Forumda hacking dersleri vermek serbest mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Gece gece sinirlerim bozuldu ne olsun işte

MrExpert

MrExpert

Üye
O listenin başına ayyıldız tim'i ekleseydin keşke. Fazla girmeyeceğim ayyıldız meselesine ama emin ol ben o diger lamerlardan degilim kendi acigimi kendim bulurum, ha inanmıyorsan inandırmak zorundada değilim. Daha fazla uzatmayacağım, neyi bilip bilmediğimi gayet iyi biliyorum ben

Bilginiz ne seviyede bilmiyorum ama bildiğim bir nokta var Türkiyede bu işi hakkıyla yapan çok az insan var bu konularla uğraşmak için yanlış forumu tercih etmişsiniz ama gerçekten küçük çaplı işler bize birşey kazandırmaz Yaptığınız işleri duyan kişiler 3-5 i geçmiyorsa bunun bi önemi yok sırf yapmak için yapmak. Bir amacı olmalı.

sincarezindan

sincarezindan

Üye
ohooo uzatmayın artık şunu!

tapatalk

tapatalk

Üye
lamersin abi hiçbir hacker maxicepe gelipte böyle konu açmaz

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Benim yaptığım işleri duyan oldukça fazla kişi var hacker nick'imi vermiyorum diye tanınmadığım anlamına gelmez :) ayrıca forumuda çok seviyorum bu gün x-scarface hacklendikten sonra arkadaşlarımızı bilgilendirmek amacım. Ayrıca forumda her konuda yardım ediyorum yukarıda bahsettiğim sebeplerdende önce izin istedim o kadar.

MrExpert

MrExpert

Üye
Benim yaptığım işleri duyan oldukça fazla kişi var hacker nick'imi vermiyorum diye tanınmadığım anlamına gelmez :) ayrıca forumuda çok seviyorum bu gün x-scarface hacklendikten sonra arkadaşlarımızı bilgilendirmek amacım. Ayrıca forumda her konuda yardım ediyorum yukarıda bahsettiğim sebeplerdende önce izin istedim o kadar.

Özelden pm atabilirsin ismini.

- - - Eklendi - - -

lamersin abi hiçbir hacker maxicepe gelipte böyle konu açmaz

Burda saçmaladın harbi adamı daha tanımıyorsun :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Diger nickimi vermiyorum ama şuna bakabilirsin:
Hacked by SERHAN
Golgeler.net hesabima bak bakalim surpriz buyuk sitelere :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Mobilim şuan pcye geçince incelemeler yapıcam biraz mobilde kısıtlı biliyorsun :D

Joker.

Joker.

Üye
Diger nickimi vermiyorum ama şuna bakabilirsin:
Hacked by SERHAN
Golgeler.net hesabima bak bakalim surpriz buyuk sitelere :)

Googledeki ilk sitedeki gibi bende yapmıştım :D :D Çok havalı oluyo her ne kadar arkadaşım göstersede

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
:D:D

KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaşlar bu konuyu kapatalım mı ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Evet konu zıvanadan çıktı

marist

marist

Üye
Bu forum böyLe KonuLarın yeri degildir. Eger cok isteyen varsa bu konuda bilgi veren bir sürü site var isteyen gider oraya. Lütfen böyLe konuLara girmeyeLim.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Konu kapatılacak yakın zamanda. cevap yazmayın artık.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Değil.
:locked:

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt