LG E612 Oyun Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dogusvealp

Üye
    Konu Sahibi
LG E612 Oyun Tavsiye
Arkadaşlar telefonda çoğu oyun kasıyor acaba kasmayıpda zevkli dediğiniz oyunlar varsa tavsiye eder misiniz.

Ben Flick Shoot Pro - Jetpack Joyride ve Smugglers oynuyorum :)

technoshark

technoshark

Üye
temple run kesinlikle :)

Gggg1994

Üye
Paper toss da güzel ya boş zamanlarda iyi oluyor :) Subway Surf da tavsiyem :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark

dogusvealp

Üye
    Konu Sahibi
@guz1sc
Paper toss u yükledim ve onu ararken ofice gameboxu buldum çok zevkli tavsiye ederim ama Subway Surf çok kasıyor sizde kasmıyor mu?
@
technoshark temple run ne yazıkki kasıyor

Gggg1994

Üye
@guz1sc Paper toss u yükledim ve onu ararken ofice gameboxu buldum çok zevkli tavsiye ederim ama Subway Surf çok kasıyor sizde kasmıyor mu?
@
technoshark temple run ne yazıkki kasıyor

subway surf başlangıçta 2-3 saniye kasıyor sonrada kasmıyorr dediğine de bakıyımm bak ben clean master kullanıyorum bilmiyorum onun faydası var mı ama telefonum hızlandı yani ondan sonra bi dene bakalım onu falan ben onunla ilgili bi konu açmıştım http://www.maxicep.com/lg/lg-l5-e612-telefon-hizlandiii-748860.html buraya bi bak bakalımm dene

bnerdem

bnerdem

Üye
bunu tavsiye edebilirim :) ..

dogusvealp

Üye
    Konu Sahibi
Evet Düzeldi Teşekkür Ederim :) Subway i oynayabiliyorum artık
@bnerdem
Tavsiye ettiğiniz oyunu yükledim amacı tam olarak ne anlayamadım virüslerin yayılmasını mı önlemeye çalışıyoruz :)

Gggg1994

Üye
Finger Slayer demin buldum o da iyi bak :D

- - - Eklendi - - -

7804 yaptım hemdee :)

bnerdem

bnerdem

Üye
Evet Düzeldi Teşekkür Ederim :) Subway i oynayabiliyorum artık
@bnerdemTavsiye ettiğiniz oyunu yükledim amacı tam olarak ne anlayamadım virüslerin yayılmasını mı önlemeye çalışıyoruz :)
kendin virüs oluyorsun ve dünyaya yayılmaya çalışıyorsun. sana önlem almaya çalıştıkça sen o önleme karşı kendi geliştirmen gerekiyor. mesela sıcakta yayılamadığını gördüğünde sıcak yerlere uyum sağlayabilmek için ısıyı aktif etmen gerek ya da sana karşı ilaç geliştirmişlerse senin o ilaca karşı bağışıklık kazanman gerek.bütün insanlığın sonunu getirmelisin. ;)

dogusvealp

Üye
    Konu Sahibi
@bnerdem Oyunu çözdüm güzel oyunmuş teşekkürler.
@guz1sc Finger Slayerı yükledim oyun heyecanlı ama diğer modları çok zor olmuş

Ocean258

Ocean258

Üye
Temple run 2 kurmuşsunuzdur sanırım :D

• Beğen
Tepkiler: DarKDeWiL

dogusvealp

Üye
    Konu Sahibi
@guz1sc ;

Şimdi yi kurdum kesinlikle tavsiye ederim ... :)

DarKDeWiL

Üye
Bak kardeşim ben sana kendi telefonumda olup kasmayıp çok eğlenceli oyunları sayayım bunlarda kesin kasmaz cünkü aynı telefondan bendede war isimlerini veriyorum

hill climb racing-------road trip 2-------race 2-------fruit ninja-------temple run 2--------clash of the damned

ayrıca 3 adette talking oyunu war bunlarda canın sıkıldıkça aç şamarla tokat falan at stres atmıs olursun :D

talking tom2--------talking ben--------talking pierre-------talking news

umarım memnun kalırsın

Saygılarımla DarKDeWiL

Gggg1994

Üye
kesinliklee :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: alaStar
00cengiz

00cengiz

Üye
Bence bu kasma olayı göreceli bişey :) yani kimisi donarak oynamaya alışmıştır öyle oynar.. Temple Run oynanabilecek durumda yani ben gta 3 bile yükledim lg l5'e oynanabilecek durumdaydı kasıyo donuyodu ama hani takılıp kalmıyodu pc de oyun kasması gibi herhangi bir zaranını görmedim sonra sildim gta 3 ü virtual tennisi önerebilriim.. şimdi yüklüyorum kasıcağını zannetmiyorum. Bence galaxy ace kasmayan oyunlar diye yazarsan bulabilrisin.. çünkü aynı sisteme sahibiniz :) bide max payne mobile var daha yüklemedim ama galaxy ace de oynanabilir deniliyor.. önce allah sonra ttnet izin verirse indiricem .)

• Beğen
Tepkiler: Gggg1994
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt