Ne yalan söyleyim 21 Aralık tarihinde gezegenler arası etkileşim ile foton kuşağımı ışınımı nedir ondan kaynaklanacak olan bazı şeylerin gerçekleşmesinin mümkün olabileceğini zannediyorum, yani tamamen bilimsel olarak açıklamalar yapılmış (bu konuda değil başka konuda fotonla ilgili) yani çevremde şuan için kız arkadaşıma anlattım hatta burdaki yazının tamamını falan gönderdim sonra kız kardeşime anlattım ama hani bizim insanımız farklı yani olurmu öyle şey diyip geçiyorlar bazen ama yine de hani olmaz ama hani olursa diye önlem almak hazırlıklı olmak lazım, yalnız bu kehanet ile kıyamet kopacak gibişey algılamıyorum, yalnızca gezegenler arası etkileşimden dolayı gerçekleşecek değişimler için önlem almayı kastediyorum ki konu kıyamet olsa gerek bile duymazdım nereye gidersen git nereye saklanırsan saklan ölümden kurtulamazsın, evde kurtulursun ama dışarda yakalanırsın ama ölüm seni istedi mi mutlaka alır hepsi bu... /21 Aralık'ta fotonla ilgili bazı şeylerin olabileceği kanısındayım kısacası !!!