Android tableti WIN8'e döndüştürmek mümkün mü?

Sponsorlu Bağlantılar

trapdoor

Üye
    Konu Sahibi
Android tableti WIN8'e döndüştürmek mümkün mü?
Arkadaşlar elimde Android 4.0 içeren bir tablet var, bunun işletim sistemini windowsa çevirebilir miyim?
PC de Windowsa format atıp Linux yüklemek gibi düşünün. Tema ya da uygulama olarak değil.

Sağolun şimdiden.

lazye

lazye

Üye
imkansız... Çünkü, biri tablet biri pc ayrıca pc ye de android yükleyemezsin... Ayrıca linux bir işletim sistemi değildir...

trapdoor

Üye
    Konu Sahibi
demek istediğim tabletler için olan mobile WIN8 i yüklemekti.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
imkansız... Çünkü, biri tablet biri pc ayrıca pc ye de android yükleyemezsin... Ayrıca linux bir işletim sistemi değildir...
İlk olarak bir yanlışı düzelteyim, Linux bilgisayarlarda kullanılmak üzere yapılmış bir işletim sistemi. Android'de dahil bir çok mobil işletim sistemi Linux tabanlı olarak kodlanıyor.

Sayın konu sahibi, ne yazık ki dediğiniz işlem şu anda mümkün değil. Çünkü Windows 8 yada Windows Phone 8 işletim sistemleri kapalı yapılı ve bootloader kilitleri kırılamadı ne yazık ki...

trapdoor

Üye
    Konu Sahibi
Sayın konu sahibi, ne yazık ki dediğiniz işlem şu anda mümkün değil. Çünkü Windows 8 yada Windows Phone 8 işletim sistemleri kapalı yapılı ve bootloader kilitleri kırılamadı ne yazık ki...

Teşekkür ederim, umarım en yakın zamanda kullanabileceğimiz bir konuma gelir çünkü ben birtürlü
EVO Pad r8000 tableti rootlayamadım.

ags2002

ags2002

Üye
benimde bir tabletim var win 8 yuklemek icin bor arastirma yaptim win8 tablette destekliyor yukleyebiliyorsun dasorun sorun su isletim sistemi icin 10gb gibi bir hafiza ve baya yuksek bir islemci hizi iyi bir islemci istiyordu okudugum yazida. yani bizdeki tabletlerle olacak is degil

trapdoor

Üye
    Konu Sahibi
benimde bir tabletim var win 8 yuklemek icin bor arastirma yaptim win8 tablette destekliyor yukleyebiliyorsun dasorun sorun su isletim sistemi icin 10gb gibi bir hafiza ve baya yuksek bir islemci hizi iyi bir islemci istiyordu okudugum yazida. yani bizdeki tabletlerle olacak is degil

Anlıyorum, sizin tablet nedir? Android se root yapabildiniz mi?

lazye

lazye

Üye

İlk olarak bir yanlışı düzelteyim, Linux bilgisayarlarda kullanılmak üzere yapılmış bir işletim sistemi. Android'de dahil bir çok mobil işletim sistemi Linux tabanlı olarak kodlanıyor.

işletim sistemi değil derken, işletim sistemi android linux kodlarını içeriyor ama buna tam olarak linux denilemez. Ayrıca win8 kaynak kodu kırılsa bile android yarı açk kaynk kodlu yani imkansız gibi bişey...

- - - Eklendi - - -

hem android bootloader hemde wp8 bootloader kırılması gerek... O kadar basit bişey değil...

ags2002

ags2002

Üye
Hocam ben root denemedim yani ihtiyac duymadim cihazimin yazilim destegi mevcut romu indirdim livesuit ile roomu yukledim cihazim mobee net7 s1200 Ama cihazimin orjinal modeli cin. uretimi bir markanin Ly-F1 modeli olarak geciyor root islemini biraz arastirayim bulabilirsem buraya yazayim

• Beğen
Tepkiler: trapdoor

Bybeautiful

Üye

kardeşim yapılabiliyor

- - - Eklendi - - -

kardeşim tabletimde 1gb ddr var ve 16gb dahili hafıza var yeterli mi?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Yüklenir Hatta Konusu Vardı Link Veremiyorum :ünlem:

Bybeautiful

Üye
Arkadaşlar elimde Android 4.0 içeren bir tablet var, bunun işletim sistemini windowsa çevirebilir miyim?
PC de Windowsa format atıp Linux yüklemek gibi düşünün. Tema ya da uygulama olarak değil.

Sağolun şimdiden.

kardeş oluyor ben yaptım ama tabletin en az 8 gb boş hafıza ve 1 gb ram olması lazım

- - - Eklendi - - -

kardeşim benimki oldu ama ben buna oyun yükleyebilirmiyim tample run falan gibi

by_die_

Üye
Win 8 tablete yukleyen arkadas bi bizede anlatsana bizde yapalim

maddock

Üye
Evet PC ye android yükleniyor. Ama hiç tablet gibi zevkli olmuyor. Ben acer netbook almıştım çift bootloader ile geldi. Biri android di.

burakyavuz41

Üye
Ewet mumkun sitemde yaziyor lutfen anasayfayi dikatle oku yeter

akrep charlie

Üye
Bu konu tam aradığım konu,bende çin malı Onyo 7 inç tablet var ve bu anroid ten kurtulmanın yolunu arıyorum,bu tablet olurmu olmazmı bilemiyorum ama Windows 7 süper olur.pekii dokunmatik ve hızında bir ağırlaşma oluyormu?

oka1515

oka1515

Üye
Valla kardeşim sana önerebileceğim tek şey launcher 8 indir güzel tema

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
mumkun degil.wp kapali kaynak kodlu.ve bootloader kilidi kirilmaz.Baska forumdan bir kisi s60v5 bootloaderden bir acik yakalamisti ama aninda engellediler.Yani anliyacaginiz olu sistemin bile bootloaderini vermiyolar.Imkansiz.Bootloader olmadan gerekli rom veya fw dosyalarina ulasamazsiniz.

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt