htc chacha facebook tusu sorum var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
relax_1_8

relax_1_8

Üye
    Konu Sahibi
htc chacha facebook tusu sorum var.
Meraba arkadaslar basliktada belirttigim gibi chacha sahibiyim.merak ettigim bisi var. nette dolanirken ara sira facebook tusu yanip sonuyor. Facebook uygulamasina ve fb chat e girdigimde ne yeni bir bildirim nede yeni bir mesajim var. Bu neden olabilir acaba? Cevaplariniz icin tesekkurler.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Diğer konuda cevapladım ama buraya da yapıştırayım :)

ChaCha modelini kullanmadım daha önce yanlış yönlendirmek istemem ama zannetmiyorum olağan dışı bir fonksiyon olduğunu sonuçta ChaCha modeli Facebook odaklı bir telefon ve genellikle Htc firma olarak telefonlarında led ışığını eksik etmez oraya koymuş olabilir bunu. Ama yine de yarın firma ile görüşür sizi bilgilendiririm bu konuda :)

relax_1_8

relax_1_8

Üye
    Konu Sahibi

ChaCha modelini kullanmadım daha önce yanlış yönlendirmek istemem ama zannetmiyorum olağan dışı bir fonksiyon olduğunu sonuçta ChaCha modeli Facebook odaklı bir telefon ve genellikle Htc firma olarak telefonlarında led ışığını eksik etmez oraya koymuş olabilir bunu. Ama yine de yarın firma ile görüşür sizi bilgilendiririm bu konuda :)

Cevabiniz icin tesekkur ederim. Sorma firsatiniz olursa cevabinida paylasirsaniz sevinirim :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Cevabiniz icin tesekkur ederim. Sorma firsatiniz olursa cevabinida paylasirsaniz sevinirim :)
Sordum ve dedikleri indirdiğin bir uygulamadan kaynaklanabileceğini söyledi. Bunun için Fabrika ayarlarına dönmenizi söyledi. Eğer sorun hala devam ederse teknik servise götürmeniz gerekmiş. (Rehberi yedeklemeyi unutmayın:oke:)

relax_1_8

relax_1_8

Üye
    Konu Sahibi

Sordum ve dedikleri indirdiğin bir uygulamadan kaynaklanabileceğini söyledi. Bunun için Fabrika ayarlarına dönmenizi söyledi. Eğer sorun hala devam ederse teknik servise götürmeniz gerekmiş. (Rehberi yedeklemeyi unutmayın:oke:)
Alakaniz icin tesekkur ederim :)

abandonware

abandonware

Üye

ChaCha modelini kullanmadım daha önce yanlış yönlendirmek istemem ama zannetmiyorum olağan dışı bir fonksiyon olduğunu sonuçta ChaCha modeli Facebook odaklı bir telefon ve genellikle Htc firma olarak telefonlarında led ışığını eksik etmez oraya koymuş olabilir bunu.
Ama yine de yarın firma ile görüşür sizi bilgilendiririm bu konuda :)

adam htc türkiye başkanı sürekli iletişim içinde :ehe

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...