Ps3 oyun tavsiyeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Ps3 oyun tavsiyeleri
Evet arkadaşlar ps3 için güzel oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.

muratcan138

muratcan138

Üye
pes 2012 gta 4 epsido from liber city gran turismo 5 kilzone 3 batman arkham city assasin's broother ve revalations eğer playstaion move shaipsen party oyunu var .

ysrks55

Üye
god of war 3 ve çıkınca hemen assasins creed 3 e saldır

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Bi oyun vardı ormana benzer ve tarihi eserler vs vardı ve ormandaki kacakcımı veye terörüstmü her neyse macera ile dolu bir oyundu. Oyunda adam kullanıyordun diğer adamları öldürüp ilerliyordun ama adını unuttum :(

lolaman

lolaman

Üye
Bi oyun vardı ormana benzer ve tarihi eserler vs vardı ve ormandaki kacakcımı veye terörüstmü her neyse macera ile dolu bir oyundu. Oyunda adam kullanıyordun diğer adamları öldürüp ilerliyordun ama adını unuttum :(
Tomb Raider gibi bişeyden bahsetmişsin ama ben gt5 diyecektim önermiş zaten arkadaş ve bence fifa 2012 daha güzel Türkiye ligi var bi kere birde sadece 2010 damı var seridemi var bilmem ama uzaktan gol atma şansın 0 gibi bişey taktik yapman lazım.Mesela Kuzen Real madrid oldu ben fenerbahçe oldum yendim onu kötü falan oynamıyo benden mesela alex ile şut çekiyorum aut o ronaldo ile çekiyo aut benim gollerde uzaktan değil zaten kaleciyi geçerek attım :D

Superfan

Superfan

Üye
Uncharted

TheMadness

TheMadness

Üye
Bana da online oynanan güzel bir oyun lazım psnden satın alacağım

TheMadness

TheMadness

Üye
Tomb Raider gibi bişeyden bahsetmişsin ama ben gt5 diyecektim önermiş zaten arkadaş ve bence fifa 2012 daha güzel Türkiye ligi var bi kere birde sadece 2010 damı var seridemi var bilmem ama uzaktan gol atma şansın 0 gibi bişey taktik yapman lazım.Mesela Kuzen Real madrid oldu ben fenerbahçe oldum yendim onu kötü falan oynamıyo benden mesela alex ile şut çekiyorum aut o ronaldo ile çekiyo aut benim gollerde uzaktan değil zaten kaleciyi geçerek attım :D

Fifa 12de türkiye ligi yok. Creation centerdan indirilebiliyor official değil

Marchegiani

Marchegiani

Üye
The Elder Scrolls V Skyrim güzel oyun mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...