Kırşehir / Kaman'da 4,5'lik deprem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Kırşehir / Kaman'da 4,5'lik deprem
Saat 13.25' te Merkezüssü Kırşehir Kaman olan 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi


Kırşehir ve çevresi öğle saatlerinde Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğündeki depremle sallandı.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü’nün merkez üssünü Kırşehir’in Kaman İlçesi olarak belirlediği deprem saat 13.25’te meydana geldi. Yerin 4.9 kilometre derinliğinde meydana geldiği için şiddetli hissedilen deprem, Kaman ve çevredeki yerleşim merkezleriyle birlikte Kırşehir’de de şiddetli hissedildi.
Bölgedeki yerleşim merkezlerinde kısa süreli paniğe neden olan depremde ilk belirlemelere göre can kaybı ve hasar oluşmadı.

"HERHANGİ BİR SIKINTI YOK"

Kaman Kaymakamı Mustafa Çiftçi, ilçede meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi.
Çiftçi, depremin olduğu saatten itibaren belde belediye başkanları ve muhtarlarla görüştüğünü, şu ana kadar herhangi bir olumsuz durumun kendilerine bildirilmediğini ifade etti.
Akpınar ilçesine yakın köylerle ilgili araştırmanın devam ettiğini aktaran Çiftçi, “4,5 büyüklüğündeki depremle ilgili şu anda bir sıkıntı yok. Araştırmalarımız devam ediyor” dedi.
Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu da kendilerine gelen olumsuz bir bilginin olmadığını, belediyeden 3-4 ayrı ekip oluşturduğunu ve mahalleleri dolaştığını dile getirdi.
Öte yandan, Kırşehir İl Acil Durum ve Afet Müdürlüğü'nden bir ekibin, durum tespiti için Kaman ilçesine hareket ettiği öğrenildi.



 


Astrosman

Astrosman

Üye
14:17 , 16:48, 16:50 dede artçı depremler oldu..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

ömer talat katı
Cevap
17
Görüntüleme
406
MAERKEK
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
263
Baydırman
KRİMİNOLOJİ
Cevap
2
Görüntüleme
492
KRİMİNOLOJİ
İhtiyar007
Cevap
5
Görüntüleme
434
OttomaN TigeR


Üst Alt