bir daha nokia alırsam ne olayım
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi carbon_o7' Alıntı: Dizi HD değildir , izledğin yerde onu 720p'e çevirip atmışlardır sırf HD görünsün diye, 720pde olsa bile görüntü tam net olmaz. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum valla çok kaliteli film koydum ama görüntü bulanık çıktı
carbon_o7' Alıntı: Dizi HD değildir , izledğin yerde onu 720p'e çevirip atmışlardır sırf HD görünsün diye, 720pde olsa bile görüntü tam net olmaz. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum valla çok kaliteli film koydum ama görüntü bulanık çıktı
ॐOsMaN Üye Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: katılıyorum valla çok kaliteli film koydum ama görüntü bulanık çıktı Genişletmek için tıkla ... videoları youtube a hd olarak yüklediğimizde hiç bozulma olmuyor bu netlik birazda izledigimiz ekranın boyutlarıyla alakalı
Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: katılıyorum valla çok kaliteli film koydum ama görüntü bulanık çıktı Genişletmek için tıkla ... videoları youtube a hd olarak yüklediğimizde hiç bozulma olmuyor bu netlik birazda izledigimiz ekranın boyutlarıyla alakalı
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi ॐOsMaN' Alıntı: videoları youtube a hd olarak yüklediğimizde hiç bozulma olmuyor bu netlik birazda izledigimiz ekranın boyutlarıyla alakalı Genişletmek için tıkla ... sorun çözüldü boyut çok fazla kaliteli sinema modundaymıs tekrar dan mp4 çevirdim bit 900 e düstü ve boyuta 320*640 ayarladım
ॐOsMaN' Alıntı: videoları youtube a hd olarak yüklediğimizde hiç bozulma olmuyor bu netlik birazda izledigimiz ekranın boyutlarıyla alakalı Genişletmek için tıkla ... sorun çözüldü boyut çok fazla kaliteli sinema modundaymıs tekrar dan mp4 çevirdim bit 900 e düstü ve boyuta 320*640 ayarladım