzerlik göremedim :hmmm ama diğer şeyler resmen kopya

- - - Eklendi - - -

Microsft Bi ios kadar olamadı geliştirmiyor sistemi sonrada müşteri kaybediyor sonrada saçma sapan reklamlar,yapıyor

ios wp den çalmış ve sen bunu bir başarı olarak mı görüyorsun ios için

orian

orian

Üye
Microsoft'un seçimleri güzel, görsellik guzel ama alternatif yok mesela. Sony x peria da menuyu ister yana kaydırarak sayfa sayfa ister aşağı doğru kaydıracak şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Özellik olarak wp çok ustun fakat geliştiricilere destek yok. Madem bu kadar büyük bir şirketsin. Madem millet uygulama azlığından yakınıyor. Ver uygulama geliştiricilere desteği aktar parayı adamlar yapsın bak nasıl faydasını görüyorsun. Yani 2 milyar 3 yüz milyon adet elektronik eşyada yazılımı mevcut olan bir markadan bahsediyoruz. Bazı şeyleri yapmak çok zor olmasa gerek. Üstelik Nokia dünya kadar patente sahip. Bugün IBM'de çalışan kuzenimle konuştuk. "Microsoft biraz daha çalışırsa seneye rahatlar. Androidin ömrü çok uzun değil Linux ve wp gelecekte soz sahibi olur ama Microsoft şuan pek oralı değil çünkü wp den çok w8 e özen göstermek zorunda daha çok para harcad" diyor.

serinaga

serinaga

Üye
İlginç ...

MrExpert

MrExpert

Üye
iyide o multi task ekranını ilk webos 2009 çıkarmış ozamn wp de kopyalamış oluyor. Apple ı bu yüzden suçlayamayız.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
ios iyi iş yapmamış iyi çalmış gençler :D

katil_197

katil_197

Üye
ios çaldı ama dahada güzel yaptı

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Metro arayüzüne inatla savaş açan arkadaşın kusuruna bakmayın.
Düşmanca değil tarafsızca Lumia 920'ni incelersen metro arayüzü vs. sende seversin.

smltrl

Üye
Dava açsın Microsoft

Lenneth

Üye
iyide o multi task ekranını ilk webos 2009 çıkarmış ozamn wp de kopyalamış oluyor. Apple ı bu yüzden suçlayamayız.

Nokia cı ne bilsin :ehe

Windows Phone piyasada yokken ben jb yapıp card interface kullanıyordum multitasking de şimdi resmi olarak gelmiş :ehe

ÖEY

ÖEY

Üye
Sen de hızlı bir derecede MS ve WP8 düşmanlığı oluşmaya başlıyor gördüğüm kadarıyla :D Aklı başında biri bu videoyu izlediğinde ahanda ios wp8 çakması olmuş der. Gözle görülene kılavuz gerekmez bence:oke: Evet kullandığımız sistemin sorunları eksikleri olabilir ama ne ios ne de android ilk çıktıklarında wp8 kadar bile değillerdi. Ben de MS'e kızıyorum sövüyorum ama apaçık ortada olan bir araklamayı da ios daha iyisini yapmış olarak adlandırmak vahim bir hata olur bence. Bu kadar apple ve ios özentisi olmayın arkadaşlar:hmmm Apple her şeyin en iyisini en güzelini en yenisi yapmıyor, onlarda insan işte gördüğünüz gibi wp8 sisteminden bariz derecede esinlenerek kendi sistemlerini geliştirmişler. Bunun daha itiraz yapılacak bir yanı yok:oke:

Türe

Türe

Üye
Hava durumu , müzik oynatıcı , haritalar hariç hepsi benziyor.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar Microsoft yeni surum çıkarttığında da Bi bakın :D

sizin burda artık koklu bir firmanın bizden kopya çekeçek kadar alçaldığına bakın.

alical33

alical33

Üye
Nokia cı ne bilsin :ehe

Windows Phone piyasada yokken ben jb yapıp card interface kullanıyordum multitasking de şimdi resmi olarak gelmiş :ehe

şimdi bu multitaskingle wp ninki aynı diyonuz yani :hmmm lenneth senin bu bölümde ne işin var anlamış değilim tek derdin polemik çıkarmak hem sadece multitasking taklit edilmemiş takvim arama ekranı vs birçok şeyi wp den çalmışlar fanlık yapmanın alemi yok herşey ortada

• Beğen
Tepkiler: pirenuri ve ÖEY
erdgnblt

erdgnblt

Üye
Onlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan kolaydır.

Android 'in 1 sürümünü, iPhone 2 'nin ilk işletim sistemine bir bakın bakalım bir Windows Phone ediyormu? Eksiklikler var, yok demiyoruz. Ama Microsoft yıllardır Windows işletim sistemiyle gereken tecrübeyi kazanmış bir firma. İlk sürümlerde bile çoğu alanda rakiplerini geride bırakması çokta garip bir durum değil.

Türe

Türe

Üye
Onlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan kolaydır.

Android 'in 1 sürümünü, iPhone 2 'nin ilk işletim sistemine bir bakın bakalım bir Windows Phone ediyormu? Eksiklikler var, yok demiyoruz. Ama Microsoft yıllardır Windows işletim sistemiyle gereken tecrübeyi kazanmış bir firma. İlk sürümlerde bile çoğu alanda rakiplerini geride bırakması çokta garip bir durum değil.

O zamanın teknolojisiyle şimdikini karşılaştıramazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt