Mesajlarım mı izleniyor?

Sponsorlu Bağlantılar

non-toXic

non-toXic

Üye
    Konu Sahibi
Mesajlarım mı izleniyor?
Bir kaç gündür tel. kendi kendine internete giriyordu bende hangi uygulama girmiş diye baktığımda "Mesajlar watcher" diye bir şeyle karşılaştım ve her gördüğümde yaklaşık 320kb'lık bir upload olduğu yazıyordu. Bunun neyden kaynaklandığını bileniniz var mı veya hangi uygulamaların internete gireceğini kısıtlayabileceğim bir uygulama var mı? CFW kullanıyorum, acaba cfw'yi yapan kişi böyle bir şey eklemiş olabilir mi veya normal bir şey mi, iyice paranoyaklaştım. Bir bilginiz var mı?

teknozan_92

teknozan_92

Üye
ofw de öyle bir durum söz konusu değil bence cfw'yi silin olması muhtemel dediğiniz şeyin

non-toXic

non-toXic

Üye
    Konu Sahibi
Ahanda kanıt;

kcr

Üye
384 kilobayt değil bayt. Yani bir değil hatta yarım kb bile değil. O kadar veri mesajı ya da mesaj bilgisini karşı tarafa yüklemek için yetmez gibime geliyor. En azından birkaç kb olsaydı belki.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Hani mesajlar watcher nerde orda

s.ileli

s.ileli

Üye
Onu bilmem hattinizin mobil odemesini kapatin yoksa uygulamalar hattinizdan 100 tl gibi mobil odeme yapiyor geri alana kadar canim çıktı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hattınızın mobil kullanımı resimdeki gibi ise henüz 1kb bile değil.Yinede içiniz rahat etmesini istiyor ve önemli mesajlarınız varsa mobil kullanımınızı sınırlandırabilirsiniz.

non-toXic

non-toXic

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış hatırlamışım kb değil evet bayt ve bende bir mesajı iletmek için küçük bir boyut olduğunu düşündüm ama yinede bu durum beni rahatsız ediyor. Sanırım yüklediğim bir uygulamadan kaynaklandı fakat hangisi olduğunu bulamıyorum. Sanırım temiz bir flash işe yarar diye düşünüyorum.
Resimde uygulamalar kısmında "mesajlar" yazıyor fakat okulda "mesajlar watcher" yazıyordu bir daha da karşılaşmadım o yazıyla, bende anlamış değilim. :/

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yanlış hatırlamışım kb değil evet bayt ve bende bir mesajı iletmek için küçük bir boyut olduğunu düşündüm ama yinede bu durum beni rahatsız ediyor. Sanırım yüklediğim bir uygulamadan kaynaklandı fakat hangisi olduğunu bulamıyorum. Sanırım temiz bir flash işe yarar diye düşünüyorum.
Resimde uygulamalar kısmında "mesajlar" yazıyor fakat okulda "mesajlar watcher" yazıyordu bir daha da karşılaşmadım o yazıyla, bende anlamış değilim. :/

Temiz bir kurulum en iyisidir.Bunun için ilgili bölümlerden faydalanabilirsiniz.Keyifli forumlar

• Beğen
Tepkiler: non-toXic
ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
sorun maillerden kaynaklamıyor mail kutularını sil ordakihesaba baglanabilmek için uğraşıyor bilgiler yanlış ise olmuyor bilgiler doğru ise mbleri uçuyor insanın bi kontrol edin

non-toXic

non-toXic

Üye
    Konu Sahibi
sorun maillerden kaynaklamıyor mail kutularını sil ordakihesaba baglanabilmek için uğraşıyor bilgiler yanlış ise olmuyor bilgiler doğru ise mbleri uçuyor insanın bi kontrol edin
E-posta kullanıyorum ama o da el ile senkronizasyonda ayarlı. Formattan sonra bir daha yaptı aynı şeyi whatsup ile ilgili bir şeyi kaldırdım sendui gibi bir ismi vardı ondan sonra bir daha yapmadı ama emin değilim hale sebebi o mu.

kcr

Üye
E-posta kullanıyorum ama o da el ile senkronizasyonda ayarlı. Formattan sonra bir daha yaptı aynı şeyi whatsup ile ilgili bir şeyi kaldırdım sendui gibi bir ismi vardı ondan sonra bir daha yapmadı ama emin değilim hale sebebi o mu.

Antivirüs ya da koruma programı yükledin mi? Genelde gelen-giden arama/mesaj kontrol-filtrelemesi yapıyorlar. Şayet yüklüyse programın ayarlar bölümünde mesaj koruma özelliğini pasif hale getir; veri akışını bir de öyle kontrol et.

Takipçi Satın Al

Üst Alt