6600 Batarya Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

expert-15

Üye
    Konu Sahibi
6600 Batarya Sorunu
Arkadaşlar 6600 telefonum var.Batarya bozuldu yeni batarya aldım.Ancak şarjı 1 veya 1 buçuk gün anca gidiyor.Fazla da birşey kurcalamıyorum.Başka batarya taktım yine aynı!.Acaba telefondamı bir sorun var.Bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: zaferc18

magic_star

magic_star

Üye
cok ıyı gıdıyomus valla. ben bazen gunde 2 defa şarj ediyom:D

ferdix5

ferdix5

Üye
bende kullandım 1-2 gün ortalama pil ömrü 3.güne çıkması çokzor hiç dokunmazsan belki

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
Arkadaşlar 6600 telefonum var.Batarya bozuldu yeni batarya aldım.Ancak şarjı 1 veya 1 buçuk gün anca gidiyor.Fazla da birşey kurcalamıyorum.Başka batarya taktım yine aynı!.Acaba telefondamı bir sorun var.Bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

telefonun şarj entegresi bozulmuş olabilir bu yüzden de taktığın yada aldığın bataryaları bir şekilde sen farkında olmadan kısa dewre oluyodur daha önce başıma gelmişti sebebi ise yan sanayi şarj aleti kullan mamdı.

hım bide şunu ekleyim telefonu şarja taktığında telefondan kulağını yaklaştırdığında sinek vızıltısı gibi bir ses geliyosa kesinlikle benim yaşadığım sorun la aynı :sn:

27cemilcelik1986

27cemilcelik1986

Üye
benimki 3 gün gidiyor :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

ferdix5

ferdix5

Üye
demekki sen telefona dokunmuyorsun arkadaşım :)

worldcild

Üye
ekran ısıgı süresini azalt.. vede genel moddayken titresmi kapat bıraz faydalı olur die düşünüom..fakat telde sorun var gıbı bnce...alalı 2 sene falan olduysa batarya ömründen azltr..bide arka planda calısan proları kapat

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
o tur telefonlar 1-2 gun gıtyo daha fazla gıtmez zaten ya

asdasd11111

Üye
benim ki bir haftadan önce bitmiyor üstelik her gün oyun oynar mp3 dinlerim

aslan15

Üye
arkadaşlar benimkininde gösterge fulden bi tane aşağı inmeden resetleme ye başlıyo daha açılmıyo sürekli resetliyo neden?

kerso

kerso

Üye
ekran şığını sabahları tamamen kapat aksamları bi tane aç:D bi hafta kullandım bi ara:D telefonu yatagın altında kaybetmiştim 1 hafta durmus öle zaten hiç. bişe yapmasan 150-250 saat diyo yani 7-10 gün durabilir

khytr89

khytr89

Üye
telefonun şarj entegresi bozulmuş olabilir bu yüzden de taktığın yada aldığın bataryaları bir şekilde sen farkında olmadan kısa dewre oluyodur daha önce başıma gelmişti sebebi ise yan sanayi şarj aleti kullan mamdı.

hım bide şunu ekleyim telefonu şarja taktığında telefondan kulağını yaklaştırdığında sinek vızıltısı gibi bir ses geliyosa kesinlikle benim yaşadığım sorun la aynı :sn:

BENİMKİ ORJİNAL NOKİA KUTUDAN ÇIKTI BENİMKİ DE VIZILDIYOR.AMA BENDE BÖYLE BİR SORUN YOK BENİM PİL 3-4 GÜN GİDİYOR.ÜSTELİK YENİ ALDIĞIN SONY ERİCSSON UN DA ŞARJ ALETİNDEN BÖYLE SES GELİYOR. (Pil tipim bl-5c ve patlama kontrolü yapılmış)

BABAMA SORDUM BU SES NEDEN GELİYO DİYE O DA BANA ELEKTİRİĞİ DENGELİYO ANİ AKIMI ENGELLEDİĞİ İÇİN SES ÇIKARIYO DEDİ.AMA TELEFONDAN VIZILDAMA SESİ GELMİYOR

Bu arada capslock un açık olduğunu fark ettim.Eğer böyle büyük harfle yazmak yasaksa özür dilerim.

sonbela

sonbela

Üye
arkadaşlar telefonun vızırdaması genelde ekran ışıgından kaynaklanıyor dikkatinizi cekerse ışık sönünce vızırdaması kesilir 6600 batarya az gidiyor diyen arkadaş ben 2 sene 6600 kullandım hala kullanan arkadaşlarım var 1/2 gun gitmesi normal üstelik amperi fazla olan bataryalar genelde yan sanayi ve orjinal pil 650ma ise, celik yada farklı aldıgında aldıgımız batarya 3000ma 5 kat fazla dayanması gerekirken en fazla 1 gün fark ediyor yani amperi yüksek bataryam diyerek az gidiyor demeyin orjinal parca kullanın lütfen bu arada amperi dayanma güçü diye tanımlaya bilirim

dreamwtf

dreamwtf

Üye
2 gün gidiyor şuan benimkiside :)

yahovan

Üye
kardeş, bende de en çok bir gün gidiyordu, çok ilginçtir geçenlerde 10 mb boş alan diye bir program yükledim, bunu karta yüklüyorsun telefon hızlanıyor falan diyor, hızında değişiklik yok ama telefonun pili 2 gün gider oldu, pilim telefonumla aynı yaşta yani 3 yaşında, dene bir istersen,

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
dostum gitse gitse 2.5 gün gider zaten

serhat_25_

Üye
Benimki ömür boyu gidiyo ama kapalıyken hahahaha

chief

Üye
ben eşime almak isityorum fkat yorumlardan sonra biraz soğudum

dehset4444

dehset4444