Titanic gemisnin gerçek hikayesi

Sponsorlu Bağlantılar

Scofield™

Scofield™

Üye
Titanic gemisnin gerçek hikayesi
İsa’dan 1500 yıl önce yaşayan Mısırlı Prenses Amen-Ra öldükten sonra dönemin geleneklerine uygun olarak mumyalanmış ve tahta bi tabuta konmuş. 1890 yılında 4 zengin İngiliz genci, prensesin mumyasını bi “tarihi eser” kaçakçısından (böyle söylediğimi prenses duymaz inşallah) satın almış. Ve felaketler zinciri de böylelikle başlamış.

Mumyayı alan gençlerden birini en son alış-verişten bi’kaç saat sonra çöle doğru yürürken görmüşler. Bi daha da İngilizi gören olmamış. Dörtlü grubun bi başka üyesi ertesi gün Mısırlı hizmetkarlarından biri tarafından kazayla vurulmuş. Hizmetkar, elini o an kontrol edemediğini ve hiç istemediği halde silahı alıp “sahip”i vurduğunu iddia etmiş.
Kalan iki genç mumyayı alıp memleketlerine dönmüş. Üçüncü adam İngiltere’ye döndükten sonra bütün parasını yatırdığı bankanın battığını öğrenmiş. Son adam da iflah olmaz bir hastalığa yakalanmış, servetini hastanelerde harcayıp sokaklarda kibrit satmaya başlamış.
Bu arada mumya bi işadamının eline geçmiş bu felaketler sırasında. O da British Museum’a hediye etmiş lanet(li) prensesi. Müze mumyayı Mısır bölümüne koymuş. Ama prenses boş durmamış taabi. Gece bekçileri, tabuttan hıçkırığa benzer sesler duyduklarını iddia ediyolarmış. Bekçilerden biri, bi sabah ölü bulunmuş. Temizlikçiler mumyanın etrafını temizlemeyi reddediyolarmış. Bi gazeteci tabutun dıştan fotoğrafını çekmiş. Fotoğrafı tab ettiğinde kartta sadece korkunç bi suratın olduğunu görmüş. Gazeteci koşa koşa evine gitmiş, yatak odasına girip kapıyı kilitlemiş ve kendini vurmuş. Falaaan, filaaan... (Prensesin daha sonra da o kadar çok vukuatı var ki, falan filan demek yetmiyor.) Müze sonunda mumyayı özel bi koleksiyoncuya satmış. Ondan sonra da bi sürü felaket olmuş. Vakit kaybetmeyelim. En son Amerikalı bi arkeolog satın almış prensesi. 1912 Nisan’ında da mumya Amerika’ya götürülmek üzere Titanik gemisine yüklenmiş ve asıl olan da böylelikle olmuş zaten. Amen-Ra son volesinde 1500 yolcunun kendi yanına gelmelerini sağlamış.
ALINTIDIR...(KOMİK EFSANELER)
 


researcher

Üye
Bende buz dagına carptım diye uzuluyodm... :)


titanicle ilgili anlatılanların haddi hesabı yoktur.....
 
> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Scofield™

Scofield™

Üye
:pro:arkadaşlar biraz yorum yapsak...:pro:
 
GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
gerçekmi ki bu konu
 

omayra

Üye
ne hayırlı prensesmiş o öylee :ehe
 
Scofield™

Scofield™

Üye
arkadaşlar konunun adını "Titanic gemisnin gerçek hikayesi" olarak değiştiriom böyle daha açık olur..:oke:
 
darktempler

darktempler

Üye
güzel olmuş
 

00_oZzGe_00

Üye
çok saçma

hiç inandırıcı deil (!)
 
iremm

iremm

Üye
...(komik efsaneler) :)
 
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
zuahhaahaha ne lanetli prenses miş yaff
 

Benzer Konular

Cevap
1
Görüntüleme
812
___kaptan___
Cevap
6
Görüntüleme
2K
___kaptan___
HeiLmasTer®
Cevap
0
Görüntüleme
661
HeiLmasTer®


Üst Alt