WhatsApp S40 Messenger Programı [Jar ve Jad]

Sponsorlu Bağlantılar

MrTech

MrTech

Üye
:oke:

apokaya23

Üye
:tşk:

burakmatador10

Üye
Admin bşe sorcam her yerdn indrdm hep aynı nokia c3-01 war yarı tuşlu yarı dokunmatk s40 whatsappı nerdn indrdysem hep açılıyo accept dyorum numara yazma yeri geliyo oraya numara yazıyorum eror werio gçmyo numaram doqru , bşına 0 koyarak yazıym olmuo dıer trlüde olmuo ltfn yardm edn ...

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Admin bşe sorcam her yerdn indrdm hep aynı nokia c3-01 war yarı tuşlu yarı dokunmatk s40 whatsappı nerdn indrdysem hep açılıyo accept dyorum numara yazma yeri geliyo oraya numara yazıyorum eror werio gçmyo numaram doqru , bşına 0 koyarak yazıym olmuo dıer trlüde olmuo ltfn yardm edn ...

c3-01 de çalışmaz

15097

15097

Üye
Aradan 4-5 ay geçti ama çalısmadıgını şimdi söylüyorum :ah:

Petrova

Petrova

Üye
telefonum samsung corby 3653 whatsapp'ı indirebilirmiyim ?
arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.

Ahmet98ali

Üye
Aynen ya.bendede 6300 var.

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
6300'da çalışmaz

suPPer MariO

suPPer MariO

Üye
teşekür ederim

davuthck

Üye
ya arkaşlar bunu samnsung 5233 için olanıu yok mu ?

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
gallery.mobile9.com/f/2797281/?ref=409 nokia 6300 a indirdim kurdum fakat nasil kullanıldığı yönünde bilgim yok.

- - - Eklendi - - -

gallery.mobile9.com/f/2797281/?ref=409

kazanova10

Üye
arkadaşlar nokıa c3-00 e kurdum fakat programı kapatamıyorum birçok şey denedim bana yardımcı olabilecek bi pogram linki fütfen arka planda çalışıyor ve internet açık kalıyor kapatılmıyor

kirikkalemucu

Üye
neden samsung gt-s3353e de uygun bır versıyon yok kı ya.?

4eylulkca

Üye
Benım telefn modelı sony erıcson w995 ama uygn programı bulamıyorum yardmcı olablrmısnz?

poyxraz

Üye
samsung star için olanını nerede bulabilirim

somurtukk

somurtukk

Üye
güzell

ananni1

Üye
c3 e kurmam lazım hocam ama telefonda 3g yok edgeyle bağlanıyor açılışta kayıt için numaramı yazdıktan sonra bi hata veriyor ve kapanıyor. ne yapmam lazım