Forumda hacking dersleri vermek serbest mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
H@ndler sakıncalı degildir ama bu isin diger dunyasi var :)

sincarezindan

sincarezindan

Üye
Sakıncalı olduğunu biliyorum nasil yapilacak onu ögrenmek istiyodum

yukarıda da arkadaşlar uyarmış forumda bu tür bilgiler vermek paylaşmak yasak..araştırırsan bulursun zaten

sincarezindan

sincarezindan

Üye
pm :) :)

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Hack meck bilmemde bilgi ve bilisim guvenligi dersleri verebilirim.
Doctus ta hijackthis analizleei yapip pcleri zararlilardan temizliyoduk

tapatalk

tapatalk

Üye
adult cr@ck filan mı yoksa h@ndler mi

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Hiç biri web hacking

MrExpert

MrExpert

Üye
Hala bunlarla uğraşan varmı ? :D Hazır sistemlerin belirlenmiş açıklarını internetten bulup hack yaptığını sananlar var ve artık o sistemleri kullanan kalmadı asıl hack yep yeni sistemlerde açıkları kendin bularak birleyler ortaya koymaktır Yoksa hazırı bul anlatımlar açıkları uygula tekniği şuan için 5dklık bir video ile öğretilir hadi gidin bi acunn.com un veritabanına girin veya daha basıt vb4 kullanan maxicepin veri tababanına erişin kendiniz açık bularak yapınki bunu yapamazsınız en azından açık bulamazssınız belki vb4 ün hazır belirlenmiş bi açığını internetten öğrenip yaparsınız Bence bu konunun açılması bile saçma değilli bu işi hakkıyla yapan bu işi bilen burda bu konuyu açmaz.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Bana hazır mı buluyosun internetten diyorsun?

qarzulocne

qarzulocne

Üye

Olabilir ben öğretmiyorum

Adamim yanlis alintilama yaptim ozur dilerim. O yazdigim sana degil isteyen arkadasa :rolleyes:

Edit.

Ayrica ciddiyim isterseniz hijackthis bilgi ve bilisim guvenligi dersleri verebilir pc deki zararlilardan kurtulmanizi saglayabillirim

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Mr expert cevap ver

MrExpert

MrExpert

Üye
Bana hazır mı buluyosun internetten diyorsun?

Sizin için demiyorum sadece Hackerım diye gezen birçok kişi belli hazır yöntemleri kullanıp yapıyor sonrada hackerım diye geziniyor.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Burada bana laf söyledin bu konuda küçük düşürülmekten (en iyi bildiğim konudan) nefret ederim. Bana resmen bilgili değilsin ve gelmiş burada hava için konu açıyorsun dedin. Ben öğretmessem başkası ögretmezse başka insanlar nasil ogrenecek? Senin dedigin kisilere lamer denir. Daha hayatinda backtrack kullanmamis, google a nasil hacklenir diye aratip arkadaslarina hava atan kesime diyoruz biz onu. Peki ben oyle miyim? Hic sanmiyorum

MrExpert

MrExpert

Üye
Cyber Warior
Redhack
Proteam
Türk Hackteam

Gibi ekipler kendileri bu tür şeyleri kullanmadan yeni yollar bulup birşeyler yapyorlar.

umitgul18

umitgul18

Üye
Ya beyler uzatmaya ve tartışmaya hiç gerek yok yasak işte. Konu kitlenmeli ve " bazı " şeyleri pmden konuşun !

sincarezindan

sincarezindan

Üye
sakin :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Burada bana laf söyledin bu konuda küçük düşürülmekten (en iyi bildiğim konudan) nefret ederim. Bana resmen bilgili değilsin ve gelmiş burada hava için konu açıyorsun dedin. Ben öğretmessem başkası ögretmezse başka insanlar nasil ogrenecek? Senin dedigin kisilere lamer denir. Daha hayatinda backtrack kullanmamis, google a nasil hacklenir diye aratip arkadaslarina hava atan kesime diyoruz biz onu. Peki ben oyle miyim? Hic sanmiyorum

Ben burda kimseyi küçük düşürmüyorum bu konudada bilmişlik taslamıyorum ama kimsede gelip burda yok hack öğretirim yok şunu öğretirim demesin Türkiyede bu işi hakkıyla yapan bir kaç gurup ve kişi var.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
O listenin başına ayyıldız tim'i ekleseydin keşke. Fazla girmeyeceğim ayyıldız meselesine ama emin ol ben o diger lamerlardan degilim kendi acigimi kendim bulurum, ha inanmıyorsan inandırmak zorundada değilim. Daha fazla uzatmayacağım, neyi bilip bilmediğimi gayet iyi biliyorum ben

sincarezindan

sincarezindan

Üye
eee gençler daha daha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt