Sizce hangi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OrdeaL35

Üye
bu sony xperia u bi samsung telefonu olsaydı herkes onu al dicekti wonderdende daha iyi bi telefon ayrıca.

Kerim.

Kerim.

Üye
avcitalip

avcitalip

Üye
sen hangi coğrafyada yaşıyorsun arkadaşım s3 4.1.2 kulanıyor s2 4.0.4
daha güncelleme gelmeyecek s2 ye
arkadaş başta da belirttiği üzere Xperia alması çok daha mantıklı
siz samsung a nasıl telefon diyorsunuz anlamıyorum Xperia alacaksın neden mi ?
-Arkanda bir dünya devi olduğundan en iyi android işletim sistemi hep seninle şimdiki galaxy w de bile güzel özellikler olmasına rağmen asla ics güncellemesi almayacağı belli.
-Sony nin bravia engine sayesinde ekran çok daha kusursuz yapıya sahip
-çift çekirdekli 1 ghz işlemcisiyle xperia sola 700 tl cik
-sony nin hiçbir firmada olmayan asla eşi benzeri görülmemiş arayüzü de cabası
şimdi tekrar soruyorum Xperia mı s2 mi ????

evet s2,s2'ye ülkemize henüz gelmemiş olsada 4.1.2 güncellemesi geldi 2 hafta içinde ülkemizede geleceğini umuyorum ki isteyen gider başka bir ülkenin romunu kurar 4.1.2 olur

bundan öncede sızıntı bir 4.1.2 romu vardı s2 için hatta biz halan daha sızıntı romu kullanıyoruz Türkiye Rom'u geldiğinde stock sızıntı olmayan romu kullanmaya devam edeceğiz

sonuç olarak s3 ve note 2'nin birçok özelliği geldi daha fazlasınada gerek yok bence s2 için :evet:

ama s2 ile aynı yıla ait olan xperia arc s'e 4.0.4 güncellemesi bile gelmedi :evet: arayüz demişsin arayüz olarak bence timespace güzel değil playstation 3'ümde de o arayüzün bir benzeri var ki arkadaşımda da Arc S var hiç hoşuma gitmeyen bir arayüzü var TouchWiz'in en son sürümünü TimeSpace'e tercih ederim yani ki arayüz konusunda bence en iyisi hTC ve iPhone :evet:

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Huawei Ascend P1 diyorum özellikleri neredeyse s3ile aynı ve 65gramcık

bllfurkanu

bllfurkanu

Üye
    Konu Sahibi
arc s in oyun performansı nasıl?

CasuS_87

CasuS_87

Üye
xperia serisi çok güzel ama tek sorunu sar değerleri :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt