İlk olarak bir yanlışı düzelteyim, Linux bilgisayarlarda kullanılmak üzere yapılmış bir işletim sistemi. Android'de dahil bir çok mobil işletim sistemi Linux tabanlı olarak kodlanıyor.imkansız... Çünkü, biri tablet biri pc ayrıca pc ye de android yükleyemezsin... Ayrıca linux bir işletim sistemi değildir...
Sayın konu sahibi, ne yazık ki dediğiniz işlem şu anda mümkün değil. Çünkü Windows 8 yada Windows Phone 8 işletim sistemleri kapalı yapılı ve bootloader kilitleri kırılamadı ne yazık ki...
benimde bir tabletim var win 8 yuklemek icin bor arastirma yaptim win8 tablette destekliyor yukleyebiliyorsun dasorun sorun su isletim sistemi icin 10gb gibi bir hafiza ve baya yuksek bir islemci hizi iyi bir islemci istiyordu okudugum yazida. yani bizdeki tabletlerle olacak is degil
İlk olarak bir yanlışı düzelteyim, Linux bilgisayarlarda kullanılmak üzere yapılmış bir işletim sistemi. Android'de dahil bir çok mobil işletim sistemi Linux tabanlı olarak kodlanıyor.
Sayın konu sahibi, ne yazık ki dediğiniz işlem şu anda mümkün değil. Çünkü Windows 8 yada Windows Phone 8 işletim sistemleri kapalı yapılı ve bootloader kilitleri kırılamadı ne yazık ki...
İlk olarak bir yanlışı düzelteyim, Linux bilgisayarlarda kullanılmak üzere yapılmış bir işletim sistemi. Android'de dahil bir çok mobil işletim sistemi Linux tabanlı olarak kodlanıyor.
benimde bir tabletim var win 8 yuklemek icin bor arastirma yaptim win8 tablette destekliyor yukleyebiliyorsun dasorun sorun su isletim sistemi icin 10gb gibi bir hafiza ve baya yuksek bir islemci hizi iyi bir islemci istiyordu okudugum yazida. yani bizdeki tabletlerle olacak is degil
Arkadaşlar elimde Android 4.0 içeren bir tablet var, bunun işletim sistemini windowsa çevirebilir miyim?
PC de Windowsa format atıp Linux yüklemek gibi düşünün. Tema ya da uygulama olarak değil.
Sağolun şimdiden.
Yüklenir Hatta Konusu Vardı Link Veremiyorum![]()
Benim Piranha Business Tab 7 ve root yapabiliyorum.Anlıyorum, sizin tablet nedir? Android se root yapabildiniz mi?