Thesymson
Üye
İki arada bir derede kaldım :)
Arkadaşlar yakın zamanda yazda bitmeden bir tablet almayı hedefliyorum . Bir yanım diyorki iOS al seri olsun , bir yanım diyorki napcan iOS u Androidli tablet al . Birde genelde internet amacıyla kullanacağım için Android li tabletler daha cazip geliyor . En az Ipad 2 kadar seri olan Asus Transformer Pad TF300T ye çok beğendim alırsam bu ikisinden birini alıcam . Size sorayım dedim . Yalnız şimdi bura Ipad bölümü yüzde 90 lık kısmı yani Ipad kullananlar sende gel aramıza gibisinden Ipad diyebilirler ki kesin olur bu lütfen objektif olalım . O kadar tabler arasından bi bu ikisi kaldı. Şimdi dediğim gibi ağırlıklı olarak internet arada bir oyun olacak . Flash Player biraz ağır bastırıyor mesela . Ama Apple bu demeden edemiyor insan
Bu arada Android kullanıyorum zaten bana kimse android kadar saçma işletim sistemi görmedim muammelesi yapmasın . Gayet akıcı ve artık oyunlarıda o kadar kasmıyor .
Evet cevabınızı bekliyorum . Birde konu yanlış yere açılmışsa affola tabletler bölümü bulamadım Ipad bölümüne açtım hazır Ipad 2 de işin içindeyken
Bu arada Android kullanıyorum zaten bana kimse android kadar saçma işletim sistemi görmedim muammelesi yapmasın . Gayet akıcı ve artık oyunlarıda o kadar kasmıyor .
Evet cevabınızı bekliyorum . Birde konu yanlış yere açılmışsa affola tabletler bölümü bulamadım Ipad bölümüne açtım hazır Ipad 2 de işin içindeyken