Vodafone Freezone 500dk+1000sms+1gb 19tl

Sponsorlu Bağlantılar

zorbey27

zorbey27

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Freezone 500dk+1000sms+1gb 19tl
Kampanya ilgili detaylar belli oldu.
500dk heryo
1000sms heryone
1gb internet

25 yas ya alti freezone icin:19 tl


26 yas veya uzeri kullanicilar icin:23tl



Süper Komple Paketi
Vodafo ’lu olmayan kalmasın!
Hemen Vodafone’lu olun, 19 Mart’tan itibaren Süper Komple Paketi’nden yararlanmaya başlayın! Yeni hat alarak ya da numaranızı taşıyarak Vodafone faturasız tarifelerinden birini seçin, ayda sadece 23 TL'ye her yöne geçerli tam 500 dakika, 1000 SMS 1 GB internet alın!

Üstelik faturasız tarife kısıtı veya yaş sınırı da yok! Numar ızı taşıyarak paketinizi alın, 30 gün boyunca sevdiklerinizle rahat rahat konuşun. Süper komple Paketi’ni 19 Mart’tan itibaren satın alabilirsiniz!

Paketinizi almak tek yapmanız gereken:
Paketinizi almak için 19 Mart itibariyle SUPER KOMPLE yazıp 7000'a ücretsiz SMS göndermeniz yeterlidir, paketiniz siz iptal etmediğiniz ve bakiyeniz yeterli olduğu durumda otomatik yenilenir.


SUPER KOMPLE -> 7000
Paketin Özellikleri
Süper Komple Paket 23 TL’ye 30 gün boyunca yurtiçi her yöne geçerli 500 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet içerir.
23 TL’ye her yöne 500 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet almak için Süper Komple Paketi’nikampanya bitiş tarihinden önce SUPER KOMPLE yazıp ücretsiz kısa SMS göndererek satın alabilirsiniz. Ayrıca Vodafone Cep Merkezleri ya da Müşteri Hizmetleri aracılığıyla da paketinizi alabilirsiniz.
Süper Komple Paketi her ay iptal edilmediği ve bakiyeniz yeterli olduğu sürece otomatik olarak yenilenir!
Süper Komple Paketi’nde kalan dakika, SMS ve interneti sorgulamak için SOR SUPER KOMPLE yazıp 7000'a ücretsiz SMS gönderebilirsiniz.

Esaslar
Kampanya 19 Mart 2013 – 05 Nisan 2013 tarihleri arasında son 30 günde yeni hat alarak ya da numara taşıma yoluyla Vodafone'a geçişi tamamlanmış ve hattı aktif hale gelen bireysel faturasız hat aboneleri için geçerli olacaktır. Kurumsal hatlar bu paketten faydalanamaz.
Yeni hat alan ya da numarasını faturasız tarifelere taşıyan tüm bireysel müşter rimiz, kampanya tarihleri arasında kayıt olmaları durumunda bu paketten faydalanabileceklerdir.
Kampanyaya Süper Komple Paketi 23 TL karşılığında satın alarak katılınabilir, paketi almak için SUPER KOMPLE yazıp 7000'a SMS göndermek gerekmektedir. Paket kampanya tarihleri içinde satın alınmalıdır.
Paket ile verilen dakika, SMS ya da internetin bitmesi durumunda, sonraki kullanımlarınız için mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz.
Özel servis numaraları aramaları paket kapsamına dahil değildir. Paketi satın alacak olan abone bir özel servis numarası olmamalıdır.
444’lü numaralara ve 1’le başlayan 3 haneli numaralara yapılan aramalar sabit hat araması olarak değerlendirilecek ve paket kapsamında değerlendirilecektir.
Paket dahilinde görüşme hakkı sadece yurtiçinden başlatılan aramalar için geçerli olup, yurtdışında veya KKTC'de Roaming halindeyken yapılan aramalar hariçtir. Bu paketteki dakikalarla konferans görüşme servisi kullanılamaz.
Paketteki dakikaların atış periyodu 60 saniye, internetin atış periyodu ise 1 KB’tır.
Bir abone en fazla 3 adet faturasız hattı ile bu avantajdan faydalanabilir.
Paketi satın alacak abone TC Kimlik No doğruluğu Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. tarafından Nüfus İdaresi Müdürlüğü'nden teyid edilmiş olmalı, kara listelerde yer almamalıdır.
Süper Komple paketine abonelerinin paketleri her ay iptal edilmediği ve bakiye yeterli olduğu sürece otomatik olarak yenilenecektir.
Süper Komple Paketi, 30 günde bir abonenin hesabında yeterli TL bakiyesi olduğu anda düşülerek yenilenir. Kullanılmayan dakikalar dönem sonunda devretmez ve silinir. Yetersiz bakiye nedeniyle paket yenilenememişse yeterli bakiye koşulu sağlandığında yenileme yapılır.
Paket sahibi aboneler şebekeler arası geçiş (numara taşıma ,ön ödemeli hattan faturalı hatta ya da faturalı hattan ön ödemeli hatta geçiş dahil) veya devir, dondurma işlemi yaparsa ilgili haklarını kaybedeceklerdir.
Paketin ücreti KDV(%18), ÖİV(%25) dahil 23 TL'dir. Bu ücret onay mesajını taki faturasız aboneler için yeterli TL olması durumunda bakiyelerinden anında düşer.
Dakika paketinden yararlanabilmek için hattın aktif konumda olması gerekmektedir.
Dakika paketi, ilk defa satın alınması durumunda Vodafone tarafından gönderilen onay mesajının ardından devreye girer.
Abone kalan dakika bakiyesini öğrenmek için “SOR SUPER KOMPLE" yazıp 7000'a SMS göndermelidir.
Abone talep ederse paketini iptal edebilir. Konuşma paketini iptal etmek için abone “IPTAL SUPER KOMPLE" yazıp 7000'a mesaj atabilir. 30 günlük sürenin sonuna kadar abonenin paketindeki dakika, SMS ve internet hakkı geçerli olup, 30 günün sonunda paket iptal edilir ve yenilenmez.
Paketin FCT cihazlarında ve ticari amaçlı olarak kullanılmaması gereklidir. Tespit edilen aboneler için ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
Vodafone Süper Komple Paketi’ni istediği tarihte sona erdirme veya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
 


perfeck07

Üye
Gercekten boyle bir kampanya varmi
 
gölgee_65

gölgee_65

Üye
vodafone sitesinde araştırdım bulamadım böyle birşey, gerçekten öyle birşey olsa 1 saniye beklemem hemen vodafone'a geçerim ve bu paket var oldukça ben de vodafone'u bırakmam
 
nino4u

nino4u

Üye
Komple özgür paketcep özgür, özgür genc tarifesine numara taşıma veya yeni hat alarak gecenler yararlana biliyor bu tarifeler içinse 25 yaş altı olma şartı var veya 25 yaş altı birini freezone ye kayıt yaptırcanOZGUR KOMPLE yaz 7000 a gonder 19 lıraya paket ayda 1 kere alınır

- - - Eklendi - - -

Paket haftaya lansman edilecek
 
gölgee_65

gölgee_65

Üye
sabırsızlıkla bekliyorum. bu paketin avea 23.lük paketini bitireceğini düşünüyorum. avea yaa fiyatı geri çekmek zorunda kalacak ya da içeriği artıracak diye düşünüyorum :-)
 
phasan

phasan

Üye
Bu paket 19 martta başlıcak
 
TeAmo42

TeAmo42

Üye
Paket ne zaman başlıyor
 
gölgee_65

gölgee_65

Üye
acaba ben yarın numaramı taşırsam, sonra bu kampanyadan yararlanabilir miyim?? sonuçta numara taşınana kadar ayın 19unu geçmiş olacak
 

stormy20

Üye
yani bu da yeni abonelere eskilere bişey yok

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
 
blastx

blastx

Üye
Bu paketi cep kazan tarifesinde 25 tl yukleyerek alirsaniz vodafone içi 2000 dk bonus olarak alirsiniz bilginize
 
epson81

epson81

Üye
çok güzel..
 
ozakin70

ozakin70

Üye
19 :tl:'lik.:
23 :tl:'lik.:

NOT.: Teklif 19 Mart 2013 tarihi itibariyle açık olacaktır.

ben Türkcell de YILDIZ pakedindeyim 450dk her yöne+2000sms her yöne+5000 sms türkcell içi=19:tl:
pazartesi ilk işim vodafone a geçmek olcak aynı paraya 5000 sms gitçek ama olsun +50dk+1GB net gelecek bence mükemmel olmaya yakın değerlendirmek yakışır:oke:
 
  • Beğen
Tepkiler: TeAmo42
Purgatory-

Purgatory-

Üye
eski aboneler yararlanamıyo bu kadar saçma bişey olmaz bu ayrım nedir ya:megafon:
 
epson81

epson81

Üye
15 gün olalali geceli
 
TeAmo42

TeAmo42

Üye
Hemen geçip geri geçtik mi oluyor mu :D :ehe
 
phoenix_

phoenix_

Üye
18inde hattım açılmış olsa ben bu avantajdan faydalanamıyor muyum?
 

78erhan78

Üye
18inde hattım açılmış olsa ben bu avantajdan faydalanamıyor muyum?

60 sn periyotlu gencler dikkat edin burda kandirmaca yapiyorlar.

Ben cep avantaj 500 dakika 6 sn periyotlu 5000 sms 500 mb internet
35 tl oduyorum
 

Benzer Konular



Üst Alt