1GB Ram ve After Effect BÜYÜK SIKINTI !

Sponsorlu Bağlantılar

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
1GB Ram ve After Effect BÜYÜK SIKINTI !
Arkadaşlar bildiginiz gibi benim pc de 20GB Hdd vardı gönderdim adama bu sefer 80lik taktı.Geri aldıgımda ise 2GB Ram gitmis 1GB Ram gelmiş 1GB I bozulmuş ramın cıkarıp bana verdı uzerinde ise ram arızalı yazmış.Ben after effect te çok çalışan birisiyim.Ne yapıp ne edip bu işi çözmem lazım.After effect çok kasıyor videoyu bile düzgün izleyemiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Özet : Eskiden 20gb hdd 2gb ram winxp After Effect sorunsuz çalışıyordu
Şimdi 80 gb hdd 1gb ram win7 After Effect çok yavaş çalışıyor..

Jomolocco

Jomolocco

Üye
gidip ram alicaksin baska bir cozumu yok :D

aleranol

aleranol

Üye
Nasıl olur da rami bozar? Çalışan rami bozmak bildiğin amatörlük.
Sanırım ddr3 kaldıramaz. Ddr2 takman gerekiyor.

creeper

creeper

Üye
bence senin rami almış, elindeki bozuk bir ram'i de sana göndermiş bozuk diye.

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
off pc nin içine ediyo bu adam ya 2gb ramım bozuk değildi tıkır tıkır çalışıyodu gonderdım 1 hafta sonra aldım 1GB la geri geldi nasıl bir iş bu .ss gonderdıgı ramı taksam acaba çalışırmı takmakla çalışırmı acaba arızalı olup olmadıgını anlarım.

aleranol

aleranol

Üye
Dene. Eğer çalışmıyorsa git kavga et. Tıkır tıkır çalışan ram nasıl bozuk olur diye. Senden çıkaracak hatalarını falan.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Sen tamire verdiginde ram saglam , aldıgında bozuk ise oranın sorunudur ve senin ramini temin etmek zorundadır. Hemen vazgeçmeyip biraz uğraş zararınını karşılasınlar.

Uhops

Uhops

Üye
Bida oraya gönderme anakartı psu'yu falan alır adam hiç acaman

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Ram ı tekrar taksam bozulmaz dimi bilgisayar belki pcyi 1gb a göre hazırlamış olamazmı pcnin ince ayarlarını belki 1gb ayarlamıştır.Ben bilmem o şeyleri oyle birşey yoktur dimi ben arızalı dedigi rami takıyım ama pcye bişi olmaz dimi ?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Olsa olsa ram bozuk oldugu icin calismaz duzgun rami takarsin duzelir

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
benim 2 slotlu yvası var 1 gb bi yere 1 gb bi yere birini çıkarıp kasaya bantlamış üstünede not bırakmış ram arızalı diye şimdi denemek için o rami takarsam pcye birşey olurmu malum yeni çıktı tamirden :P ( her ne kadar tamir diyebilirsek )

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Ram arızalı ise ya pc hiç açılmaz yada açılır ancak bir süre sonra mavi ekran verdirir.
Onun dışında birşeyi yakmazsın merak etme..
Rami takarken fişi çek ne olur ne olmaz elin yanlış bir yere gider fln :)

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Ram arızalı ise ya pc hiç açılmaz yada açılır ancak bir süre sonra mavi ekran verdirir.
Onun dışında birşeyi yakmazsın merak etme..
Rami takarken fişi çek ne olur ne olmaz elin yanlış bir yere gider fln :)

Kardeşim sana güveniyorum ve takıyorum gazam mübarek olsun sırf sana güveniyorm diye bana çok yardımcı oldun sen zaten :))

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
illa ram lazımsa 2GB 667mhz yada 800mhz ramler 35-40 TL 2. elde :oke:

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
illa ram lazımsa 2GB 667mhz yada 800mhz ramler 35-40 TL 2. elde :oke:

tanıdıgım 2. el ci yine o bilgisayarcı (mühendis yani ) ona dicem 2gb bulsun bitane bu arada dedigini yaptım bastım ışık yandı ama ekran gelmedi öyle durdu ...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tanıdıgım 2. el ci yine o bilgisayarcı (mühendis yani ) ona dicem 2gb bulsun bitane bu arada dedigini yaptım bastım ışık yandı ama ekran gelmedi öyle durdu ...
o zaman ram hepten bozuk demektir :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Bu kadar arızadan sonra o adama pek güvenme derim.
Elini neye atsa bozuyor çünkü :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt