Pes exstrem açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Umutpıro

Üye
    Konu Sahibi
Pes exstrem açılmıyor
Pes exstrem çark donup duruyor açılmiyor pes 2013 extrem

ANIL

ANIL

Admin
Net cevap vermek zor. Extreme yamasını aldığın yerden yardım istemen daha doğru olur. Yama uyumsuzluğu olabilir. Tamamen kaldırıp tekrar denemelisin.

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Muhtemelen kurulumu yanlış yaptın (32 li partlardan indirdiysen onlar sorunluydu) eğer 7 li yada tek part indırip hatasız kurduysa tsc ye gir sorununu belırt yardım ederler Bir de güncelleme 1.1 i kurma bir çok eksiği var 1.2 yi bekle :)

fıkırcıyıkk

Üye
bncede

Legendary.

Legendary.

Üye
Muhtemelen kurulumu yanlış yaptın (32 li partlardan indirdiysen onlar sorunluydu) eğer 7 li yada tek part indırip hatasız kurduysa tsc ye gir sorununu belırt yardım ederler Bir de güncelleme 1.1 i kurma bir çok eksiği var 1.2 yi bekle :)

Aynen :oke: Ama Ben Kullanıyorum Genede :)

Legendary.

Legendary.

Üye
Şut sorununa falan çözüm bulunmuş ben de tekrar kurayım 1.1 i :d:

Kur :eller: Şutlar güzeldi aslında V1de ama 1.1de daha gerçekçi orjinal abartılı değil :)

Gözüme çarpan bi hata felan yok şuan ana lig oynuyorum :) He birde para sorunu sıkıntı yapıyordu exTReme 12de 13 de paara çok geliyor ana ligde :d:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
extremelerde genelde sorun oluyor yani çok kişi sorun yaşabiliyor :hmmm

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye

Kur :eller: Şutlar güzeldi aslında V1de ama 1.1de daha gerçekçi orjinal abartılı değil :)

Gözüme çarpan bi hata felan yok şuan ana lig oynuyorum :) He birde para sorunu sıkıntı yapıyordu exTReme 12de 13 de paara çok geliyor ana ligde :d:

Max gp ve max Money hilesi var :d: tsc de var rastgelirsem pm atarım :d:

Legendary.

Legendary.

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt