Lg nexus 4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lordufuk

lordufuk

Üye
Fanatiklige gerek yok performans açısından çok daha iyi :)
performans olarak çok iyi olması öylemi bence sen güzel şekilde araştırmalarını yap öyle konuş note2 benchmark test puani 19bin küsür nexus4 17bin küsür bu yeterlimi?

caglar b

caglar b

Üye
performans olarak çok iyi olması öylemi bence sen güzel şekilde araştırmalarını yap öyle konuş note2 benchmark test puani 19bin küsür nexus4 17bin küsür bu yeterlimi?

o farkın sebebi mali 400 ile adreno 320 mi

Türe

Türe

Üye
Nexus 4 bazı oyunlarda kasıyor haberiniz olsun bu arada.

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Bede bu gidişle nexus 4 alcam kim eyapsın s3 ü :p

PriZm

PriZm

Üye
Nexus 4 bazı oyunlarda kasıyor haberiniz olsun bu arada.
Onun nedeni optimizasyondan.Ama uygulama optimizasyonundan dolayı.yoksa sistemsel olarak note 2 dende daha hızlı çalışıyor.+ geliştirilmeside cabası.

Türe

Türe

Üye

Onun nedeni optimizasyondan.Ama uygulama optimizasyonundan dolayı.yoksa sistemsel olarak note 2 dende daha hızlı çalışıyor.+ geliştirilmeside cabası.

SGS'deki desteği 4 için düşünsene :eller:

furkey

Üye

Antutu da 18-20 bin Nexus alırken note 2 16-17 bin alıyor :rolleyes: ayrıca ios kadar hızlı Uygulama açan ve akıcı olan ilk Android telefon bence kim ne derse desin :)

lordufuk

lordufuk

Üye
Antutu da 18-20 bin Nexus alırken note 2 16-17 bin alıyor :rolleyes: ayrıca ios kadar hızlı Uygulama açan ve akıcı olan ilk Android telefon bence kim ne derse desin :)
Sen nereden baktıysan pockettphnoe dan baktım en güvenilirde o bence tabi nexus4 gayet hızlı bir cihaz sadece performansla iş bitmiyor note2deki spen özelliği kamerasının iyi olması vebenzeri özellikler günlük kullanım için çok iyi sadece performans oyun için alınmaz telefon

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Hangi oyunlarda kasıyor.N.o.v.a 3 kasmıyor.Dead T. Kasmıyor yeni hiç bir oyunda kasmıyor. Nexus 4 Note 2 karşılaştırılamaz.

furkey

Üye
Sen nereden baktıysan pockettphnoe dan baktım en güvenilirde o bence tabi nexus4 gayet hızlı bir cihaz sadece performansla iş bitmiyor note2deki spen özelliği kamerasının iyi olması vebenzeri özellikler günlük kullanım için çok iyi sadece performans oyun için alınmaz telefon

Demek ki milletin günlük isinde yarıyor ki herkes hala iphone da iphone diyebiliyor :) ben zaten Nexus 4 aman aman bir telefon demedim sen her alanda note 2 geçer dedin ben onun üstüne dedim yoksa lg hayranı da değilim samsung düşmanı da değilim :)

Kerim.

Kerim.

Üye
arkadaslar benchmarklara bak-ma-yin:zzz:

Artles

Artles

Üye
Aynen note 2yi ezer geçer yav note 2 ne ki telefon mubi kere adamlarda adreno 320 var note 2 ile mi kiyaslancak yuh yaniii arkadaslar...

Kerim.

Kerim.

Üye
Kullandbirın mı tel :8biefonu sen kulakdan duyma haberlerle burda yorum yapma.Note 2 dende baya ii

Bence sen note2 kullanmadin?
Sende nexus4 var diye boyle ovuyosun telefonu.tamam cok iyi cihaz ama note2 ile arasinda pek bi fark yok.performans ve guncelleme yonunden biraz daha iyi.diger yonden note2 daha iyi cok daha iyi bence

- - - Eklendi - - -

Aynen note 2yi ezer geçer yav note 2 ne ki telefon mubi kere adamlarda adreno 320 var note 2 ile mi kiyaslancak yuh yaniii arkadaslar...

Al iste biri daha:ahnote2 neki diyo:zzz:

PriZm

PriZm

Üye
Nexus 4 ve Note 2 hakkında bütün konular kapanmalı.Tartışmalarınız can sıkmaya başladı artık :zzz:

• Beğen
Tepkiler: Türe
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Kendinize zorla uyarı verdiyorsunuz, sonra da yönetim doğru söyleyenleri banlıyor diyorsunuz.

Arkadaslar lg nexus 4 almayı düşünüyorum sizcede iyi mi yapmıs olurum yoksa baska önerileriniz olurmu fikirlerinizi bekliyorum

Bu soru üzerine yoğunlaşın lütfen.

doruk944

doruk944

Üye
Abi nexususun oyun performansını övmüşsünüz sonrada kamera falan için telefona ne gerek var demişsin eğer oyun oynucam diyosan düşünmeden git Nvidanın yeni nesil tabletinden sipariş ver nexus note 2 yanında çöp kalır telefonda kamera ve müzik olayı en iyi etkendir nexusun note 2 yi ezerek geçeceği tek alan upgrade olayı oda en fazla 3 ay fark eder geri kalan hiç bir şeyde nexus note 2 nin yanına yaklaşamaz aderno ile mali grafik işlemcilerini karşılaştırıyosunuz ama merak ediyorum hanginiz bu grafik işlemcilerini fonksyonel kullanıyor 3d tasarım falan mı yapıyosunuz nexuslarda nexus ile note 2 arasındaki oyun farkını hiç biriniz ayırt edemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt