yanlış firmware sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
silentattack

silentattack

Üye
    Konu Sahibi
yanlış firmware sorunu
arkadaşlar ben forumda bi arkadaşın 5230 fwsi diye verdiği fw yi flashladim telefona ama 5235 fw siymis sevmedim tekrar pars yüklemeye çalıştım ama olmadı ne yapmalıyım

bygokhan

bygokhan

Üye
Orjinal fw yi yukle oda olmassa 5235 versiyonuna bak ve senin telefonun yani 5230 un ondan yüksek olan versiyonunu yukle bu yöntem her zaman işe yaramıştır.eğer yoksa senin yüksek versiyon yapman gerek BOX ile yükleme yapmandır. geçmiş olsun

silentattack

silentattack

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal fw yi yukle oda olmassa 5235 versiyonuna bak ve senin telefonun yani 5230 un ondan yüksek olan versiyonunu yukle bu yöntem her zaman işe yaramıştır.eğer yoksa senin yüksek versiyon yapman gerek BOX ile yükleme yapmandır. geçmiş olsun

Tamam bi deneyeceğim sağol ama box olayı ne onu bilmiyorum ben

bygokhan

bygokhan

Üye
iyi bi telefon tamircisi bul o halleder bu işlem 10ila 20 tl arasındadır.

bu arada rpl isterse sakın verme baska bi telefoncuya git. rpl işlemi 200 tl yi buluyor nokia da rpl silinmesi cok zor ihtimal aklında bulunsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .

silentattack

silentattack

Üye
    Konu Sahibi
iyi bi telefon tamircisi bul o halleder bu işlem 10ila 20 tl arasındadır.

bu arada rpl isterse sakın verme baska bi telefoncuya git. rpl işlemi 200 tl yi buluyor nokia da rpl silinmesi cok zor ihtimal aklında bulunsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .

Telefoncuya gittiğim zaman kazık yememek için ne demeliyim tam olarak onu da söylersen bu kardeşinin duasını alacaksın ;)

bygokhan

bygokhan

Üye
box ile fw yi yeniden yükle diye söyle ama box ile de usb kablo ile yükleme yaptırma

bygokhan

bygokhan

Üye
sorunu hallettinmi kardeşim birdaha haber alamadık da senden

silentattack

silentattack

Üye
    Konu Sahibi
bygokhan

bygokhan

Üye
unutma version yükselttikce eskiye dönemezsin dönmen için box gerekli.

kolay gelsin geçmiş olsun

silentattack

silentattack

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim yardımların için çok sağ ol

MrTech

MrTech

Üye
beyler benim 5230 5235e çıktı box nasıl birşey 5230 ofwye döner mi lütfen yardım 5235te bazen renkler ve ekran gidiyor lütfen yardım :(

silentattack

silentattack

Üye
    Konu Sahibi
beyler benim 5230 5235e çıktı box nasıl birşey 5230 ofwye döner mi lütfen yardım 5235te bazen renkler ve ekran gidiyor lütfen yardım :(

usb kullanılmadan atılan yazılım boxla atılıyo versiton düşürmelerde işe yaradığı söyleniyor ama ben denemedim senin yaşadığın sorun bende de oldu bende tck belle final yükledim şu an memnunum

MrTech

MrTech

Üye
usb kullanılmadan atılan yazılım boxla atılıyo versiton düşürmelerde işe yaradığı söyleniyor ama ben denemedim senin yaşadığın sorun bende de oldu bende tck belle final yükledim şu an memnunum
tck'da başladı bu problem zaten.

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
arkadaşlar biede ben konuya el atim dedim şimdi 5230 veya5800 bonların wf düşük yazılım atim dersen şöyle yap düşük wf rofis ac private reskurce seystem sys kölasörleri yüksek wf rofis acıp yer deyiştir yeniden paketle telefona filaşla ben yaptım oluyor

telefon cöktü nasıl kurtarim dersen..... 2 Nokıa Firmware Editor v0.2 Türkçe.rar acın firimvar bölümü tıkla telin batarya arkasındaki
cod yazan 05 başlayan koduyaz sizin telwfonunuzan uygun yazılım iner

silentattack

silentattack

Üye
    Konu Sahibi
o zaman bi tamirciye git usb olmadan yazılım atıyo musunuz de atıyosa yüklemek istediğin versiyonu söyle yüklesinler problem çözülür

bygokhan

bygokhan

Üye
atf box yada viabox ile bu geri versiyon yüklemek mümkün tabi adamını bulmanız gerekiyor büyük şehirlerde vardır muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt