Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Opera minim çalışmıyo :( yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malamadrı
Üye
Konu Sahibi
oupengi kurdum çalışıyor
- - - Eklendi - - -
6.7 versiyonunu kurdum iyi mi beyler
Gs19o5
Üye
sorun operada beyler
lgkg300
Üye
evet arkadaş doğru söylüyor androidte de durum böyle ama opera mobile ile bağlanıyor.
Malamadrı
Üye
Konu Sahibi
oupeng yasaklı sitelere girmiyor
larten123
Üye
Sanırım sorun serverlarda
outofdark
Üye
evet aynı sorun bende de var sabahtan beri uğraşıyorum bi kaldırıyorum bi siliyorum opera'yı ama sorun oupeng ve opera mobilede yok(eğer operayı kaldıracaksanız opera link kullananın ama kaldırmanın bi faydası yok)
yaren_dede
Üye
opera next düzeldi bende puan next kullanabiliyorum
_RYUK_
Üye
vodafonenun opera minisi ve opera mobile ben de çalışıyor fakat opera 7v e opera mini next çalışmıyor.
yaren_dede
Üye
5 dakika sürdü çalışması yine hata veriyor, çalışma var heralde düzelir umarım bir süre sonra
programı kurduktan sonra ağ testi yapmayınca interneti bağlamıyo bir defalıgna mahsus ağ testin den geçireceksin tamamdir oldu next den yazıyorum şimdi
yaren_dede
Üye
sorunun o olduğunu sanmıyorum çünkü bağlantı sağlanıyor zaten, ağ testi yapıncada bağlantı etkin diyor ama işe yaradıysa doğrudur
Malamadrı
Üye
Konu Sahibi
programı kurduktan sonra hiç bir ağ bağlamadı boş kutu gibi duruyordu ağ testi yaptım hemen bağlantı istedi bence bu durumda bu uygulanıyo bana kalırsa
sanal_deli41
Üye
Bağşlantı testi başarılı olmasına rağmen opra mini next çalışmıyor.
Sorunu çözen arkadaşlar yazarsa seviniriz.
shadow-mavi
Üye
Babacanlar opera mini 7 kullanıyorum.2 gündür aynı sorun bendede var sorun opera da geçici olarak servis dışı kimse ayarlarından oynamasın en kısa zamanda düzelecektir:-)