Oyunbaz519
Üye
Merhaba.Benim bir Samsung Galaxy S3 cihazım var.Buna Ofline GPS ile çalışacak Türkiye haritası olan bir navigasyon aradım.Bir kaç tane buldum ancak çalışmadılar.Önerebileceğiniz yada linkini verebileceğiniz navigasyon programları var mı ?
Şimdiden teşekkürler...
Sygic hepsine 1000 basar
hemen hemen hepsi burada var ama Piranha nın APK sı ve haritası yok bende para verdim aldım tavsiye ederim hem google araması da mevcut sadece gideceğiniz yerin ismini yazmak bile yetiyor mesela ben reklam şirketinde çalışıyorum kurumsal firmaların reklam işlerini yapıyoruz atıyorum Finansbank Mamak Şubesi yazmam yetiyor google aramasına telefon numarasına kadar buluyor
Herkese teşekkürler.
Ben Igo Primo'yu söyledim ve iş bitmiştir, fonksiyon açısından en iyisi, kavşak gösterme, tünellerin yerini bilme ve hemen gps'e bağlanan bir program ben işi hallettim, ve isteyen kursun çözünürlüğüne göre, bence en iyisi.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
sıkışık trafikten kaçınma varmı?
benim telefon s4 ayrıca sormak istediğim diyet bir şey Yeni harita güncellemesi olduğunda program üzerinden güncellenebiliniyormu yoksa biri güncel haritaları Paylaşsın diye beklemekmi gerekiyor
Sorunumu IGo Primo ile çözdüm.Tekrardan mesaj yazan herkese teşekkürler.TeknoÖmer linkler ve yardımın için teşekkürler.