The Sims™ 3 1.0.46

Sponsorlu Bağlantılar

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
The Sims™ 3 1.0.46

Android cihazınızda BU ÖDÜL KAZANMIŞ SIMS DENEYİMİ KEYFİNİ ÇIKARIN!UZUN SIMS CANLI! Eğer Sims ve onların dünyanın şekillenmesine olarak Android cihazınızda eğlenceli saatler keyfini çıkarın. Olasılıkları sonsuzdur!** EA Günlük Fırsatlar widget ile bir satış özledim! Download bugün ve her gün en iyi oyun keşfetmek. **
KENDİ SIM CREATE
Sims, nevrotik komik veya utangaç mı olacak? Görünüş, giyim, kişilik özellikleri ve aksesuarları seçin ve yaşam için Sims getirmek! Sims çapkın veya toplam gerizekalı olun!Sims soliter türlü, göle baş ve (bir kutup getirmek için emin olun, ama) balıkçılık giderseniz.
GÖRMEK VE YENİ YERLER KEŞFEDİN
şaşırtıcı açık-dünya ortamında kendinizi kaybedin. Karakterler Sims tür olduğu ortaya dönecek keşfet! Onlar evde kalmak ve evin sorumluluklarını alacak, ya da şehir hakkında Sims olacak mı?
'EM MEMNUN TUTUN
yeme ve Sims yapabileceğiniz etkinlikler miktarını artırmak için uyku gibi temel ihtiyaçlarını karşılamak için Sims '. Eğer daha heyecan verici etkileşimler ve aktiviteler tadını böylece Sims iyi bak.
RÜYA BÜYÜK!
iyi dinlenmiş veya malzeme satın konukları, büyüyen mısır gibi Sims 'kaprisli arzuları ile uyum içinde kalın. Kilidini ve Sims tam potansiyellerine ulaşmalarına yardımcı olmak amacıyla 73 Hedefler ve Dilekler ulaşmak.
Her zaman olduğu gibi - bu oyun zengin, sürükleyici kalitesi nedeniyle - indirme biraz zaman alacaktır. Biz bunu beklemeye değer veriyorum!

-vermiş olduğum bu adrese turbobit linklerini yapıştırın ve generate tuşuna basın çıkan linke tıklayıp maximum hızda turbobitten indirme yapın siz de çok şaşıracaksınız :) -

LİNKLER

• Beğen
Tepkiler: rockmrt

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

sercan42_

Üye
teşekkürler

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Remember Me

Remember Me

Üye

Purgatory-

Purgatory-

Üye
Teşekkürler

CABBAR

CABBAR

Üye

mkaanyesillik

mkaanyesillik

Üye
Çalışıyor mu dostum ?

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi

emin120

Üye
şifre ne?

kaan48300

kaan48300

Üye
Şifre soruyor acaba şifreyi belirtirmisiniz?
deneyenler nasıl denemiş anlamıyorum.

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
şifre zeRo

emin120

Üye
nasıl kurucaz

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
normal apk var rar içerisinden onunla kurulumu yapabilirsin

kelebek478

kelebek478

Üye
Ben de bu oyunu yüklettim oyun açıkken internete girmiştim oyun kendini denetlemiş ve çakma olduğundan bu oyun sahte müşteri temsilcisiyle konuşun falan diyo tek çare oyunu silip en baştan mı yüklemek?:ah

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
Ben de bu oyunu yüklettim oyun açıkken internete girmiştim oyun kendini denetlemiş ve çakma olduğundan bu oyun sahte müşteri temsilcisiyle konuşun falan diyo tek çare oyunu silip en baştan mı yüklemek?:ah

galiba :)