LifeAfterDeath
Üye
Samsung nVidia Watt Sorunu
Sorunu çözdüm. Laptopum 90 Wattlık adaptör isterken T ile başlayan SA ile biten ismi lazım olmayan yer 60 Wattlık adaptör vermiş. İnşallah "sadece adaptörü" değiştirebilirler 
Öncelikle merhaba. 4 gün önce Samsung NP300V5A-S08TR adlı laptopu aldım. Benim sorunum windows derecelendirmesinde ve nVidia ile oynana oyunlarda bilgisayarın adaptörle bağlantısının kesilmiş gibi olması. Ben adaptörden gelen wattın az olduğunu düşündüm (90 watt sanırım) ve bilgisayarım oyunlarda bu seviyeyi geçince pile geçiyor yani adaptörü yok sayıyor. O seviyeyi geçtiğini samsungun kendi programıyla gördüm. Sizce sorun tam ne olabilir? Yarın bu olay gerçekleşirken video çekip koyacağım. Sistem özellikleri : intel core i7 2.2 to 3.1 ghz işlemci 4 gb ram 500 gb hdd nVidia 520 mx 1gb 900 mhz ekran kartı.
Video:
[video=youtube;29VENU3gGDU]http://www.youtube.com/watch?v=29VENU3gGDU[/video]
Gpu-Z Resimleri
nVidia
nVidia
İntel(entegre kart)
İntel

Öncelikle merhaba. 4 gün önce Samsung NP300V5A-S08TR adlı laptopu aldım. Benim sorunum windows derecelendirmesinde ve nVidia ile oynana oyunlarda bilgisayarın adaptörle bağlantısının kesilmiş gibi olması. Ben adaptörden gelen wattın az olduğunu düşündüm (90 watt sanırım) ve bilgisayarım oyunlarda bu seviyeyi geçince pile geçiyor yani adaptörü yok sayıyor. O seviyeyi geçtiğini samsungun kendi programıyla gördüm. Sizce sorun tam ne olabilir? Yarın bu olay gerçekleşirken video çekip koyacağım. Sistem özellikleri : intel core i7 2.2 to 3.1 ghz işlemci 4 gb ram 500 gb hdd nVidia 520 mx 1gb 900 mhz ekran kartı.
Video:
[video=youtube;29VENU3gGDU]http://www.youtube.com/watch?v=29VENU3gGDU[/video]
Gpu-Z Resimleri
nVidia
nVidia
İntel(entegre kart)
İntel

fakat Teknosa ya başvurdum, bu adaptörün uygun olmadığını Teknosanın bildiğini fakat Samsung'un pek umrunda olmadığını söyledi. Bir kaç kanun falan saydı ve bilgisayarımın aynı sorun ile 3 kez servise gönderildiğini söyledi. Peki ben bu uyumsuz adaptörü kullanmaya devam edersem çok büyük sorunlar olur mu? Bu sorun zaten en fazla 2 saniye sürüyor sonra düzeliyor pek de önemli değil aslında.