'21 Aralık Kehaneti' Dikkat!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bence saçmalık.Ayrıca ekleyeyim,hiçbirimiz Müslüman olarak bu düşüncelere kapılmasın.Bizim dinimize tamamen ters.
Neden?

en doğrusunu ALLAH bilir
Koskoca bir haftalık hava durumu tahminleri de tam doğru çıkmıyor, ama dikkat edin genel olarak hesaplara uyuyor..
Yani tabiki en doğrusunu Allah bilir ama Allah insanlara sizde birşeyleri araştırın bilin diye akılda vermiştir..
Sen iş başvurusu yapmadıkça kimse seni işten çağırmaz.. Ne diyor ayet: İnsanlar için çalışıp kazandığından başkası yoktur..
Yani bu hava tahmini gibi birşey az çok kestirilebiliyor ama ne kadarı doğru ne kadarı yanlış işte orasını Allah bilir..

foton ışınları gelecek diyorlar doğruluk payı var kendimizi hazırlamalıyız 2000 yıl önce de aynısı olmuş
Sanırım bu nuh tufanının olumlu farklı bir versiyonu.. Yani yıkımdan çok yapıma sebep olacak..

Arkadaslar bende inanmadim ama herseye Allah bilir demekte bizim dinimize ters bunu bilin.
Ayrica boyle bir olay olma ihtimali yuksek olsaydi suan devletler hazirlik icinde olurdu.
İlk söylediğine yüzde yüz katılıyorum.. İkincisi konusunda: Devletler insanları kaosa sürükleyecek böyle bir olayın projesini gizlilik içerisinde yönetiyorlardır.. Ama şurda kaldı bir ay hala kimseden ses yok.. Ama bu da erken kaosu önlemek içindir büyük ihtimalle.. Hani derler ya yumurta ağzına gelince diye işte tam bu şekilde 1-2 hafta kala ''hazırlanın'' şeklinde bildiri yayınlanabilir..

Birbaşka duyumuma göre ise o tarihte dünyanın sonu değıl ama bişeyler son bulacak ve tekrar başlayacak.
videolardan hemen önce yazdıklarını duymuştum. İnsanlar pisişik güçler ya da beyinlerini daha farklı boyutta kullanabilecek gibi vs. Sadece bi duyum
Bu kadar ünlü islam alimi bu kadar net konuşuyorsa bilin ki bu olay gerçek :)
Ama o tibetli din adamı biraz abartmış olabilir.. Işığın kaybolması konusunda mesela.. Evet güneş ışığı azalabilir ama onun dediği gibi tam karanlık olması pek fiziğe uygun gelmiyor.. Zira bu durumda küresel soğuma olur.. Yaşam biter.. Yani birşeyler olacak ama bu kadar abartıldığı şekilde değil..
Ama insanlar arasında panik ve kargaşa olacak gibi görünüyor.. Çünkü galaksimizin merkezindeki karadeliğin enerji alanından geçmek güneşte patlamalara sebep olacak bu da tüm elektronik sistemin çöküşü demek yani evet hazırlanın karanlık bir dönem geliyor.. Evlerinize şimdieden mum ekmek ve erzak ayarlayın ve bunları bir kaç hafta bozulmadan tutacak şekilde paketleyin..
Dediğim gibi bu kadar ünlü insanın yalan söyleyeceğini sanmıyorum videolara tekrar bakın gayet ciddiler.. Evinizi böyle bir durum için hazırlayın.. Ve evinizde mutlaka folyo bulundurun.. Çünkü güneş radyasyonu atmosferden azıcık bile sızma ihtimali varsa zehirlenmelere yol açabilir.. Yada beyin fonksiyonlarında zedelenmeler yapabilir.. Ben şimdiden belirteyim işyerimden yıllık iznimi 19 aralıkta 16:30 da çıkmak ve 31 aralık 14:30 da gelmek üzere bu aradaki zamanı yıllık izin olarak ayarlattırdım.. Dediğim gibi bu tarih, tarihte hiç konuşulmadığı kadar ciddiyetle lanse ediliyor.. Bu kadar ünlünün bu tarihte bişey olmama olasılığı ile rezil olmaları riskini göze alacaklarını sanmıyorum.. İmkanınız varsa 21 aralık cuma günü evinizde olun hiç değilse benim yapacağım gibi bir yerde internet diğer yerde televizyon ikilisi ile gündemi takip edebilirsiniz belki o gün birşeyler olur ve tvler bunları yayınlar..
Hiçbirşey olmasa bile emin olun insanlar bu endişe ile garip tavırlar sergileyeceklerdir..

Doğru olmayabilir fakat bilimle bile açıklanamayacak bazı şeylerde var.
Bilimin hala kabul etmediği pek çok şey kuranda yazıyor..

Metin MF

Metin MF

Üye
okullar tatil olur mu? :ehe

- - - Eklendi - - -

okullar tatil olur mu? :ehe

Turan

Turan

Üye
ondan snra ewe gdnce bi bakmsnzki soyulmussunuz.d

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
bunun bile makarasını yapıyosunuzya bişey demiyorum bari boş boş konuşmayın bişey bilmiyosanız

Yunkaai

Yunkaai

Üye
bunu araştırım iste.Eğer dogruysa ....

Neyse Allah bilir.

msy2017

msy2017

Üye
bunların hepsi bir uydurmadan ibaret galaxinin sıfır hattından geçmesi nedir ya bi kere elektrik olmayacaksa sen o anda ölürsün beynin neyle çalışıyor sanıyorsun.foton kuşağına girecekmişiz dna 12 sarmal olacakmış vs çok saçmalık bunların olma ihtimali yok.Ayrıca dinimize de ters.Bunları söyleyenlerin bilimden anladığı yok.

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

besim.farhan

besim.farhan

Üye
MUTLAKA OKUYUN!!!
TİBET DİN ADAMINDAN MAHŞER HAKKINDA NASA'YA GÖNDERİ
21 Aralık 2012 hakkında NASA'nınmerkez laboratuvarına Temmuz 2012'de bu bilgi ulaştı.
Bu bilgiyi akraba, dost ve onu alabilecek herkese hemen ulaştırın.
NASA'dan belirt
tiklerine göre, yakında Dünya Galaksinin SIFIR HATINDAN geçecektir.
1.
Sonbahar ve kış 2012/2013 Tibet'te ve tüm Küzey yarımküresinde sıcak olacaktır.
21.12.2012'de Dünya tüm galaksi sistemiyle birlikte galaksinin SIFIR HATINDAN geçmeye başlayacaktır.
O ise hiç bir enerjinin yayılamadığı, elektromanyetik alanlarının olmadığı ve tüm cisimlerin durgunluğa uğradığı birortam oluşturacaktır.
2.
Tüm Dünyada, bir kaç dakikada, Moskova saatiyle saat 10'da, 21.12.2012'de
*tam karanlık çökecek,
*tam sessizlik olacak
*ışık, elektrik, iletişim, ses-hepsi yok olacaktır.
3.
Bu karanlığın içinden uzaydan göklerde bir karmakarışıklık gözlemlenecek, bir kaç gün sonra ışık patlamaları başlayacak bu da üç-dört gün sürecektir.
Korkmaya ve kendini yıpratmaya gerek yok. Buna kendini herkes hazırlamalı.
4.
Sonra Güneş ışığı yine gözükecektir. Dünya görülür olacak ve eski haline dönecektir.
Hayvanlar Uzay Karanlığını önceden hissedeceklerdi r ve deliklere çekileceklerdir . Şehirlerdeki insanlar hissedemeyecek o yüzden kurban gidenler ve aklı hasara uğrayanlar olacaktır. Dünyanın yüzde 10 o günlerde ölebilir.
5.
Bu olaya hazır olunması gerekmektedir, 2012 yılın işlerini bitirmek, yeni işe başlamamak, borçları ödemek.
6.
20.12.2012'de çocuklar, para ve belgeler alınarak şehirlerden uzaklaşılmalı ve doğaya çıkılmalıdır.
İki aylık bir erzak hazırlanmalı, ziraelektrikler uzun süre devreye giremeyeceklerd ir.
Eve su bolca alınmalı, odun ve mumlar hazırlanmalıdır . Evde bir ocak hazır bulunmalı, çünkü elektrikler 21.12.2012'de kablolardan akışını durduracak.
Televizyon ve telefon olmak üzere bir şey çalışmayacak. Karanlık günlerde pencereler kalın siyah örtülerle örtülmeli, onlara bakılmamalı, gözün gördüğü, kulağın duyduğuna inanılmamalı, sokağa çıkılmamalı.
Mecbur kalındığında çok yakın mesafelere çıkılır. Uzak gitmek tehlikelidir, zira kaybolma riski yüksektir.
Bu bilinmeli: objelerden ışığın yansımamasından kaynaklanan sıkı karanlıkta kendi elini görmek bile mümkün olmayacaktır.
Korkmayınız. Kendinizi buna hazırlayın.
7.
Güneş ışığı aydınlandıktan sonra şehirlere dönmeye acele edilmemeli, imkan varsa yaza kadar doğada kalınması iyi olacak.
Dünyanın SIFIR HATTAN çıkışı 7 Şubat 2013'de beklenmektedir. O zaman yavaşca elektrikler kısım kısım verilmeye başlayacaktır toplu taşıma araçları da faaliyetinebaşlayacaklardı r.
Martın sonunda Dünya tamamen eski haline gelecektir. Trenler yürüyecek, uçaklar uçacaktır.
8.
Dünyanın tüm devletleri, farklı kaynaklardan SIFIR HAT hakkında bilgiler almışlardır, fakat kendi vatandaşlarına yardım ya edemeyecekler, ya da istemeyecekler.
Sivil koruma örgütleri bir şey yapamayacak, zira hiç bir şey çalışmaz olacaktır.
Bu durumda sadece Yaradana güvenin ve de kendinize.
9.
Dünyanın SIFIR HAT'tan geçişinden sonra, insanların görüşleri ve yaşamları değişecektir.
Manevi değerler üstün olacaklardır. İnsanlar ebedi ahlaki ve manevi değerler hakkında düşünür olacak, devletlerde bilim, ahlak, maneviyat, tıp patlak verecektir.
Birey önemli hale gelecektir.
Ve öyle de yeni bir çağın başlangıcı sayılacak bu dönem insanlığın manevi ağırlıklı ilerlemeye koyulduğu bir yeni çağın başlangıcı olacaktır.

Gerçeklik Payı Olsada Teoriden Öteye Geçemez

öncelikle paylaşım için teşekkürler. Allah 'tan gelen baş göz üstünedir. Bizim yapmamız gereken kendi adıma namazlara devam etmek ve suların akmaması ihtimaline karşı biraz su biriktirmek olur. Herşey O'nun ilmi dairesinde...

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Fazla düşünmemeye karar verdim bu tür şeyleri,hatta hiç düşünmemeye.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Fantastik olayları sevdiğim için bunu biraz abartıyorum..
Bişeyler olursa görürüz olmazsada olmaz yani abartıyor olmam takıntıya çevirmiş olmam anlamına gelmiyor.. :)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Dünyanın sonu bize göre kıyamet değil midir ? Yanlış anlama ben sana o tarihlerde ne yapacaksın diye sormadım.Sadece o tarihlere göre iznimi ayarladım falan yazmışdın.Bende bunun için böyle yazdım.

Edit: Diyeceksin ki bu dünyanın sonu değil farklı bir başlangıç..Sadece o tarihte olacaklara inanıyorum.

Bir Edit daha: Amacım seninle kesinlikle tartışmak değil.Senin neye önlem alacağın beni hiç alakadar da etmez.Ama ben bu konu hakkında daha fazla yorum yapmak istemiyorum.

besim.farhan

besim.farhan

Üye
Bence saçmalık.Ayrıca ekleyeyim,hiçbirimiz Müslüman olarak bu düşüncelere kapılmasın.Bizim dinimize tamamen ters.

- - - Eklendi - - -

Hemen söyleyeyim,oturduğu yerden bu yazdıklarına inanan insanları büyük bir keyifle seyredecek.

neden ters?

- - - Eklendi - - -

Fantastik olayları sevdiğim için bunu biraz abartıyorum..
Bişeyler olursa görürüz olmazsada olmaz yani abartıyor olmam takıntıya çevirmiş olmam anlamına gelmiyor.. :)

aynen..

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
keşke

jackalmami

jackalmami

Üye
Böyle bir durum sözkonusu olamaz bence..

Ben ona değilde, bi medyumun bu tarihte 3. Dünya savaşı cıkacağı iddiasına daha çok ihtimal veriyorum. Gidişat da bu yönde :)

jr_jamis

Üye
MUTLAKA OKUYUN!!!
TİBET DİN ADAMINDAN MAHŞER HAKKINDA NASA'YA GÖNDERİ
21 Aralık 2012 hakkında NASA'nınmerkez laboratuvarına Temmuz 2012'de bu bilgi ulaştı.
Bu bilgiyi akraba, dost ve onu alabilecek herkese hemen ulaştırın.
NASA'dan belirt
tiklerine göre, yakında Dünya Galaksinin SIFIR HATINDAN geçecektir.
1.
Sonbahar ve kış 2012/2013 Tibet'te ve tüm Küzey yarımküresinde sıcak olacaktır.
21.12.2012'de Dünya tüm galaksi sistemiyle birlikte galaksinin SIFIR HATINDAN geçmeye başlayacaktır.
O ise hiç bir enerjinin yayılamadığı, elektromanyetik alanlarının olmadığı ve tüm cisimlerin durgunluğa uğradığı birortam oluşturacaktır.
2.
Tüm Dünyada, bir kaç dakikada, Moskova saatiyle saat 10'da, 21.12.2012'de
*tam karanlık çökecek,
*tam sessizlik olacak
*ışık, elektrik, iletişim, ses-hepsi yok olacaktır.
3.
Bu karanlığın içinden uzaydan göklerde bir karmakarışıklık gözlemlenecek, bir kaç gün sonra ışık patlamaları başlayacak bu da üç-dört gün sürecektir.
Korkmaya ve kendini yıpratmaya gerek yok. Buna kendini herkes hazırlamalı.
4.
Sonra Güneş ışığı yine gözükecektir. Dünya görülür olacak ve eski haline dönecektir.
Hayvanlar Uzay Karanlığını önceden hissedeceklerdi r ve deliklere çekileceklerdir . Şehirlerdeki insanlar hissedemeyecek o yüzden kurban gidenler ve aklı hasara uğrayanlar olacaktır. Dünyanın yüzde 10 o günlerde ölebilir.
5.
Bu olaya hazır olunması gerekmektedir, 2012 yılın işlerini bitirmek, yeni işe başlamamak, borçları ödemek.
6.
20.12.2012'de çocuklar, para ve belgeler alınarak şehirlerden uzaklaşılmalı ve doğaya çıkılmalıdır.
İki aylık bir erzak hazırlanmalı, ziraelektrikler uzun süre devreye giremeyeceklerd ir.
Eve su bolca alınmalı, odun ve mumlar hazırlanmalıdır . Evde bir ocak hazır bulunmalı, çünkü elektrikler 21.12.2012'de kablolardan akışını durduracak.
Televizyon ve telefon olmak üzere bir şey çalışmayacak. Karanlık günlerde pencereler kalın siyah örtülerle örtülmeli, onlara bakılmamalı, gözün gördüğü, kulağın duyduğuna inanılmamalı, sokağa çıkılmamalı.
Mecbur kalındığında çok yakın mesafelere çıkılır. Uzak gitmek tehlikelidir, zira kaybolma riski yüksektir.
Bu bilinmeli: objelerden ışığın yansımamasından kaynaklanan sıkı karanlıkta kendi elini görmek bile mümkün olmayacaktır.
Korkmayınız. Kendinizi buna hazırlayın.
7.
Güneş ışığı aydınlandıktan sonra şehirlere dönmeye acele edilmemeli, imkan varsa yaza kadar doğada kalınması iyi olacak.
Dünyanın SIFIR HATTAN çıkışı 7 Şubat 2013'de beklenmektedir. O zaman yavaşca elektrikler kısım kısım verilmeye başlayacaktır toplu taşıma araçları da faaliyetinebaşlayacaklardı r.
Martın sonunda Dünya tamamen eski haline gelecektir. Trenler yürüyecek, uçaklar uçacaktır.
8.
Dünyanın tüm devletleri, farklı kaynaklardan SIFIR HAT hakkında bilgiler almışlardır, fakat kendi vatandaşlarına yardım ya edemeyecekler, ya da istemeyecekler.
Sivil koruma örgütleri bir şey yapamayacak, zira hiç bir şey çalışmaz olacaktır.
Bu durumda sadece Yaradana güvenin ve de kendinize.
9.
Dünyanın SIFIR HAT'tan geçişinden sonra, insanların görüşleri ve yaşamları değişecektir.
Manevi değerler üstün olacaklardır. İnsanlar ebedi ahlaki ve manevi değerler hakkında düşünür olacak, devletlerde bilim, ahlak, maneviyat, tıp patlak verecektir.
Birey önemli hale gelecektir.
Ve öyle de yeni bir çağın başlangıcı sayılacak bu dönem insanlığın manevi ağırlıklı ilerlemeye koyulduğu bir yeni çağın başlangıcı olacaktır.

