İnternet Hızında Rekor

Sponsorlu Bağlantılar

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
İnternet Hızında Rekor
Merhaba,

ttnetin 8mb lik klasik sınırsız paketini kullanmaktayım, download hızım 120 kb/sn sizce normalmi arkadaşlar 900den filan bahsediyor

8megabitle normalde hız kaç olur ve benim hızımı nasıl arttırabbilirim

eğer çözüm bulamazsam apartmana turkcellin alt yapısını kurmasını bekleyecez yardım lütfen...

badmus

badmus

Üye
8 megabit mi? Yoksa 8 megabit'e kadar mi?

Ikisinin arasinda daglar kadar fark var :oke:

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
8 megabit

sinan-19

sinan-19

Üye
ben şahsen 8 megabitle 1 mb yi bile görüyorum çok nadir de olsa ama 50 gb aştıktan sonra yavaşlıyor tabi

comando_legend

comando_legend

Üye
50 gb kota da 3 megabite düşer. Tt neti bi ara bence. Bi de upload sitelerinden nasıl indirme yaptığına da bağlı.

codblackops2

codblackops2

Üye
8 mbpsye kadar olan interneti kullanıyorum.torrentte 2 mb'a kadar çıkıyor.normalde 1.2 mb hızla indiriyor :hmmm

Polymath

Polymath

Üye
8 mb ye kadar net paketını kullanıyorsanız kotayı aşmış olsanız bile en az 3 mb ile bağlanıyor olmanız gerekmekte. Oda 3 mb eşittir sanıyede 300kb ındırme hızına denk gelıyor. Siz 120 kb demişssiniz. Eğer ttnet kullanıcısı isenizz arayın tehtıt edin sövün sövüştürün sakın düzgün konusmayın.. Düzelecektir..

codblackops2

codblackops2

Üye
ttnet bu arada

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
ah ttnet ah idman ile indiriyorum torrent ile indirince 170 arada coşuyor 210 oluyor ddaha ayın 10u 50gbyi aşmadığıma eminim sadece ben kullanıyorum

bu arada 8megabit filan 20megabit filan bunların download hızına hesaplanması nasıl oluyor orneğin turcellin 25mega bitini alırsam en az kaç kb ile iner

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
codblackops2 kardeşim sen ciddimisin biraz abartı diilmi ben 2-3 gün önce superonline geçtim 25megabit hızım 600-700 normal chromenin indirmesi senin nasıl ttnetin 8mbsinde 1.3 oluyor yada nasıl yapıyorsun ögret biz de beklemeyelim.

codblackops2

codblackops2

Üye
codblackops2 kardeşim sen ciddimisin biraz abartı diilmi ben 2-3 gün önce superonline geçtim 25megabit hızım 600-700 normal chromenin indirmesi senin nasıl ttnetin 8mbsinde 1.3 oluyor yada nasıl yapıyorsun ögret biz de beklemeyelim.

açıkçası hiç araştırma gereği duymadım.baz istasyonuna yakınlıktan midir bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

ayrıca chrome hızından değil torrent hızından bahsediyorum ben.

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
benim torrent hızı ile chrome hızı aynı buda ilginç

codblackops2

codblackops2

Üye
benim torrent hızım chrome'a göre hızlı baya.

Symbianize

Symbianize

Üye
ah ttnet ah idman ile indiriyorum torrent ile indirince 170 arada coşuyor 210 oluyor ddaha ayın 10u 50gbyi aşmadığıma eminim sadece ben kullanıyorum

bu arada 8megabit filan 20megabit filan bunların download hızına hesaplanması nasıl oluyor orneğin turcellin 25mega bitini alırsam en az kaç kb ile iner
O megabit 8 saniyede inen veri miktarı 8megabit=8sn yani saniyede 1megabyte indirmesi gerek tabi sitesine göre değişir

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
super online geçtim 25megabit olanına saniyede ortalama 700-800 indiriyor idman ile bazen 2mbye kadar çıkıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt