Whatsapp şebeke sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp şebeke sorunu
Whatsapp ı sürekli kullanıyorum ve bana çok lazım ancak şu an ciddi bir sorunla karşı karşıyayım.
Programı açıyorum bir sorun yok ancak mesajlarım ne iletiliyor ne de bana atılanlar geliyor yalnız bu sorun tek vodafone interneti kullanınca meydana geliyor wifii de sorun yok ancak her zaman wifii bulamıyorum elbette ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum nedenini çözemedim yardım önerilerinizi bekliyorum

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
sürekli vodafone kullananlarda a0sorun okuyorsa operatör ile alakalı olsa gerek :hmmm

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım öyle az önce vodafone interneti kullanarak internette herhangi bir siteyide açamadığımı fark ettim
ancak internet bana çok lazım oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Sanırım öyle az önce vodafone interneti kullanarak internette herhangi bir siteyide açamadığımı fark ettim
ancak internet bana çok lazım oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim

müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlat

burakkk97

Üye
interneti sil live ayarlariyla baglan

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
iki yolda işe yaramadı maalesef

cihatyılmaz

Üye
bende turkcell kullanıyorum bendede var bu sorun ama 1-2 dk ya çözülüyo önce gitmiyo sonra düzeliyo

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Vodafone MMSle baglandigini da gordum ama 2.8.13 surumunu yukle

matchless

matchless

Üye
settıng wızard la yenıden ınternet ayarlarını al telefonu kapa ac duzelır kesınlıkle artı ınternet paketı fılanda al

TunaKarahan

TunaKarahan

Üye
Bende Vodafone kullanıcısıyım.Benimde aynı sorunlarım var.Mesajlar ya geç gidiyor yada iletilmiyor.Vodafone bu internet sağlayıcısında bir kötü denilebilir.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ayarlar–ağ–bağlanma önceliğini cep telefonu, wifi yap. Wifiye katılmak için sor, kapalı yap. Dolaşımda cep telefonu seçeneğinide etkin yap. Ve son olarakta altta verdiğim linkteki proyu kur mesajların iletilmediği veya gelmediği zama ordan whatsappı kapat komple kapatır bu pro sonra tekrar whatsappa gir.

http://www.maxicep.com/symbian-3-di...tartstop-v1-02-0-symbian-3-signed-652552.html

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​dün bende de aynısı oldu..bi ara bağlantı gitti.ve whatsapptan mesaj yazmadan da geri bağlanmadı.şimdi sorun yok.

private3424

Üye
Arkadaşlar operatör kaynaklı olanlar da var, uygulama olarak da sıkıntılı..Geçen benim başıma geldi baya ugrastım en sonunda 11820'yı aradım oradakıler bıseyler yaptılar sorun gıttı.

herkullan

herkullan

Üye
Arkadaşlar Vodafone hattım yeni açıldı hep kullandığım whatsapp programını kullanamadım. İnternet paketim var herşeyi kullanabiliyorum internetten sadece whatsapp sorunlu[whatsapp sadece wi-fi den çalışıor ] müsteri hizmetlerini aradım beni yönlendirdiler ama çözümü buldum size de yardımcı olmak istiyorum.

Benim telim Samsung S4 ona göre yazacağım ama burdan düşünüp başka telefona da yapabilirsiniz.

1 AYARLAR
2 DİĞER AYARLAR
3 MOBİL AĞLAR
4 ERİŞİM NOKTASI ADLARI

-BURDA VODAFONE LIVE SEÇİLİ İSE OLMUYOR VODAFONE INTERNET SEÇMELİYİZ YOKSA KENDİMİZ OLUŞTURACAĞIZ ŞİMDİ

5 SEÇENEKLER
6 YENİ APN
7 İSİM OLARAK " vodafone internet"
8 APN " internet"
9 APN TÜRÜ " default"
10 SEÇENEKLERDEN KAYDEDİN
11 YENİ OLUŞTURDUĞUNUZ vodafone interneti seçin

Kolay gelsin arkadaşlar umarım yardımcı olabildim.
sahelll-herkullan

• Beğen
Tepkiler: cehenneMelegi

janbar

Üye
Belki uygun yer degil, acemiligime bagislayin bir sorum var; Whatsapp in pc icin olani var mi acaba? Nett en aradim ama karsima cikan siteye guvenemedim.

cehenneMelegi

Üye
Teşekkürler herkullan

Takipçi Satın Al

Üst Alt