Nokia N9 flash - Navifirm

Sponsorlu Bağlantılar

radoslaf

radoslaf

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N9 flash - Navifirm
Beyler duyduğum haberlere göre nokia navifirm sunucularını kapatmış ve server a ulaşım imkansız . Telefonum kafayı yemiş durumda şuan galeriye dışarıdan gelen fotoğraflar gözükmüyor. Dosya kutusu karıştı komutlar gelen dosyalar gelmiyor en önemliside Ovi mağazadan hiç bir dosya indiremiyorum. İndir butonuna tıklıyorum algılıyor fakat indirme işlemi başlamıyor ve oturum aç tuşuda aynı şekilde .... telefonda Nitdroid yüklü onun silinmesinide göze alıp flash atmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim =) saygılar ...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Flash konusunda flash için gerekli iki dosyanin direk indirme linki mevcut oradan indiremiyorsan akşama kadar sabret akşam bendeki dosyaları upload edeyim.

radoslaf

radoslaf

Üye
    Konu Sahibi
Çok saol Can abi hakkını ödeyemem aslaha :bye2: (birde zahmet olmassa abi navifirm ile flash atmak için olan anlatım varya oradaki hangi adımdan itibaren başlıycam flash atmaya onuda söylersen sevinirim Navifirm de bile zorlukla atmışdım sen yardım etmişdin herşeye :) )

Seglopsi

Seglopsi

Üye
dosyalari indirmis olacaksin. oradan devam et. indirdigin dosyalarin dizini ile komut dizini ayni olmak zorunda ona dikkat edersen 2 komutla flash atarsin.

radoslaf

radoslaf

Üye
    Konu Sahibi
dosyalari indirmis olacaksin. oradan devam et. indirdigin dosyalarin dizini ile komut dizini ayni olmak zorunda ona dikkat edersen 2 komutla flash atarsin.
yani indirdiğim dosyaları i flasher in içine atıp ordan cmd den direk komutlarla ilerliyim onu mu demek istedin biraz zorlanıyorumda =)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
aynen oyle. navifirm kismini hallolmus varsayabilirsin.

radoslaf

radoslaf

Üye
    Konu Sahibi
Seglopsi

Seglopsi

Üye
kolay gelsin :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu iki dosyayı indirip flash atabilirsin kardeşim.

radoslaf

radoslaf

Üye
    Konu Sahibi
Abi bu indirdiğimiz flash dosyaları varya 2 tane onları nereye koyucaz masaüstünde boşdamı durucaklar ?
2 dosyayıda heryere kopyaladım neyse cmd kısmında bu <rootfs><emmc> kısmınıda yazıyorum fakat
Suitable USB interface (bootloader/phonet) not found, waiting… yazacağı yerde bende flasher.exe: option requires an argument -- F yazıp alt sekmede tekrar C:\Users .... kısmı geliyor neyse bi takıyım dedim telefonu kapatıp pc ye bağladım telefon setbooth ekranını açıyor tam hangi aşamaları yapmam gerek. Can abi verdiğin iki dosyanın isimleri meego türkiyedeki n9 flashlama konusundaki örneklere hiç benzemiyor az daha yardıma ihtiyacım var anlaşılan :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt