Viner uygulaması wpstore'da!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Viner uygulaması wpstore'da!

Viner, Vine isimli popüler video paylaşım servisi için tasarlanan bir uygulama olup kayıt yaptırarak kişisel zaman tünelinizi görmenizi, arama yapmanızı ve arkadaşlarınızı takip edip onların vine'ında yorum yapmanızı sağlar. Aynı zamanda ayarlarınızı değiştirebilir, popüler olan videolara yahut editörün seçimi olan videolara bakabilirsiniz. Üstelik hepsi metro arayüzüyle kullanıcılara sunuluyor.

Ancak uygulamada upload etme özelliği bulunmuyor.

Fiyatı 2 TL olan uygulamayı indirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Teşekkürler

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bu Vine'ın resmi uygulamasıyla ilgili bir kac haber vardi ama pek bakamadim. Sonra da arada kaynadi gitti. Anlamadigim resmi uygulamanin yerini dolduramayan 3. Parti uygulamayi ne diye ucretli yaparlar. Bu kadar da firsatcilik olmaz ki:ah

serinaga

serinaga

Üye
:tşk:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

braayn

braayn

Üye
ne gerek var bu programa :D

kaltintop

kaltintop

Üye
bu Vine'ın resmi uygulamasıyla ilgili bir kac haber vardi ama pek bakamadim. Sonra da arada kaynadi gitti. Anlamadigim resmi uygulamanin yerini dolduramayan 3. Parti uygulamayi ne diye ucretli yaparlar. Bu kadar da firsatcilik olmaz ki:ah

şöyle bişi düştü piyasaya fakat yüklenemiyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
şöyle bişi düştü piyasaya fakat yüklenemiyor

Evet upload destekli 6sec uygulaması kapalı beta sürüm olarak mağazadaki yerini aldı.
Yakında herkese açılır ;)

kaltintop

kaltintop

Üye
bir bağlantı üzerinden kapalı betaya başvuru seçeneği vermişler bakalım bekliyoruz

- - - Eklendi - - -

bu arada betaya katıldım. şuan için videoyu çekebiliyoruz fakat herhangi bir upload seçeneği sunmuyor hatta videoyu kaydetmiyor bile. en azından profil oluşturma ve oluşturulmuş vine ları izleme seçeneği sunulmuş. ayrıca translate için bir web sayfası önerdim eğero sisteme geçerse Türkçe dil seçeneği için yardımımız dokunur diye mesaj attım programı yazan arkadaş :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt