'21 Aralık Kehaneti' Dikkat!!!

Sponsorlu Bağlantılar

bayramalex

bayramalex

Üye
Tüm Dünyada, bir kaç dakikada, Moskova saatiyle saat 10'da, 21.12.2012'de
*tam karanlık çökecek,
*tam sessizlik olacak
*ışık, elektrik, iletişim, ses-hepsi yok olacaktır.

Telefonlarımızı Şarj Edelim Işık Lazım :D

benim şarjım 1 gün zor gidiyor nasıl olacak hacı neyse yedek bataryayla idare ederiz :D

warriorname

warriorname

Üye
Gerçek olmayacaksa bile alay konusu yapmayın lütfen..

zombaka

zombaka

Üye
benim 30 tane batarya doldurmam lazım günlük 3 tane

bayramalex

bayramalex

Üye
face ye girmeyiz batarya iyi dayanır o zaman :D

burakilk

burakilk

Üye
    Konu Sahibi
Biz burda olabileceklerden konuşuyoruz siz alay konusu yapıyorsun. Olmuyor ama

- - - Eklendi - - -

bayramalex

bayramalex

Üye

- - - Eklendi - - -

kardeşim sen rahat ol Allah tan başka kimse geleceği bilemez onların ki sadece bi fikir yada tahmin diyelim. ha yok belki olur felan diyorsan namaza başla bari .

zombaka

zombaka

Üye
fırsattan istifade kuyumcu falan patlatırız ne güzel işte

Placebo-

Placebo-

Üye
Ne şarjından bahsediyorsunuz.. Foton kuşağında enerji tamamen yok olur. Değil telefon açmak, cisimler hareket etmez. Foton kuşağı gerçektir. 2000 yılında aldığım kitapta aynen bu kehanet yazıyordu. Ama tarih verilmemişti. Sadece 0 hatta girince olacağını söylüyordu. Bu kadar uzun sürmez. Hizadan çıkmak 1 haftayı ya da 1 ayı alır zaten. Zira ışık yansımalarına dikkat edin. Gözleriniz evrim geçirebilir. :) Ayrıca kuşaktan çıktıktan sonra gözlerinizi hemen açmayın. Birden ışığı görmek görme kaybına yol açar. Mumlar işe yarar mı bilinmez. Bence ateş yanmayacak o kuşakta. Ayrıca erzaklarınız çikolata vb. Şeyler olsun kolayca yenilebicek ve doyurucu olan şeyler. Tutupta makarna koyarsanız , pişirecek şey bulamazsınız. :) Foton kuşağı gerçektir. Üniversitede hocalarınıza ya da lisede felsefe hocalarınıza sorabilirsiniz. Umarım bir şey olmaz ancak daha önce tarihte olmuş. Birde yanılmıyorsam cisimlerin şeffaflaşması olayı vardı. Duvarın içinden geçme filan. Siz ne olur ne olmaz ailenizi haberdar edin, bişi olursa akli denge bu konuda önemli bir unsur.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve EroL
bayramalex

bayramalex

Üye
Ne şarjından bahsediyorsunuz.. Foton kuşağında enerji tamamen yok olur. Değil telefon açmak, cisimler hareket etmez. Foton kuşağı gerçektir. 2000 yılında aldığım kitapta aynen bu kehanet yazıyordu. Ama tarih verilmemişti. Sadece 0 hatta girince olacağını söylüyordu. Bu kadar uzun sürmez. Hizadan çıkmak 1 haftayı ya da 1 ayı alır zaten. Zira ışık yansımalarına dikkat edin. Gözleriniz evrim geçirebilir. :) Ayrıca kuşaktan çıktıktan sonra gözlerinizi hemen açmayın. Birden ışığı görmek görme kaybına yol açar. Mumlar işe yarar mı bilinmez. Bence ateş yanmayacak o kuşakta. Ayrıca erzaklarınız çikolata vb. Şeyler olsun kolayca yenilebicek ve doyurucu olan şeyler. Tutupta makarna koyarsanız , pişirecek şey bulamazsınız. :) Foton kuşağı gerçektir. Üniversitede hocalarınıza ya da lisede felsefe hocalarınıza sorabilirsiniz. Umarım bir şey olmaz ancak daha önce tarihte olmuş. Birde yanılmıyorsam cisimlerin şeffaflaşması olayı vardı. Duvarın içinden geçme filan. Siz ne olur ne olmaz ailenizi haberdar edin, bişi olursa akli denge bu konuda önemli bir unsur.

Allah de gerisine karışma Eğer Allah isterse böyle birşeyi ne yaparsanız yapın kurtuluş yok koruyucumuz da yalnızca Allah dir o yüzden böyle şeyleri pek kafanıza takmayın tabi sizin bileceğiniz iş herkesin düşüncesi kendine

birhat02

Üye
tam film seneryosu

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Ben metafizik olaylara karşı zihnimi hazırladım karşıma çıkabilecek herşeye hazırlıklıyım şuan Allah'ın izniyle pozitif faydalananlardan oluruz inşallah..
Yalnız evdekilere bir değişim döneminden geçeceğimize bir türlü anlatamadım inşallah onlara ağır gelecek bir şeylere maruz kalmazlar :(

- - - Eklendi - - -

Ayrıca size çok top secret bir birgi: 21 aralıktan itibaren Blue Beam çalıştırılacak... Kendinize çok dikkat edin.. Özellikle hafızalarınıza ve düşüncelerinize..
Tavsiyem: Bol balık tüketin beyin yapınızın güçlü olması açısından..

- - - Eklendi - - -

Hatta biraz daha ileri gidin: Video kaydediciyi açın bir kayıt yapın.. Kayda hoşlandığınız şeyleri, sevdiğiniz hobilerinizi sevdiğiniz arkadaşlarınızı yemekleri sizi siz yapan karekteristik özelliklerinizi anlatın ve kaydedin.. Video kaydını bir Micro SD ye kaydedip cebinize koyun..
Blue Beam ile beyindeki hafıza ve kişiliği oluşturan Hipokampus bölgesine müdahale edilebiliyor.. Eğerki ülkemiz üzerindeki iyonosferde uygulanırsa kimliğinizde siz ancak videoyu izlediğinizde farkedebileceğiniz değişiklikler olabilir..
Bunu tırnak içinde ''Acı Gerçekler'' olarak yazdım.. Ne yorum yaparsanız yapın bu böyle..
Bundan yani Blue Beamden ve metafizik olaylardan kendinizi nasıl koruyabilirsiniz hemen ilacınızıda yazayım: Dualarınız sizi ışınların yoğunluğundan korur Allah'ın izniyle yani negatif enerjiye karşı Allah'ın rahmeti ile pozitif olarak karşı koymuş olursunuz..
Ayrıca sizi yine o dönemde çoğalacak (iyileri saymazsak) negatif metafiziki olaylardan yine sizin etrafınıza dua ile örülmüş olan melek çemberi koruyacaktır..
Tibetli bilim adamı işte bunlar yüzünden: Göreceklerinize ve duyacaklarınıza inanmayın diyor..
Bunun haricinde size komik gelecek ama bu böyle :):
Blue Beam uydulardan iyonosfere yansıtılan çok güçlü radyo sinyalleridir..
Radyo sinyalini engelleyebilen elinizin altındaki en güçlü şey ise folyodur..
Evet tüm bunlar gerçek..
Ama Ahmet Maranki'nin de dediği gibi bunların öyle bir günde hurraa diye vukuu bulup bulmayacağı belli değil uzuun bir zaman diliminde ağır ağır işleyecek ama Allah'ın düzeni kimse bilemez belki yoğun etkilerde olabilir:)
Herkes istediğine inanabilir ama benim bulgularım sonucunda olanlar bunlar..
Keyifli forumlar..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ben metafizik olaylara karşı zihnimi hazırladım karşıma çıkabilecek herşeye hazırlıklıyım şuan Allah'ın izniyle pozitif faydalananlardan oluruz inşallah..
Yalnız evdekilere bir değişim döneminden geçeceğimize bir türlü anlatamadım inşallah onlara ağır gelecek bir şeylere maruz kalmazlar :(

- - - Eklendi - - -

Ayrıca size çok top secret bir birgi: 21 aralıktan itibaren Blue Beam çalıştırılacak... Kendinize çok dikkat edin.. Özellikle hafızalarınıza ve düşüncelerinize..
Tavsiyem: Bol balık tüketin beyin yapınızın güçlü olması açısından..

- - - Eklendi - - -

Hatta biraz daha ileri gidin: Video kaydediciyi açın bir kayıt yapın.. Kayda hoşlandığınız şeyleri, sevdiğiniz hobilerinizi sevdiğiniz arkadaşlarınızı yemekleri sizi siz yapan karekteristik özelliklerinizi anlatın ve kaydedin.. Video kaydını bir Micro SD ye kaydedip cebinize koyun..
Blue Beam ile beyindeki hafıza ve kişiliği oluşturan Hipokampus bölgesine müdahale edilebiliyor.. Eğerki ülkemiz üzerindeki iyonosferde uygulanırsa kimliğinizde siz ancak videoyu izlediğinizde farkedebileceğiniz değişiklikler olabilir..
Bunu tırnak içinde ''Acı Gerçekler'' olarak yazdım.. Ne yorum yaparsanız yapın bu böyle..
Bundan yani Blue Beamden ve metafizik olaylardan kendinizi nasıl koruyabilirsiniz hemen ilacınızıda yazayım: Dualarınız sizi ışınların yoğunluğundan korur Allah'ın izniyle yani negatif enerjiye karşı Allah'ın rahmeti ile pozitif olarak karşı koymuş olursunuz..
Ayrıca sizi yine o dönemde çoğalacak (iyileri saymazsak) negatif metafiziki olaylardan yine sizin etrafınıza dua ile örülmüş olan melek çemberi koruyacaktır..
Tibetli bilim adamı işte bunlar yüzünden: Göreceklerinize ve duyacaklarınıza inanmayın diyor..
Bunun haricinde size komik gelecek ama bu böyle :):
Blue Beam uydulardan iyonosfere yansıtılan çok güçlü radyo sinyalleridir..
Radyo sinyalini engelleyebilen elinizin altındaki en güçlü şey ise folyodur..
Evet tüm bunlar gerçek..
Ama Ahmet Maranki'nin de dediği gibi bunların öyle bir günde hurraa diye vukuu bulup bulmayacağı belli değil uzuun bir zaman diliminde ağır ağır işleyecek ama Allah'ın düzeni kimse bilemez belki yoğun etkilerde olabilir:)
Herkes istediğine inanabilir ama benim bulgularım sonucunda olanlar bunlar..
Keyifli forumlar..

Ne yalan söyleyim 21 Aralık tarihinde gezegenler arası etkileşim ile foton kuşağımı ışınımı nedir ondan kaynaklanacak olan bazı şeylerin gerçekleşmesinin mümkün olabileceğini zannediyorum, yani tamamen bilimsel olarak açıklamalar yapılmış (bu konuda değil başka konuda fotonla ilgili) yani çevremde şuan için kız arkadaşıma anlattım hatta burdaki yazının tamamını falan gönderdim sonra kız kardeşime anlattım ama hani bizim insanımız farklı yani olurmu öyle şey diyip geçiyorlar bazen ama yine de hani olmaz ama hani olursa diye önlem almak hazırlıklı olmak lazım, yalnız bu kehanet ile kıyamet kopacak gibişey algılamıyorum, yalnızca gezegenler arası etkileşimden dolayı gerçekleşecek değişimler için önlem almayı kastediyorum ki konu kıyamet olsa gerek bile duymazdım nereye gidersen git nereye saklanırsan saklan ölümden kurtulamazsın, evde kurtulursun ama dışarda yakalanırsın ama ölüm seni istedi mi mutlaka alır hepsi bu... /21 Aralık'ta fotonla ilgili bazı şeylerin olabileceği kanısındayım kısacası !!!

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Ne yalan söyleyim 21 Aralık tarihinde gezegenler arası etkileşim ile foton kuşağımı ışınımı nedir ondan kaynaklanacak olan bazı şeylerin gerçekleşmesinin mümkün olabileceğini zannediyorum, yani tamamen bilimsel olarak açıklamalar yapılmış (bu konuda değil başka konuda fotonla ilgili) yani çevremde şuan için kız arkadaşıma anlattım hatta burdaki yazının tamamını falan gönderdim sonra kız kardeşime anlattım ama hani bizim insanımız farklı yani olurmu öyle şey diyip geçiyorlar bazen ama yine de hani olmaz ama hani olursa diye önlem almak hazırlıklı olmak lazım, yalnız bu kehanet ile kıyamet kopacak gibişey algılamıyorum, yalnızca gezegenler arası etkileşimden dolayı gerçekleşecek değişimler için önlem almayı kastediyorum ki konu kıyamet olsa gerek bile duymazdım nereye gidersen git nereye saklanırsan saklan ölümden kurtulamazsın, evde kurtulursun ama dışarda yakalanırsın ama ölüm seni istedi mi mutlaka alır hepsi bu... /21 Aralık'ta fotonla ilgili bazı şeylerin olabileceği kanısındayım kısacası !!!
Üstte yazdıklarımı özetlemek gerekirse: Doğaüstü doğal olaylar olacak...Amerikada bunu kendi aleyhine çevirmeye çalışacak..(Yeni Dünya Düzeni)
Yani 21 aralıktan itibaren doğanın oyunlarının yanında amerikanında üstün gizli teknolojik projeleri işleme alınacak..

- - - Eklendi - - -

Ayrıca bir bilgi daha: İkiz kuleler daha yapılmadan 11 eylülde yıkılmak için inşaa edilmişti..
Empire States Building: Ufo saldırısı için inşaa edildi..

- - - Eklendi - - -

Ufolar bu binaya saldırmayabilir ama mutlaka Empire State Building ufolarla ilişkili inşaa edildi..

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
:D ciddi misiniz ??

___kaptan___

___kaptan___

Üye

'''''Yani 21 aralıktan itibaren doğanın oyunlarının yanında amerikanında üstün gizli teknolojik projeleri işleme alınacak'''''''

derken burayı anlayamadım ne gibi teknolojik projeler acaba? Neler yapabilirler ki???

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Diğer top secret bilgi: Ufo diye Allah'ın yarattığı bir varlık yoktur..
Ufo denen şey Amerikan gizli ordusu olarak tamamen gerçek bir gizemli olaydır ve yeni dünya düzeninin en önemli yapı taşıdır.. Blue Beam yeterli olgunluğa ulaştığında bu gizli ordu uzaydan gelmiş uzaylı yaratıklar gibi yedirilerek zaten yıllarca bu yalana inandırılmış olan insanoğlu üzerinde hükümranlık kurmaya çalışacak ve insanları tek ülke tek din den oluşan yeni dünya düzenine yönlendirmeye çalışacaklardır..
Haşaa Allah affetsin yanlışım varsa tam bilmiyorum tabiki ama bence Kuranda geçen yecüc mecüc bu sahte ufolar olabilir..
Çünkü meallerde yecüc mecüc çıkacak deniliyor büyük ihtimal bunlardan bahsediyor..

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Burada ki arkadaşlar ne içtiyse +1 pls

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

'''''Yani 21 aralıktan itibaren doğanın oyunlarının yanında amerikanında üstün gizli teknolojik projeleri işleme alınacak'''''''

derken burayı anlayamadım ne gibi teknolojik projeler acaba? Neler yapabilirler ki???

Yukarıda ve aşağıda yazdım... Tekrar ve dikkatlice oku anlarsın :oke:

- - - Eklendi - - -

Burada ki arkadaşlar ne içtiyse +1 pls
Başındada yazdım ben araştırmalarım ve edindiğim bilgilerle konusuyorum bişey içmedim..
Bana inan demiyorum zaten.. Araştırmak lazım..

Takipçi Satın Al

Üst Alt