Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2012 milli piyango tüyoları burada
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran
Üye
Konu Sahibi
2012 milli piyango tüyoları burada
Evet bu sefer bana çıkacak tüyo aldım çıkınca veririm tüyoları Öyle büyük ikramiye istemiyom ben, öyle işimi görecek bi mebla çıksa yeter fazlasının da gözüm yok
.MrTech.
Üye
Kiziltilki1
Üye
Formulu bende var. Acıklıyorum.
1-uyku hapı
2-aksakallı dede
3-millipiyangoda biletlerin dağıtımıyla ilgilenen muduru
4-piyango bileti satan vatandas
formul gayet basit. Hapı yutucan ruyada aksakallıyı gorucen ikramiye cıkacak numarayı oğrenecen o numayarı mp. Mudurune nereye gonderdiğini bayisine kadar oğrenip bileti satan veya alan vatandastan satın alıcan. (bu kadar basit iste )
The East
Üye
Ben iki tane aldim ana cikmaz her yil aliyom amorti bile cikmiyor
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
anılbaran
Üye
Konu Sahibi
Benim iş öyle değil bu sefer kesin bana çıkacak amorti haricin de ne çıkarsa çıksın
The East
Üye
Banada soyle yeni alim
anılbaran
Üye
Konu Sahibi
Çıkınca söylerim
The East
Üye
Cikarsa soyle hergun oynar bill gates i bile gecerim
Black-killing
Üye
Bende her sene amortiyi tek rakamla kaçırıyorum...
1 tama amorti cikmasimi iyi 4 ceyrekten birine 100 tl mi
symbian.forever
Üye
Çok basit
1-) ilk önce her hangi bi bayiye gidip bilet alıcan
2-) aldığın biiette yazan rakamları
,milli piyongoda oynanan topların aynısından yaptırıp rakamları yazdıracan. AMA BİZİM TOPLARIMIZ MİLLİ PİYANGODA OYNANAN TOPLARDAN DAHA AĞIR OLACAK
3-) Bir ekip kurup milli iyango idaresine gidicen. Mesela teknik servis ekibi. Biz kurduğumuz ekipten bir kaç kişi,milli piyango dairesinin daha önceden de iş birliği içinde olduğu teknik servis bayisini basıp , milli piyango dairesine giren arkadaşlarımızı - milli piyango dairesinden arayıp,sizin elemanlarınız geldi. Doğruluyor musunuz diye soruğunda - doğrulayacak. Bu şekilde içeri rahat bi şekilde girmiş olucaz.
Bizim elemanlarımızdan bi kaç kişi görevlileri oyalacak. Tabiki bu sırada ekipten birisi de güvenlik kameralarını kısa bi süreliğine etkisiz hale getirecek. Bu sırada yılbaşı biletlerinin çekilecek salona girip sırasyla topları bizim toplarımızla değiştirecez. Daha sonra. İşimiz bitti diyip çıkacaz.
Biletler çekilirken bizim yapığımız toplar daha ağır olduğundan ilk bizim toplarımız düşecek.