çeviri yapan arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
çeviri yapan arkadaşlar

Bu dosyayı çevirirseniz çok minnettar kalırım. :D

Praet0r2

Üye
dosya silinmiş

- - - Eklendi - - -

www.qfs.mobi/f194857

ali_800

Üye
o hangi pronun

Praet0r2

Üye
oupeng dil dosyası yada opera

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
  • Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
operanın Türkçe olanı seni kesmedi anlaşılan :D

Praet0r2

Üye
googleden türkçe 6.5 olanı indir ordakini al oraya at olur

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
operanın dil dosyaları rsc editor ile düzenlenmiyor PsPAD gibi hex tabanlı olarak çevirebilirsin tek sıkıntısı ilngilizce kelimenin karakter sayısı kadar yazıalacak karakter sınırlı oluyor bir arkadaşın dediğin gibi hangi sürümden çıkardıysan bu dosyayı aynı sürümlü başka operadan dil dosyasını alıp gömebilirsin sıkıntı olmaz

Praet0r2

Üye
noss bar onu türkçeye çevirebilirsin hemde harf ve karakter sorunu olmadan bunun için mobilhex ile opera plusing kullanabilirsin ben orjinali varken çevirmeye gerek yok diye söyledim bu da bir bilgi olsun diye yazdım çünkü aynı şekilde operanın çıkardığı oupeng var oda çince kadir arkadaşımız onu türkçeye çevirdi harf ekleme ve karakter sorunu olmadan

ali_800

Üye
bu mobilhexde iyice meşhur oldu ya :D

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
bu mobilhexde iyice meşhur oldu ya :D

Acayip iş görüyo hacı :ehe

- - - Eklendi - - -

dosyayı 4sharede yüklüyorum.

- - - Eklendi - - -

link yenilendi

- - - Eklendi - - -

isterseniz dil dosyasını indirin. Isterseniz txt olarak atayım mı

ali_800

Üye
bazı oyunlarda not found yazıyo :@

ali_800

Üye
.txt uzantısınıda açmıyo

- - - Eklendi - - -

çevirdigim oyunlar tr karakterde desteklemiyo i ler ı ş ler s

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
operanın dil dosyaları rsc editor ile düzenlenmiyor PsPAD gibi hex tabanlı olarak çevirebilirsin tek sıkıntısı ilngilizce kelimenin karakter sayısı kadar yazıalacak karakter sınırlı oluyor bir arkadaşın dediğin gibi hangi sürümden çıkardıysan bu dosyayı aynı sürümlü başka operadan dil dosyasını alıp gömebilirsin sıkıntı olmaz

sen baya geriden geliyorsun anlaşılan. bu dosyaya istediğim kadar kelime sığdırabilirim..
birşey daha şuanda neredeyse tüm exelere neredeyse istediğin karakter karakter sorunu olmadan kelime ekleyebiliyorum/ekleyebiliyoruz :D

ali_800

Üye
sen baya geriden geliyorsun anlaşılan. bu dosyaya istediğim kadar kelime sığdırabilirim..
birşey daha şuanda neredeyse tüm exelere neredeyse istediğin karakter karakter sorunu olmadan kelime ekleyebiliyorum/ekleyebiliyoruz :D

O proda olmasa bittik zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt