htcden kan kaybına devam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
htcden kan kaybına devam
Bir süredir çiçeği burnundaki amiral gemisi cebi HTC One ile gövde gösterisi yapan HTC, satış konusunda bir türlü istediğini alamıyor. Birçok kesimden övgü dolu yorumlar alsa da, şirket Apple ve Samsung'un domine ettiği pazarda çok da iyi günler geçirmiyor.

Şirketin açıkladığı Şubat ayı gelir tablosuna baktığımızda bu durum kendini daha net gösteriyor. Şirketin Şubat ayı gelirleri, geçen yılın aynı ayına oranla yüzde 44'lük düşüş yaşadı. Açıklanan rakamlar, HTC'nin 2004'ten bu yana elde ettiği en düşük kar olarak kaydedildi.

HTC'nin yanı sıra, Sony ve LG de aynı dertten muzdarip diğer iki isim. 2012'nin ikinci çeğreğinde Sony 200 milyon dolar; LG ise 98 milyon dolarlık kayıp yaşadığını açıkladı.

One V, One X ve son olarak One modeliyle akıllı telefon pazarında çıkış yakalaması beklenen HTC, ne yazık ki umutları boşa çıkarmış durumda. Ama One'ın henüz çok yeni olması, ilerisi için bir umut ışığı olarak görülüyor.
 


MrExpert

MrExpert

Üye
Zaten enson beats taki hisselerinide sattı :hmmm
 
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Allah Allah noluyorki tüm hisseler Samsung'a mı gidiyorki?:hmmm
 
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Pahalı satıyorlar cihazları hep o yüzden böyle..
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Pahalı satıyorlar cihazları hep o yüzden böyle..

bence de pahalı. Hayir piyasayi domine eden,piyasa belirleyen bir konumda olsalar eyvallah da oyle bir durum da yok ortada. Hal boyleyken 2000tl'den piyasaya girince sıkıntı oluyor.
 
virus19

virus19

Üye
Adamlarda çıkardıkları cihazlara desteğini çok kısa tutuyor eh doğal olarak bir kez htc alan bir daha almak istemiyor satışlarda düşüyor tabi...
 
tapatalk

tapatalk

Üye
Onex bence bütün telef onlardan güzeldi ama performans ve fiyatta s3 un altinda kalinca kayboldu gitti
 
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Aynen Cok Pahali ..
Piyasaya Ortak Olmak Istiyorsan Fedadarlik Yapman Gerekiyor ..
E HTC One Super Telefon Valla Tamam Kabul .. Ama Turk Insani Samsung Ve Nokia Gibi Iki Guvendigi Isimin Yani Sira, 2000,2500 TL HTC Yada LG'Ye Vereceklerini Sanmiyorum .. Diger Insanlarda Oyle ..
Beats Hisselerini De Satmissa Vay HTC'Nin Haline .. Sirf O Donanim Icin 3 Yildir HTC'Den Vazgecmeyen 2 Amca Oglum Var ..
 
MrTech

MrTech

Üye
O hisseleri sattı mı HTC :oha:
 
Yigit315

Yigit315

Üye
Abi beats hisselerini Ne ara satti ya? Millet sirf beats var diye aliyordu. Dusundurucu :hmmm:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt