Nokia Lumia 520, 10 Haziran'da Satışta!

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 520, 10 Haziran'da Satışta!
Lumia 720'den sonra Lumia 520 de ülkemizde satışa çıkıyor. Fiyat beklenildiği gibi 599 TL. Ayrıca tüm renkleriyle satışa çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Duran.Y ve bulutsuzgece

luckysleven

luckysleven

Üye
Nedense bu telefon alanların elinde kalacakmış gibi geliyor bana yada hayal kırıklığından öteye geçemeyecek sanki

Ama özelliklerine bakıyorum 4 inc ips ekran falan tek eksik flaş olmaması çok ilginç

ÖEY

ÖEY

Üye
Hadi 512mb ramı geçtim de bu flaş olmaması hakikaten saçmalık olmuş, hangi devirdeyiz yahu artık flaşı olmayan akıllı telefon mu üretiliyor.

kursat99

kursat99

Üye
Eve geldim ve mükemmel ruh halim daha da iyi oldu. Çok teşekkürler. Sanırım çıktığı gün alamıycam sınavlar var çünkü. Okul 14 ünde kapanıyo bende 15 inde alırım. :)

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Eve geldim ve mükemmel ruh halim daha da iyi oldu. Çok teşekkürler. Sanırım çıktığı gün alamıycam sınavlar var çünkü. Okul 14 ünde kapanıyo bende 15 inde alırım. :)

fiyat uygunlugundan oldu
bu dimi

SheFy

SheFy

Üye
Ben de almayı düşünüyordum ama bu çıkan uygulamaların bazıları 1GB RAM saçmalıgı yüzünden almayacağım. Optimizeymişte sonrada 512Mb yaparlar filan hadi şimdi bir iki tane yaparlar sonra da daha 512 MB uyumlu hiç bişey çıkmaz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler Sensation.
Windows Phone'a düşük bütçeli telefonlarla adım atmak isteyenler için güzel bir seçenek olacak.

• Beğen
Tepkiler: Duran.Y
Duran.Y

Duran.Y

Üye
Allaaaah dırırım dırırırım dırırım dırırırım harika oldu bu haber ya :dance::hoba::zuhaha:

çok çok çok teşekkürler :)

Akıncı

Akıncı

Üye
incelemelerden sonra vazgeçtim en iyisi androidli telefons geçmek :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Off :( yine telefonun donanımıyla işletim sistemi karsılaştırdınız.
Windows Phone üst,modelleri(L820,920,720) bu telefonlar donanım yönüyle tasarımıyla harika !

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10 haziranı beklemek istemeyenler için güzel haber

Duran.Y

Duran.Y

Üye

Bu mağazalarda da var mi acaba yahu yoksa sadece internette mi?

- - - Eklendi - - -

Gerçi taksit yaptığında 100tl fark ediyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Bu mağazalarda da var mi acaba yahu yoksa sadece internette mi?

- - - Eklendi - - -

Gerçi taksit yaptığında 100tl fark ediyor.

Daha yeni henüz tüm mağazalarda var mı bilmiyorum.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Ayrıca ürün bunlara gelmişse Nokia Shoplara da gelmis olması gerekmez mi ve haziranda geleceği açıklanmışken haziranda önce gelmis olma olasılığı var mi?

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

csH

csH

Üye
:tşk:

- - - Eklendi - - -

ürün ön sipariştedir falan yazıyo 10 haziranda göndermeye başlarlar herhalde:oke:

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Izmir Çankaya NokiaShopu aradım bugün. Kesin tarih yok bugün gelen bilgiye göre haziran ortasında dendi bize dedi.