BatuhanOzalp77
Üye
Atrix Rom Backup alma anlatım
Kolay gelsin ben bu konuyu çok rom değiştirdiğim için bizden sonrakiler için faydalı olmak için anlatıyorum. Eğer rom indirdiniz ancak kendi romunuzu kaybetmek istemiyorsanız yedeğini alın.Size nasıl yapılacağını anlatım;
1.Yöntem : İlk olarak telefonu Recovery Modunda açıyoruz (Kapama tuşu+Ses kısma tuşu) daha sonra bu menüde 'Backup and restore'ye geliyoruz ordanda 'backup' u seçiyoruz yaklaşık 5 dk lık bir işlem yapıyor bu şekilde Rom yedeğini alıyoruz. Bundan sonra istediğiniz romu rahatlıkla yükleyebilirsiniz.Tekrar romu yüklemek için aynı menüden Restore diyorsunuz ve romu seçip yüklüyorsunuz.
2.Yöntem:Rom Manager Pro ise ordan yapıyorsunuz aynı şekil orda Backup var ordan seçip isim girip yedek alıyorsunuz ve tekrar beğenmezseniz yüklüyorusunuz.
Uyarı !!! : Bu işlemleri yaparken hafıza kartını kesinlikle çıkartın
Ss eklemeye çalışcam herşey için teşekkürler inşallah yardımcı olmuşumdur.
1.Yöntem : İlk olarak telefonu Recovery Modunda açıyoruz (Kapama tuşu+Ses kısma tuşu) daha sonra bu menüde 'Backup and restore'ye geliyoruz ordanda 'backup' u seçiyoruz yaklaşık 5 dk lık bir işlem yapıyor bu şekilde Rom yedeğini alıyoruz. Bundan sonra istediğiniz romu rahatlıkla yükleyebilirsiniz.Tekrar romu yüklemek için aynı menüden Restore diyorsunuz ve romu seçip yüklüyorsunuz.
2.Yöntem:Rom Manager Pro ise ordan yapıyorsunuz aynı şekil orda Backup var ordan seçip isim girip yedek alıyorsunuz ve tekrar beğenmezseniz yüklüyorusunuz.
Uyarı !!! : Bu işlemleri yaparken hafıza kartını kesinlikle çıkartın
Ss eklemeye çalışcam herşey için teşekkürler inşallah yardımcı olmuşumdur.
teşekkürler