Android Gelen Arama Cevaplama Ekranı

Sponsorlu Bağlantılar

darkleader

darkleader

Üye
    Konu Sahibi
Android Gelen Arama Cevaplama Ekranı
Arkadaşlar, android 2.3.6 ve üzeri sürümlerde,gelen aramaları cevaplamak için tutup kaydırdığımız yuvarlak butonlara oldum olası alışamadım ve sevmedim.
Bildiğimiz üzere android'in daha eski sürümlerinde (Froyo) tutup kaydırma yaptığımız butonlar bana göre daha sempatikti.
Bu tür bir uygulamayı "Ultimate call screen hd"uygulamasının içinde buldum ve çokta beğendim fakat uygulamanın bazı aptalca bulduğum yönleri (Giden aramalar için uygulamanın ayarlarından giden aramalarda uygulamayı deaktif yapmazsan numaralar menüsünü göremiyorsun ayrıca videolu arama da yapamıyorsun.karşıdaki seni görürüyor,sen ise rehberde kayıtlı fotosunu görüyorsun bir de çok karışık +ingilizce)yüzünden kullanamıyorum.

Ultimate call screen hd uygulamasındaki gibi sürükleyip aramayı cevapladığımız bir uygulama bulabilirmiyiz.

Teşekkürler.. ..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: darkleader
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rica ederim ihtiyacı olan arkadaşlar kullanır :)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
arkadaşlar farklı yerlere konu açtım ipone gelen arama ekranı android için arıyorum bulamadım lock 2.0

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar farklı yerlere konu açtım ipone gelen arama ekranı android için arıyorum bulamadım lock 2.0

murderer7

Üye
arkadaşlar benim telefon nokia c6 01 ben androide gelen arama menüsünü kendi telefonuma ayarlamat istiyorum yardım edermisiniz Yeni Üye

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yeni konu açınız eski konuaları hortlatarak soru sormayınız :locked:

Takipçi Satın Al

Üst Alt