Gerçeklik Payı Olsada Teoriden Öteye Geçemez

Gardas o didigin Tibet'liler deil ii arastirirsan Mayalilar olacak tarihin en gelismis uygsrligi olan su bizim mayalilar arastirmani gercemten ii yaparsan MADRUK die evsanevi bir gezegen adi daha gecior orda mayaylilar bu gezegen icin kiyametin baslangici diyorlarmis ama gercekte kiyametin nadil baslayacagini ve nasil olacagini ALAHHI TEALAdan baskasi bilemez taammi gardas bole sacma seylerle milletin kafasini karistirma

besim.farhan

besim.farhan

Üye
Gardas o didigin Tibet'liler deil ii arastirirsan Mayalilar olacak tarihin en gelismis uygsrligi olan su bizim mayalilar arastirmani gercemten ii yaparsan MADRUK die evsanevi bir gezegen adi daha gecior orda mayaylilar bu gezegen icin kiyametin baslangici diyorlarmis ama gercekte kiyametin nadil baslayacagini ve nasil olacagini ALAHHI TEALAdan baskasi bilemez taammi gardas bole sacma seylerle milletin kafasini karistirma

Senin kullandığın Türkçe'nin kıyameti kopmuş.. Allah rahmet etsin Türkçe'ye..

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2 ve sublieutenant
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Sadece teoriden öteye gidemez!
Bakınız ki 1999 yılı bitimi ve 2000 yılı başlangıcı yılbaşı günü de milenyum yılı idi çok şey olacak dünya yok olacak insanlık yeryüzünden silinecekti!!

Ben bir uzaylıyım yahut bilinmez bir cismim ve size bunu yazıyorum!!!!!

Ne derece doğru bu ? Ben bir insanım sizlerde; öyleki milenyum yılında söylenenler yine tekrarlanıyor, insanlığın %10'u yok olabilirmiş!!!

21 Aralık tarihini sabırsızlıkla bekliyorum, hiç bir hazırlık yapmıyorum yapmam da; benim alnında yazan 21 aralıkta ölümümse ben bu tarihi ne kadar önlem alırsam alayım değiştiremem!
Hiç bi ön hazırlık yapmıyorum, haa olmaz değil olur mu olur, bilinmez Yukarıda ALLAH var Rabbim yazdıysa ki elbette herşey olacağına varır!
Kararlarınıza ve düşüncelerinizi dile getirmenize saygı duyuyorum, lâkin düşüncelerinize katılmıyorum!!!

21.12.2012 tarihinde olabilecekler yahut olacağı söylenenler sadece bir 'teori'den' ibarettir ve öteye de gitmez; insan oğlu bu zamana kadar hep batıl inançlar ve kehanet adı altında inandıklar yahut inanmak istemediği ama ister istemez inandığı imgelerle bu zamana kadar oyalanmıştır.

Lâkin, görülen o ki; ne milenyum, ne mayalar, ne de başka bir şey, şu zamana kadar ciddi anlamda dile getirilen bir yok oluş yahut bi savaş veya bir yıkımla sonuçlanmış değildir! (şahsi düşüncelerim)

Tekrardan 21.12.2012 tarihine değinecek olursak! Tibetli bir kahin (ne kadar doğrudur? kimdir? nedir? necidir bilemem! şimdiye kadar ne tahmin etti veya öne sürdü de gerçekleşti bilinmez!) yine bir kehanette bulunmuş yahut bulunduğu öne sürülmüş, olabilir, mesele bende çıkarım ortaya kahinim ve .... Tarihinde .... Vs şeyler olacak dünya yok olacak şunun başına şunla gelecek diyebilirim, Tibet'li şahsın doğruluğuna da inanmıyorum (şahsen)

Tibet'li kahin (ki doğru ise) bi kehanette bulunmuş, çok değil kısa bi zaman kaldı, 21 Aralık tarihi geldiğinde tahminimce olabilecek şeyler en fazla gün içerisinde güneş tutulması-gece sürecinde ay tutulma, veyahut doğal bir afet (tusunami-kasırga vb) olabilir; ötesinde olabilecek şeyler ise sadece bir teori'den ibarettir, olma ihtimali %0.1 'dir..

Karar ve de düşüncelerim bunlardan ibarettir, inanmak yada inanmamak kişiye özgüdür, inanmıyorum demiyorum az da olsa inanma payı vardır, bu olayın gerçekleşme payı bende %0.1 ise bu olayın gerçekleşeceğine dair inancım ise %0.1'dir.

+ adam haberi kehaneti yazmış ama metnin içerisinde 7 şubat 2012 tarihini bekleyeceğiz demiş!!
*ya bu kehanet haberi 2011 yılından gelme(07.02.2012'yi bekleyeceğiz demesine istinaden)
*ya bu kehanet haberi bir uydurmadır.
*son ihtimalle kehaneti yazıya döken arkadaş yazım hatası yapmıştır.

Sonuç olarak; bir kehanet daha :) bu kehanet gerçekleşir veya gerçekleşmez bilemeyiz, 21 Aralık tarihi geçtikten sonra bu kıymetli kahin ortadan kaybolacak diğerli gibi ve bir zaman sonra yine bir kahin çıkacak ortaya, ''Bir kehanet daha atılacak ortaya'' bu döngü böyle sürüp gidecek...

Yazacaklarımda bu döngü misali devam ederdi ama yeterince uzattım galiba saygılarla...

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
achambo

achambo

Üye
böyle bişey yok kandırıyolar insanları ya

EroL

EroL

Emekli Yönetici
İslamda, akşamüstü gbi bi saatte ve cuma günü olacak diyor. Ve 21.12.12 de yılın en uzun gecesi ve cuma gününe denkgeliyor.

Birbaşka duyumuma göre ise o tarihte dünyanın sonu değıl ama bişeyler son bulacak ve tekrar başlayacak.

Akşam üstü ama nereye göre akşamüstü ?

21 Aralık 2012 Cuma günü Türkiye saati ile 08:00'a denk geliyor.

Fevzi'nin de değindiği gibi hava durumundan bahsetmek istiyorum ben de. Elbette ki geleceği Allah'tan başkası bilemez. Ama masaüstünüzdeki hava durumu aracına bakıp dışarı çıkacaksanız yanınıza şemsiyenizi alıyorsanız, 21 Aralık günü de bir şeylerin olacağını bilip hazırlığınızı yapmazsanız ıslanırsınız.

Kişi buna inanıp inanmamakta özgürdür. Bizim inandığımız dünyanın sonunun geleceği olmadığı için bunun dine ters düşen bir yanı da yoktur. Kimse bilemiyor o tarihte neler olacağını ancak dünya düzenine etki edecek kadar büyük bir olayın gerçekleşeceği fikrinde herkes hemfikir.

Kehanetler gerçekleşirse yapabileceğimiz pek bir şey yok aslında. Böyle bir olayın varlığından haberdar olmak, bu duruma karşı alınabilecek en güzel önlemdir. 21 Aralıkta olağan üstü bir durum beklendiğinden hiç haberi olmayan birisini düşünün. O insanı karanlık çekildikten sonra kandırmak ne kadar basit olurdu değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve Nextman
Takipçi Satın Al

Üst Alt