@guz1sc Paper toss u yükledim ve onu ararken ofice gameboxu buldum çok zevkli tavsiye ederim ama Subway Surf çok kasıyor sizde kasmıyor mu?
@technoshark temple run ne yazıkki kasıyor
Subway i oynayabiliyorum artık
kendin virüs oluyorsun ve dünyaya yayılmaya çalışıyorsun. sana önlem almaya çalıştıkça sen o önleme karşı kendi geliştirmen gerekiyor. mesela sıcakta yayılamadığını gördüğünde sıcak yerlere uyum sağlayabilmek için ısıyı aktif etmen gerek ya da sana karşı ilaç geliştirmişlerse senin o ilaca karşı bağışıklık kazanman gerek.bütün insanlığın sonunu getirmelisin.Evet Düzeldi Teşekkür Ederim@bnerdemTavsiye ettiğiniz oyunu yükledim amacı tam olarak ne anlayamadım virüslerin yayılmasını mı önlemeye çalışıyoruzSubway i oynayabiliyorum artık
![]()
@guz1sc Paper toss u yükledim ve onu ararken ofice gameboxu buldum çok zevkli tavsiye ederim ama Subway Surf çok kasıyor sizde kasmıyor mu?
@technoshark temple run ne yazıkki kasıyor
mahrum kaldın desene oyundan :S
yani kimisi donarak oynamaya alışmıştır öyle oynar.. Temple Run oynanabilecek durumda yani ben gta 3 bile yükledim lg l5'e oynanabilecek durumdaydı kasıyo donuyodu ama hani takılıp kalmıyodu pc de oyun kasması gibi herhangi bir zaranını görmedim sonra sildim gta 3 ü virtual tennisi önerebilriim.. şimdi yüklüyorum kasıcağını zannetmiyorum. Bence galaxy ace kasmayan oyunlar diye yazarsan bulabilrisin.. çünkü aynı sisteme sahibiniz
bide max payne mobile var daha yüklemedim ama galaxy ace de oynanabilir deniliyor.. önce allah sonra ttnet izin verirse indiricem .)