anlıyorum ama kesinlikle bu bilgiyi öğretmiyorum.
Sakıncalı olduğunu biliyorum nasil yapilacak onu ögrenmek istiyodum
Googleda zilyon tane anlarimi var handlerin
Hazır sistemlerin belirlenmiş açıklarını internetten bulup hack yaptığını sananlar var ve artık o sistemleri kullanan kalmadı asıl hack yep yeni sistemlerde açıkları kendin bularak birleyler ortaya koymaktır Yoksa hazırı bul anlatımlar açıkları uygula tekniği şuan için 5dklık bir video ile öğretilir hadi gidin bi acunn.com un veritabanına girin veya daha basıt vb4 kullanan maxicepin veri tababanına erişin kendiniz açık bularak yapınki bunu yapamazsınız en azından açık bulamazssınız belki vb4 ün hazır belirlenmiş bi açığını internetten öğrenip yaparsınız Bence bu konunun açılması bile saçma değilli bu işi hakkıyla yapan bu işi bilen burda bu konuyu açmaz.
Olabilir ben öğretmiyorum
Bana hazır mı buluyosun internetten diyorsun?
Burada bana laf söyledin bu konuda küçük düşürülmekten (en iyi bildiğim konudan) nefret ederim. Bana resmen bilgili değilsin ve gelmiş burada hava için konu açıyorsun dedin. Ben öğretmessem başkası ögretmezse başka insanlar nasil ogrenecek? Senin dedigin kisilere lamer denir. Daha hayatinda backtrack kullanmamis, google a nasil hacklenir diye aratip arkadaslarina hava atan kesime diyoruz biz onu. Peki ben oyle miyim? Hic sanmiyorum