Yardımmmmm .!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xyorgunx

Üye
    Konu Sahibi
Yardımmmmm .!
Merhaba arkadaşlar. Ben c7 kullanıyorum , telefonumu USB ile arkadaşımın bilgisayarından şarj etmek için taktım fakat telefona virüs bulaştı . Dosyalarımdaki bütün klasörler kaybolmuş . Örneğin : sounds klasörüm silinip yerine sounds.exe diye bi klasör gelmiş . Haliyle açılmıyor bu klasörler . Anti virüs programları kurdum telefona fakat hiçbiri işe yaramıyor . Benim aradığım şey sadece dosya yöneticisini temizleyen bi anti virüs programı var mi. Baktım ama bulamadım. Bu konuyu başka yere açamadım çünkü nereye açacağımı bilmiyorum. Yardım ederseniz çok ii olur şimdiden teşekkürler

orxan_92

orxan_92

Üye
evet bendede olmusdu ama cokta korkunc bir sey degil :) sadece xplore programiyla .exe klasorleri silip ve xplore programiylada zaten kaybolmus klasorleri gorceksin,o klasorleri xplore ile ayarlardan gizli seceneyini kaldiracaksin........eyer hic ugrasamam diyorsan format at :)

memolim83

memolim83

Üye
aynen xplorer kullan bendede oldu öyle halletmistim daha sonra pc ye format cektim

kcr

Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben c7 kullanıyorum , telefonumu USB ile arkadaşımın bilgisayarından şarj etmek için taktım fakat telefona virüs bulaştı . Dosyalarımdaki bütün klasörler kaybolmuş . Örneğin : sounds klasörüm silinip yerine sounds.exe diye bi klasör gelmiş . Haliyle açılmıyor bu klasörler . Anti virüs programları kurdum telefona fakat hiçbiri işe yaramıyor . Benim aradığım şey sadece dosya yöneticisini temizleyen bi anti virüs programı var mi. Baktım ama bulamadım. Bu konuyu başka yere açamadım çünkü nereye açacağımı bilmiyorum. Yardım ederseniz çok ii olur şimdiden teşekkürler

Sorun sadece klasör ve dosyaların görünmemesiyse telefonu pc'ye depolama modunda bağlayıp virüs taraması yaptırarak virüsü temizletebilirsin. Benim tavsiyem Kaspersky. Yalnız pc'de antivirüs yoksa aynı virüs telefonu bağladığın zaman pc'ye de geçer; ona göre. Yok pc'den değil de telefondan halledeyim dersen şunu bir dene:
http://www.maxicep.com/maxipda-turk...symbian-3-unsigned-turkce-maxipda-727270.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt