PriZm
Üye
S-pen ?![]()
Nexus olması?

S-pen ?![]()

Nexus olması?![]()
Güncelleme ve geliştirici manyağı olacak yakında 
performans olarak çok iyi olması öylemi bence sen güzel şekilde araştırmalarını yap öyle konuş note2 benchmark test puani 19bin küsür nexus4 17bin küsür bu yeterlimi?Fanatiklige gerek yok performans açısından çok daha iyi![]()
performans olarak çok iyi olması öylemi bence sen güzel şekilde araştırmalarını yap öyle konuş note2 benchmark test puani 19bin küsür nexus4 17bin küsür bu yeterlimi?
Onun nedeni optimizasyondan.Ama uygulama optimizasyonundan dolayı.yoksa sistemsel olarak note 2 dende daha hızlı çalışıyor.+ geliştirilmeside cabası.Nexus 4 bazı oyunlarda kasıyor haberiniz olsun bu arada.
Onun nedeni optimizasyondan.Ama uygulama optimizasyonundan dolayı.yoksa sistemsel olarak note 2 dende daha hızlı çalışıyor.+ geliştirilmeside cabası.

performans olarak çok iyi olması öylemi bence sen güzel şekilde araştırmalarını yap öyle konuş note2 benchmark test puani 19bin küsür nexus4 17bin küsür bu yeterlimi?

Sen nereden baktıysan pockettphnoe dan baktım en güvenilirde o bence tabi nexus4 gayet hızlı bir cihaz sadece performansla iş bitmiyor note2deki spen özelliği kamerasının iyi olması vebenzeri özellikler günlük kullanım için çok iyi sadece performans oyun için alınmaz telefonAntutu da 18-20 bin Nexus alırken note 2 16-17 bin alıyor :rolleyes: ayrıca ios kadar hızlı Uygulama açan ve akıcı olan ilk Android telefon bence kim ne derse desin![]()
Hangi oyunlarda kasıyor.N.o.v.a 3 kasmıyor.Dead T. Kasmıyor yeni hiç bir oyunda kasmıyor. Nexus 4 Note 2 karşılaştırılamaz.
Sen nereden baktıysan pockettphnoe dan baktım en güvenilirde o bence tabi nexus4 gayet hızlı bir cihaz sadece performansla iş bitmiyor note2deki spen özelliği kamerasının iyi olması vebenzeri özellikler günlük kullanım için çok iyi sadece performans oyun için alınmaz telefon
ben zaten Nexus 4 aman aman bir telefon demedim sen her alanda note 2 geçer dedin ben onun üstüne dedim yoksa lg hayranı da değilim samsung düşmanı da değilim 
Kullandbirın mı tel :8biefonu sen kulakdan duyma haberlerle burda yorum yapma.Note 2 dende baya ii
Aynen note 2yi ezer geçer yav note 2 ne ki telefon mubi kere adamlarda adreno 320 var note 2 ile mi kiyaslancak yuh yaniii arkadaslar...
note2 neki diyo
Nexus 4 ve Note 2 hakkında bütün konular kapanmalı.Tartışmalarınız can sıkmaya başladı artık![]()

Sikayet ettim konuyu. Yeter artik nexus 4 note 2 tartismasi.

Arkadaslar lg nexus 4 almayı düşünüyorum sizcede iyi mi yapmıs olurum yoksa baska önerileriniz olurmu fikirlerinizi bekliyorum