HTC Önerilerinize ihtiyacım var ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
HTC Önerilerinize ihtiyacım var ?
selamın aleyküm kardeşler, hali hazırda 5 yıldır aralıksız Nokia kullanıcısıyım, ve artık Yeşil Robot'un yani Android'in tadına bakmak istiyorum..

Şöyle ki; Yeni çıkan oyun ios'ta var android'de var bize yine yok demekten bıktım :(
O yüzden, artık android bi cihaz düşünüyorum..

Peki cihazı ne için kullanacaksın diyen kardeşler için söylüyorum;

1- 7x24 internetten çıkmam aylık standart 4GB bitiririm.
2- Oyun konusu ki olmazsa olmazlarımdandır, oyun konusunda grafik olayı iyi olmalı,
3- Mesaj çok ama çok yazarım internetten dolayı mesajı çok yazarım,
4- Hafıza seçeneği alabildiğinde geniş olmalı ki telefonu çok zorlayan bir yapım vardır..
5- Kamerası 8 mp olsa iyi olur, ön kamera olmalı

İşte böyle, HTC Sensation'u şöyle 5 dk bi genel baktım güzel bi cihaz kullanan arkadaşlar önerir mi acaba?
HTC Sensation XE & HTC Sensation XL

HTC'nin bu 3 cihazı arasında yukarıda belirttiğim kullanım amaçlarıma uygun hangisini önerirsiniz? Şimdiden yorum ve önerileriniz için teşekkürler....

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Eğer maddi durumunuz yeterse One X modelini öneririm isteklerinizi çok rahat karşılayabilir. Ama maddi açıdan sorun olursa Sensation modelleri yerine Samsung Galaxy S2 modelini öneririm rahatlıkla karşılar isteklerinizi :oke:

abandonware

abandonware

Üye
Eğer maddi durumunuz yeterse One X modelini öneririm isteklerinizi çok rahat karşılayabilir. Ama maddi açıdan sorun olursa Sensation modelleri yerine Samsung Galaxy S2 modelini öneririm rahatlıkla karşılar isteklerinizi :oke:

katılıyorum. bu arada bir xperia solada işinizi görür.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
hmm önerileriniz için çok teşekkür ederim, konuyu cep telefonları genel kısmına da açtım ve şuan HTC One S ve Samsung Galaxy SII arasında kaldım / HTC One X gerçekten muhteşem ötesi bir cihaz ama maddi sıkıntı yok muuuu :'( o yüzden 2.El alcam Kayserideyim galiba SII alcam gibi gözüküyo ama bilemiyorum yani oyun-internet-müzik-kullanım olarak ve ekran büyüklüğü falan iyi olmalı ekran 4'' inçten büyük bi cihaz düşünüyorum söylediğim özelliklere göre HTC One S ve Samsung Galaxy SII önerdiler bu ikisi arasında kaldım ?

nanotex

nanotex

Üye
One S ile S2 arasında güzel bi fark var fiyat olarak :D maddi sıkıntın varsa s2 alacaksın gayet sağlam bir cihaz.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
Sensation kullanıyorum çok da memnunum.bir de 1 gb olsaydı ram var ya iş bitmişti.digerlerini kullanmadım bilmiyorum.

- - - Eklendi - - -

hmm önerileriniz için çok teşekkür ederim, konuyu cep telefonları genel kısmına da açtım ve şuan HTC One S ve Samsung Galaxy SII arasında kaldım / HTC One X gerçekten muhteşem ötesi bir cihaz ama maddi sıkıntı yok muuuu :'( o yüzden 2.El alcam Kayserideyim galiba SII alcam gibi gözüküyo ama bilemiyorum yani oyun-internet-müzik-kullanım olarak ve ekran büyüklüğü falan iyi olmalı ekran 4'' inçten büyük bi cihaz düşünüyorum söylediğim özelliklere göre HTC One S ve Samsung Galaxy SII önerdiler bu ikisi arasında kaldım ?
Kayseri teknosadan indirimli aldım bir ay oldu.sensation 1099 tl almıştım.kayseriforumdan.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Alabiliyorsan tabi ki One S al arada kalma ama Snapdragon S4 işlemcili al ;)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
zaten S4 işlemciliyi önerdiler şuan 2.El olarak HTC One S(S4 işlemcili olanını) ve Samsung Galaxy SII ilanlarını inceliyorum yani :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
zaten S4 işlemciliyi önerdiler şuan 2.El olarak HTC One S(S4 işlemcili olanını) ve Samsung Galaxy SII ilanlarını inceliyorum yani :)

One s kullanıyorum .cok memnunum isteklerinizi cok rahat karşılar.s2 yi önermem çünkü s3 cıktığı icin piyasası cok cabuk düsecektir.hem s2 one s kadar dayanikli degil.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Bilemiyorum da kayseride 2.El olarak bulabilirsem One S alacağım ama bulamazsam Samsung Galaxy SII alcam artk :'(

0MG90

0MG90

Üye
Öyle şeyler istemişsin ki bilemedim en iyisi git hayalindeki telefonu yaptır :D :d:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben sıralama yapayım :ok2:

1-One X
2- S4 işlemcili One S
3- S2

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X'in 2.eline gücüm yetmez ama Kayseride bulabilirsem S4 işlamcili HTC One S alcam olmazsa Samsung Galaxy SII

cliolar

Üye
Surekli internetde durucaksan bataryasi degisebilen bi tel al

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İnternette dolaşırken bataryayı olduğu yerde çıkartmaz bence de çıkan iyidir ama eğer üst seviye bir model alacaksa bunu sorun etmemeli.Günümüzde zaten batarya süresi kısa.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

HTC One S ve Samsung Galaxy SII'nin bataryaları çıkmıyor mu ki?
Benim için batarya çok önemli yani ama öyle gittiğim her yere şarj cihazımı götürürüm olmazsa yedek daha güçlü bi batarya alırım 2 batarya fena olmaz yani :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
HTC One S ve Samsung Galaxy SII'nin bataryaları çıkmıyor mu ki?
Benim için batarya çok önemli yani ama öyle gittiğim her yere şarj cihazımı götürürüm olmazsa yedek daha güçlü bi batarya alırım 2 batarya fena olmaz yani :)

S2 yi bilmem ama One S in bataryası çıkmıyor.

cliolar

Üye
S2 cikiyor sirf batarya yuzunden one x den s3 e gectim artik kafam rahat

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
hmm şuan HTC One S ile Samsung Galaxy SII kalmışlığımda SII daha önde gibi ilk tercihim SII olcak gibi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt