Yine ben ve one x :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dingil34,5

dingil34,5

Üye
    Konu Sahibi
Yine ben ve one x :S
Telefonumdan son derece memnunum fakat olağanüstü grafiklere sahip dead triggeri oynarken veya nova3ü oynarken en ufak bi sorun çıkmamasına rağmen fruit ninja thd ve talking tom cat 2 kasıyor sebebi nedir sorun benlemi alakalı telefonla mı yoksa oyundaki bir eksiklik mi ve sizce galaxy s3 daha mı iyi ?

FK5896

FK5896

Üye
o telefonun kasması neredeyse imkansız. büyük ihtimal uygulamalarda virüs var. google play'de her ne kadar virüs olmadığı söylensede virüslü programlar ve oyunlar bulunmakta.

dingil34,5

dingil34,5

Üye
    Konu Sahibi
sağol

ATAKANALTUG

ATAKANALTUG

Üye
Telefonumdan son derece memnunum fakat olağanüstü grafiklere sahip dead triggeri oynarken veya nova3ü oynarken en ufak bi sorun çıkmamasına rağmen fruit ninja thd ve talking tom cat 2 kasıyor sebebi nedir sorun benlemi alakalı telefonla mı yoksa oyundaki bir eksiklik mi ve sizce galaxy s3 daha mı iyi ?

arkadaşım bencede virüs olabilir yada oyunlardanda kaynaklanıyor olabilir ben asphalt 7 yi oynuyorum 1,39 gb performans iyi...sorun yok.

abandonware

abandonware

Üye
avastla tarattır olmadı bu olay yaşanmaya başlandığından beri kurduğun tüm uygulamaları sil olmadı fabrika ayarlarına dönüştür.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Hayır virüs bulaşma ihtimali çok az apk dosyalarından kaynaklı. Lütfen kulübe girip ordan son sürüm Fruit Ninja yı yüklemenizi tavsiye ederim onda hiçbir sorun yok :oke: Buyrun linki : http://www.maxicep.com/group.php?gmid=8869&do=discuss#gmessage8869

- - - Eklendi - - -

Siz kulüpte ekli değilsiniz galiba ama ben yine de davetiye gönderiyorum kabul edip, bu linke girip sorunsuz oynanan markette ki son sürüm apk yi indirebilirsiniz saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt