Galatasaraylılar'ı çıldırtan olay

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaraylılar'ı çıldırtan olay


Sarı-Kırmızılı kulüp bu sayede bir ilke imza atarak arama motoru ve internet servis hizmetlerini "GSYandex" markası ile taraftarlarının hizmetine sunuyor.
Galatasaray Spor Kulübü Yandex ile yaptığı 'Resmi Arama Motoru' anlaşmasının imza töreni bugün Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena basın toplantı odasında gerçekleştiriliyor.
GSYandex imza törenine; Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal Yandex-Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst, Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Yandex Yönetim Kurulu Başkanı Arkady Volozh ve Yandex Türkiye CEO'su Bogdan Wisniewski katıldı. Galatasaraylılar tüm sorularının cevaplarını gsyandex.com'da bulabilecekler.

Galatasaraylılar çıldırdı

Sarı-kırmızılılar daha ilk günden büyük bir şok geçirdi. Galatasaray'ın resmi internet sitesi galatasaray.org'dan ulaşılan GS Yandex'e "Türkiye'nin en büyük spor kulübü" diye yazdığınızda karşınıza Fenerbahçe çıkıyor! Bu olayın ortaya çıkmasının ardından sosyal medya çalkalandı. Şoke olan Galatasaraylılar büyük tepki gösterdi.





İŞTE SOSYAL MEDYADA YORUMLAR

FenerLove12 ‏@FenerLove12 Gs'nin resmi sitesinin sponsor olduğu yandex'in yalan diyecek hali yok.

Nazım Can Öner ‏@ncanoner Galatasaray'in resmi arama motoru sitesi GS Yandex'e girip "Turkiye'nin en buyuk spor kulubu" yazar misiniz :)

CeydaYanpal ‏@CeydaYanpal GS Yandex'e "Türkiye'nin en büyük spor kulübü"yaziyorsun cikan ilk sonuc "Fenerbahce Spor Kulübü Resmi Sitesi" yoruma gerek bile yook

GS yandex :)) RT "@serhaTaskin: Türkiyenin en büyük spor kulübü? http://pic.twitter.com/4qBbPyPM"

Gökhan Batur ‏@GokhanBatur_ Gs'nin anlastıgı yandex'e sorun bakalim türkiyenin en büyük kulubu kim bakin karsınıza ne cikicak tabiki @Fenerbahce

Barış Topkaya ‏@btopkaya Gs Yandex e Turkiye nin en buyuk spor klubu yazinca FB çikiyor diye infial var. Ya ne cikacakti.

alperzaferozkan ‏@alperpetsku Fenerbahçe Spor Kulübü sonucunun Gs Yandex'te çıkması doğal ; Fb sitesinde yazıyor bu kelime çünkü ; demekle olmaz olmakla olur !

Feridun Erdoğral ‏@FeridunErdogral Galatasaray'ın resmi internet sitesi GS Yandex'e "Türkiye'nin en büyük spor kulübü" diye yazdığınızda Fenerbahçe çıkıyor:)
 


.Kerasus.

.Kerasus.

Üye



alperzaferozkan ‏@alperpetsku Fenerbahçe Spor Kulübü sonucunun Gs Yandex'te çıkması doğal ; Fb sitesinde yazıyor bu kelime çünkü ; demekle olmaz olmakla olur !



adam burda gerekeni söylemiş zaten.bu arama sonuçlarının neye göre çıktığını bilmeyenlerde abuk subuk yorum yapmışlar :D
[/COLOR][/FONT]
 
greenmile

greenmile

Üye
iyi motormuş :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt